"Подаръци, балони, веселба - мойто ДЕКЕМВРИйче става на ЕДНА!"

• 16 445
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
Охх,някой ,ако е готвил зелен фасул на бебоците,моля да сподели рецептата Praynig

# 136
  • София
 bdbaloniЧестит рожден ден на Дивна,Вики,Теодора и Жулиен newsm38liletka слагам морковче и съвсем малко лук да се задуши в малко зехтин и водичка и после зеления фасул за си ври,по някое време мъничко доматче нарендосано ,накрая като го изключа слагам копърче.Може и една лъж. брашно в доматите да сложиш.Аз го пасирам малко после,защото Алекс иначе не го ще.Иначе можеш да сготвиш  и такава манджа-картовче,морков,зелен фасул,грах, на финала масълце и копър и магданоз и после го пасираш,ама не ви знам какво обичате да папкате  chef

# 137
Добро утро !
Пешеходке, Тини мини, Еуи   .... честит ви празник днес !   bouquet
Да са живи и здрави малките красавици !  Peace

Ох, тръпнем и ние в очакване на големия ден  Wink Grinning
Вержи, чакаме добри новини  Peace
Никки, прекрасно оформление, както винаги впрочем  Hug
Фасул не съм готвила още ..... а с готвенето като цяло съвсем съм изостанала, май  Thinking
Ние с младежа сме го ударили на партита тези дни - не се спираме  Grinning .... и като се оплаквам на мъжа ми вечер колко съм грогясала и каталясала .... споделям какво сме правили и каква ни е идната програма , той казва :
" Хмм....виж само как звучи - днес бяхме на парти, утре сме на рожден ден  ..... пък иначе ...изморена съм, едвам гледам"  ooooh! Wink Grinning
 Хубав ден и големи веселби , много духнати свещички днес !   bouquet

# 138

Ей,Магестоооооо,виж само как звучи ЗАД НИКА Joy Joy Joy Joy Joy

Оф,май изперках Crazy Crazy Crazy

Хахааа, ей това ме разсмя таз сутрин ... докато се ядосвах, че поредна сутрин мириша на манджа и пак трябва да я захващам същата като вчера, и предния ден и много дни назад ...

Той пък един (зад)НИК - две шепи, как да се крием зад него ?!? Wink))
(малко простотийка за отпускане на вкочанени майчини нерви)

Последна редакция: ср, 05 дек 2007, 09:49 от poli.jekova

# 139
Здравейте всички мами, чиито бебнца вече стават на годинка.И моето бебче на 13.12. ще направи една.За пръв път влизам в тези форуми и искам да споделя с вас радостта си от факта, че вече "пораснахме".Как празнувате вашите рожденни дни? newsm78

# 140
добре дошла hri2672 welcome

Ей,Магестоооооо,виж само как звучи ЗАД НИКА Joy Joy Joy Joy Joy
Той пък един (зад)НИК - две шепи, как да се крием зад него ?
ей т'ва вече ме закопа  Laughing от смях

# 141
Честит първи рожден ден на Дивна на Пешеходката, на Вики на Тини-Мини, , на Теодора на Цонка и на Жулиен на Мерил и на Ния на Еуи! Да са много здравички, веселички, да радват сърцата на мами и татита!

bdbaloni hbday happy bd

Моля се за Лорка на Вержи да мине успешно операцията и лекарите да са много отговорни!  Praynig

hri2672 - и аз родих златцето ми на 13ти!  Heart Eyes Добре дошла във форума   bouquet

Последна редакция: ср, 05 дек 2007, 11:10 от шамЕнет

# 142
  • София
Честит рожден ден на Вики, Дивна, Теодора и Жулиен!
Да растат здрави и щастливи!
Весел праник днес!

# 143
  • София
Честит Първи Рожден Ден на Вики на tini-mini, Дивна на Пешеходката, Теодора на цонка, Жулиен на мерил и Ния на eui!! Да са живи и здрави дечицата и много весели игри им желая!!

Чакам с нетърпение новини от Вержи Praynig

Аз малко се поразболях, но се надявам днес да го преборя Thinking

hri2672, добре дошла, попрочети малко последните две теми - все са за рождените дни и всенародните веселия Laughing

Гответе поздравленията за утре - най-продуктивният ни ден...като са разраждаха тея ми ти девойки, лелееее Mr. Green

А пък миналата година на този ден ходихме да се учим да дишаме на лекция, че и по телевизията ни снимаха, помните ли как се бяхме спекли, че не можем да дишаме, а вече е късно, а мацки? Laughing

Последна редакция: ср, 05 дек 2007, 10:58 от pontes

# 144
  • София

Честит първи рожден ден на Дивна на Пешеходката, на Вики на Тини-Мини, , на Теодора на Цонка и на Жулиен на Мерил и на Ния на Еуи!
да са здрави, щастливи и мноооооооооооооооооооооооооооооого усихнати!

# 145
Честит Първи Рожден Ден на Вики на tini-mini, Дивна на Пешеходката, Теодора на цонка, Жулиен на мерил и Ния на eui!! Много подаръци и много емоции на днешния ден !

hri2672, добре дошла!

Понтес да оздравяваш, не се предавай !

Последна редакция: ср, 05 дек 2007, 11:07 от poli.jekova

# 146
newsm59

Честит първи рожден ден на Дивна на Пешеходка,
Вики на Тини-Мини,
Теодора на Цонка,
Жулиен на Мерил и
на Ния на Еуи!
 Бъдете здрави и усмихнати мили дечица!
Весел празник!
[/u] [/color] [/color]

# 147
Благодаря на всички, които ме поздравиха.Не знам само как да се включа в темите, за да мога да коментирам с вас

# 148
Благодаря на всички, които ме поздравиха.Не знам само как да се включа в темите, за да мога да коментирам с вас
Ами лесничко ... хвърляш по един поглед какво пишем, ако нещо ти хване окото / сетиш се нещо по темата дето се коментира/ пишеш. Ако те вълнува пък нещо друго - пак  Peace
Добре дошла ... и не гледай глупостите  Wink дето пишем - те са част от фона само. Grinning
Иначе сега сме на вълна честитки  Hug имаме поводи достатъчно  Laughing
Можеш да изпратиш снимка на твоето отроче на имейла на Никки - има го на първа страничка, да ви включи в албумчето с бебоци ... и така.
Като начало от къде си , от кой град ?

# 149
От Казанлък,бебчето ми се казва Павлина е родена на 13.12, имаме си и 10 годишен батко

Общи условия

Активация на акаунт