"Подаръци, балони, веселба - мойто ДЕКЕМВРИйче става на ЕДНА!"

• 16 444
  • 295
  •   1
Отговори
# 285
  • София
 bdbaloniЧестит рожден ден на Влади, Дани и Никола!  newsm38
Има ли беззъби бебета, май не останаха?
shrew ние бяхме от беззъбите,ама от 10 дни зъби изби едно и после още едно CrazyАз какво да кажа като Алекс снощи е заспал в 12часа-през ноща и в 7 часа вече се е събудил TiredХич не е по спането това дете,ама какво да се прави.Да ви се похваля-записах го в една частна кухня и днес жената като дойде да и дам парите за другата седмица ни донесе храна да я пробва и Алекс си изяде цялата супа на обяд LaughingТова не се беше случвало докато аз му готвех,дано и занапред да е така че вече ми става лошо като стане време за ядене.Засега ми направи добро впечатление,храната е в еднократни опаковки,ще ми я носят до вратата в интервала от 10 до 12 което много,ама много ме устройва Flutter

Последна редакция: пт, 07 дек 2007, 14:46 от danielad

# 286
  • София
Вики и Дими имат съответно 5 и 6 зъба, като ме учудва, че и на двете им избиха първо горните втори, а не долните, както е по "стандарт". Сега ги мъчат следващите по ред, и са кисели, и то много - може би хремата им е свързана и със зъбките, знам ли  newsm78

# 287
  • Vaudreuil Canada
Аз какво да кажа като Алекс снощи е заспал в 12часа-през ноща и в 7 часа вече се е събудил TiredХич не е по спането това дете,ама какво да се прави.
Я не се оплаквай .... нашия змей заспива рано към 9-10 после прави една пауза от около 2 часа между 12 и 4 през нощта когато на мама и тати им се спинка ама много им се спинка пък на него много му се играе .... и сутрин към 7-7,30 е буден. И освен това се буди неопределен брой пъти за кърмене.
Има ли други с нашия режим?
Аз таман се оплаках вчера от детето и то реши че бисквитите всъщност не са толкова ужасно нещо и може и да хапне малко от тях - но сме на светлинни години от печени сандвичи и намачкано с вилица пюре.
Имаме 4 зъба като са излезли долните два предни и първи и втори горе в ляво ... демек с крива усмивка сме .... ама и десните са на път та до рождения ден може да ни е по-симетрична усмивката.

# 288
  • София
nbirthday на Влади , Дани и Никола!
 newsm59 на патеричка и на всички родени на Никулден както и на тези с хубавото име на св.Николай или подобно на неговото Wink
Нашето семейно тържество мина много добре, бебка си поспа до 18ч. и после беше бодра за гостите, почерпете се виртуално от нашата тортичка(бяха объркали името,вместо Еви,пишеше Ети-ама го оправиха Wink
http://good-times.webshots.com/photo/2055350560071188440UUKDMQ?vhost=good-times
На прощъпулника пипна чантичката на фотоапарата(фотограф), после взе Фервекса(лекар) и накрая грабна дистанционното на уредбата(музикант),
http://good-times.webshots.com/video/3053771150071188440xKkUZO?vhost=good-times
Получихме играчки бетонобъркачка и строител и модни дрешки за малки госпожици Wink
Забравих и ето това клипче,мн се смееше като духнах свещичката
http://good-times.webshots.com/video/3041449470071188440HzJNlp?vhost=good-times

# 289
  • Варна
Ние вече не сме от отбора на беззъбите човечета ! newsm44 newsm68
Вчера открих докато давах вит. С с лъжичката , че вече си имаме зъбче ! Горното дясно ! Но то май е пробило преди няколко дни , защото добре се е показало .
И сега като си мисля , може би е пробило точно на рожденният ни ден , защото тя беше изключително кисела цял предиобяд и с таткото направо се бяхме видяли в чудо ! smile3514

# 290
Здравейте, изчетох най-накрая всичко  Rolling Eyes, да конспектирам:
Благодаря ви много за хубавите пожелания!  Hug
Вержи, бързо възстановяване!!!  Heart Eyes

Честит рожден ден на Влади на Ка_тя, Дани на Violina и Никола на Jabuci!

