"Подаръци, балони, веселба - мойто ДЕКЕМВРИйче става на ЕДНА!"

• 16 482
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
hri2672 ,добре дошла   bouquet  bouquet  bouquet

# 151
А вие откъде сте, ходите ли вече, колко зъбчета имате

# 152
  • София
Честит първи рожден ден на Дивна на Пешеходка,
Вики на Тини-Мини,
Теодора на Цонка,
Жулиен на Мерил и
на Ния на Еуи!
nbirthday  ura
Много да ви радват мамчета и да растат здрави и весели  bouquet

hri2672  добре дошла, ние ходим и сме с две зъбчета Wink
Понтес оправяй се бързичко, а от Вержи чакаме новинки Wink
Нашият татко също се тръшна днес, но за утре трябва да е излекуван, нали сме на най- продуктивната дата.
Ох и мен много ме забавлява Магестини-я зад НИК, по-често да го виждаме Wink

Мамите на рождениците после да пишат как е минало, мнооого е вълнуващо Heart Eyes

# 153
аз да питам нещо сега в началото на форума където пише рожденниците за днес под тях са изброени и децата които имат рд но защо само Вики на тини-мини е там и как може да добавим останалите

# 154
Ние все още не ходим, само като се държим за нещо обикаляме и имаме 7 зъбчета и осмото е на път. 1swingМного обичаме люлките в близката градинка и пързалката, но за съжаление сега времето не ни позволява тези удоволствия.

# 155
Честит първи рожден ден на Дивна на Пешеходка,Вики на Тини-Мини,
Теодора на Цонка,
Жулиен на Мерил и
на Ния на Еуи!

hri2672,добре дошла! Hug
Някой знае ли какво става с Вержи????

# 156
  • София
Честит първи рожден ден на Дивна на Пешеходка,
Вики на Тини-Мини,
Теодора на Цонка,
Жулиен на Мерил и
на Ния на Еуи!

Мили мами, да са ви здрави дечицата!!! И вие да сте здрави!!! Весело изкарване!!! newsm59
Моите момичета ходят от около месец. На 11-ти ноември беше прощъпулника, а сега в неделя - 2-ри декември, за пръв път ги пуснах да ходят навън на собствен ход - беше много смешно, те почваха направо да бягат - искаха явно да обходят цялото "навън", след това път започнаха да опитват да се докопат до всичко, което виждаха под краката си - камъчета, боклучета...Много бяха сладки, много!!!
Имат и двете по пет зъба, а на Димана й избива № 6.
Добре дошла на hri2672 !
И аз призовавам мамите, които вече празнуваха първи рожден ден да напишат как е минало, много се вълнуваме...  bouquet Hug

# 157
Много благодаря, честито и на другите рожденници!
Добре дошла Хри!
Ние се поразболяхме, та днешния празник ще е в "тесен" семеен кръг  Joy Тесен, тесен - то само ние сме си "малка немска група" Grinning Снощи Дивнето имаше малко Т и сополки, та в събота - неделя ще приемаме гостите ... ако мине, де!
Стиснала съм всички палци за Лорката, дано всичко е минало наред... и да се свършва тоя ужас!

# 158
моля кажете ми как да виждам веднага вашите писанки във форума,без да ми се налага всеки път да си актуализирам страницата и да презареждам темата

Последна редакция: ср, 05 дек 2007, 13:26 от hri2672

# 159
Благодаря на всички за пожеланията!  Heart Eyes Почерпете се, такава ще ни е тортата на живо:

Не съм изчела нищо по разбираеми причини - днес телефона ми не е спрял да звъни, кюто, скайпа - всичко дава заето. Чувствам се, все едно аз съм рожденичка, че дори 100 пъти по-празнично.  Laughing Цялата къща е украсена с много балони и надпис "Happy birthday", макар че празненството ще е в клубче, но и тук исках да е много празнично.
Целувки на всички!  Hug

# 160
Честито на tini-mini и от мен с пожелания за много много щастливо детство на мъничето, а на ирлнадската пешеходка нека да се опарвят по-бързо.И ние имахме сополки, но те бяха от зъбките и с малко хомеопатия се оправихме много бързо

# 161
Добре дошла, Хри! Венета има 8 зъбчета и ходи още от началото на месец септември, нямаше навършени 9 месеца още. Те с Влади на Катя са ни първите проходили бебоци!
Е, бива ли така, Дивнето точно на рождения си ден!Да се оправя бързо!
Никой ли няма телефон на Вержи, от варненските мами? Ще се побъркаме тук!

# 162
Ние едва сега започваме да правим опити за прохождане,но много ни тежи дупенцето и ни е малко трудничко,надявам се като проходим да станем малко по-елегантни.

# 163
на Вики,Дивнето,Теди,Ния и Жулиен- растете здрави,весели,игри и щастливи дечица!

[/size]

Привет на Хри,ние не сме проходили,имаме 6 зъбчета,
дано имам време и аз да отида до Марсел.отдавна се каня,а все нямам време.

Момичета-изостанахте с разказите за раждането и първите трепети. Naughty

А Магеста и нейния (зад)Ник Joyняма толкова весело нещо.

# 164
Честит Първи Рожден Ден на Вики на tini-mini,
Дивна на Пешеходката,
Ния на eui,
Теодора на цонка,
Жулиен на мерил !!!
Да са живи и здрави и весело и безгрижно детство им желая! newsm59

Здравей hri2672, Митко има осем зъбенца, две са на път и мнооого ни мъчат  #Crazy,особено мен, иначе с ходенето няма скоро да се пусне от ръката ми, страхливко мамин Heart Eyes

Момичета-изостанахте с разказите за раждането и първите трепети. Naughty
Точно това си мислих и аз, ама от подготовката за специалния ден май не остава време.

Общи условия

Активация на акаунт