На патерици:
Честит рожден ден на Елена на dideto, Димитър на Палечка Малечка и Николай на mamma didi!
Честит Първи Рожден Ден на Ива на Силвърстар, Таня на Ради72, Стефан на мшик и Антон на димоша!
Честит Рожден Ден, EASpirit!!!
Честит Първи Рожден Ден на Дивнето на Пешеходката, Теодора на цонка, Жулиен на мерил и Ния на еУи!
Честит имен ден на всички, които носят името на св. Николай!!!
Честит рожден ден на Стефан на мама-шуши, Христиан на Римини, Ева на мацко, Георги на Магеста, Никол на женито, Радина на джинджър, Мартин на жапче, Павел на криска_криска, Никола на герче, Лора на елен_ка, Дария на дария и Никола на тани1979!

Поли, честито прохождане!

А пък миналата година на този ден ходихме да се учим да дишаме на лекция, че и по телевизията ни снимаха, помните ли как се бяхме спекли, че не можем да дишаме, а вече е късно, а мацки? Laughing
Как да не помня, аз го организирах, а накрая взех че родих въпросната сутрин.  Laughing  А за същата вечер имах билети и за театър.  Mr. Green

аз да питам нещо сега в началото на форума където пише рожденниците за днес под тях са изброени и децата които имат рд но защо само Вики на тини-мини е там и как може да добавим останалите
Праща се ЛС на Mamma и тя ги добавя в календара. Преди време се интересувах и пратих.  Peace

tini-mini пиши после тортата изглеждаше ли така, както е в каталога или направо дай да видим снимки! Grinning С какъв пълнеж я поръча, вкусна ли беше?
Да, страхотно изглеждаше (като изключим, че главата й беше голяма почти колкото тялото Wink) но за нас беше най-красивата!  Laughing Вътре беше еклерова - много вкусна! Снимки ще кача непременно.  Peace

Рожденият ден на Вики мина супер! Бяхме в клубче с дечица, майки, татковци, баби, дядовци. Хапнахме, пийнахме, снимахме (т.е. заслепихме мъниците от фотосесии  Rolling Eyes ), децата поиграха, ядоха кой каквото може - повечето бяха на бананова диета Wink. Вики беше много усмихната през цялото време, преди да пипне запалената свещичка върху тортата. Laughing Получи разкошни подаръци, с които някои от децата поиграха по-късно вкъщи. При нас в общи линии гостите и тържествата започнаха по-рано и продължиха около седмица до днес, когато вече всички се разотидоха.
Плановете бяха днес да заминем за спа-хотел и да празнуваме 8-ми дек. с голяма готина компания и с Викито, разбира се, но нейните планове били други и днес вдигна температура, та сега се гушкаме в къщи.
Накрая - Сори за дългия постинг и дано всички дечица са здравички!  Hug

# 291
  • Варна
БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЗДРАВИТЕ МОМИЧЕТА!!!

СТРАШНО СЕ ЗАРАДВАХ И МНОГО, МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ!!!!

Аз не съм влизала в сайта от много време,но ще се опитам да изчета поне последната тема
[
Честит рожден ден на Влади на Ка_тя, Дани на Violina и Никола на Jabuci!

На патерици:
Честит рожден ден на Елена на dideto, Димитър на Палечка Малечка !
Честит Първи Рожден Ден на Ива на Силвърстар, Таня на Ради72, Стефан на мшик и Антон на димоша!
Честит Рожден Ден, EASpirit!!!
Честит Първи Рожден Ден на Дивнето на Пешеходката, Теодора на цонка, Жулиен на мерил и Ния на еУи!
Честит имен ден на всички, които носят името на св. Николай!!!
Честит рожден ден на Стефан на мама-шуши, Христиан на Римини, Ева на мацко, Георги на Магеста, Никол на женито, Радина на джинджър, Мартин на жапче, Павел на криска_криска, Никола на герче, Лора на елен_ка, Дария на дария и Никола на тани1979!

Поли, честито прохождане!

# 292
# 293
  • Vaudreuil Canada
Честит 1ви рожден ден на Дани, Влади и Никола!
Поли честити проходили крачета!

# 294
Честит 1-ви рожден ден на Дани, Влади и Никола!   bouquet

Поли, честити проходили крачета!
Троя, честито Ви зъбче!

# 295
Тъй като не можах да вляза от вчера, Честит рожден ден на всички рожденници и специално на адашката на вмиткова!Който съм пропуснала-  bouquet .Да са живи и здрави бебоците и много да ви радват, мили мами!
Вержи, бързо възстановяване на вас! Hug
Ние днес купихме много хубава червена (копирам цвета от теб, еси, надявам се не се сърдиш Hug)рокля за рожденния ден, купих и 30 балона и сега ни тресе треска...Ще празнуваме ( Shocked) пъти...
Тини, да се оправя Вики! Hug

Общи условия

Активация на акаунт