"Подаръци, балони, веселба - мойто ДЕКЕМВРИйче става на ЕДНА!"

• 16 449
  • 295
  •   1
Отговори
# 255
Да,Поли,права си.И аз имам такава позната,на която детето е на 2 годинки и ако не й дадеш храната пасирана,тя почва да се дави и все имам чувство,че ще повърне.
Шемет,не се притеснявай,а почвай лека-полека да даваш на Мартинчо да си муцка сам Hug

# 256
ЧЕСТИТ РОЖДЕН И ИМЕН ДЕН на всички празнуваши мъници днес
Мерси за пожеланията ние си изкарахме много добре само че малкия беше мноооого кисел цял ден и добре че в ресторанта бяха бабите и леля му та да го разкарват из ресторанта иначе нямаше да издържи и 5мин ooooh!
А ето и нашата торта която много си я харесвам и с която искам макар и виртуално да ви почерпя Hug

# 257
jap4e ,страхотна е тортата.

# 258
Бързам да се запиша и аз ...  smile3535 running

Първо да благодаря за изключително милите поздрави по случай нашия празник  Hug  bowuu

Черпим скромно за здраве с тортичка от тържеството:

После бих искала да поздравя :
Никки / нашата темосписателка/ - да и е живо и здраво името и тя също !   bouquet
Всички малки и големи кръстени на името на Свети Николай -
 Николчо на Аспасийчето   bouquet
 Никол на Клеми, Ния на Алексатор-чебуратор , Никола на Iv4ok, Никола на Ger4e, Ния на Еуи, Николай на mama didi, Никол на Jenitо , Никола на Тани 1979, Никола на Jabuci,  Нина на Sesa, Никола на Didda,
   bouquet
Накрая / но не на последно място разбира се  Naughty Grinning/ ... искам да честитя на всички малки рожденници - да са живи , здрави, весели , игриви и да ни правят поне малко  Wink по-щастливи !  Grinning
Мамо Шуши   newsm24 - за Стефи !
Мацко   nbirthday на Евката !
Честито на Христиан  и  Римини,  Никол и Женито, Радина и Джинджър, Мартин и Жапче, Павел и Криска_криска, Никола и Герче, Лора и Елен_ка, Дария и Дария ,Никола и тани1979 !   bouquet
Извън честитките / вече попрекалила с виното  Heart Eyes People AngelWink да ви споделя, че днес Жижи имаше и прощъпулка и от 21 предмета, ясно и безприкословно грабна една топчица  Thinking .... на мама футболиста  doh Stuck Out Tongue
Наздраве на всички , още веднъж и честит празник !  Wine Glass

П.С   Аааа, и да отбележа че ми е драго да мерна  точно днес отдавна несрещани имена тук като Били хлапето и Невменте / която още се чуди дали да се включи вероятно  WinkGrinning  Peace

# 259
  bouquetЧестит рожден ден на всички празнуващи днес и не техните майки.  bouquet
 newsm59 nbirthday  ura newsm59 nbirthday  ura newsm38 newsm38 newsm38

# 260
Честит рожден ден на Стефан, Христиан, Ева, Георги, Никол, Радина, Мартин, Павел, Никола, Лора, Дария и Никола, на мъжът на Ина и честит имен ден на всички Николаевци!!!
Присъединявам се и аз. Чувствайте се почерпени от   chefза именния ден на моя Никола.
Пешеходке, не за пръв път съзирам в теб белетристичен талант. Пиши, момиче, умееш го!!! Наистина ме разплака!
По въпроса за яденето Коко "ситното" няма проблеми със сандвичи, пици и прочие, но баща му преди 3...год. е побърквал всички. Мелели са му храната, ако щете вярвайте, до 8 год. възраст. Което не му пречи сега да е над 100 кг! Но е било голяма мъка.
 Heart Eyes за всички спящи бебоци!

# 261
  • Vaudreuil Canada
Да бе лесно ви е на вас - и аз опитвам да давам по нещо "по-едро" (разбирай с размер на кус-кус-че) - и насреща ми се започва една демонстрация бедна ви е фантазията - все едно ще повръщаме  Sick  #Crazy - така че за опитване опитвам но не особено успешно  ooooh! намачкан картоф не ядем - само пасиран - и всичко останало така ... ама няма да се предаваме де .. все пак сме и късно захранени - да се надяваме че няма да откараме до 5-6-7-8 годинки с пасатора ....

# 262
  • Бургас
... аз днес има троен празник...
Я сподели с обществеността ...????...

Ам, Никки - веднъж, Бургазлийка - втори път и Банкерка - трети път......  -  всички те празнуват на 06.12

Последна редакция: пт, 07 дек 2007, 02:35 от Никки

# 263
Честит ти троен празник Ники.    bouquet

Да бе лесно ви е на вас - и аз опитвам да давам по нещо "по-едро" (разбирай с размер на кус-кус-че) - и насреща ми се започва една демонстрация бедна ви е фантазията - все едно ще повръщаме  Sick  #Crazy - така че за опитване опитвам но не особено успешно  ooooh! намачкан картоф не ядем - само пасиран - и всичко останало така ... ама няма да се предаваме де .. все пак сме и късно захранени - да се надяваме че няма да откараме до 5-6-7-8 годинки с пасатора ....

Охх и ние сме така....аз се радвам когато яде, а как и колко е друг въпрос.

# 264
Честит Никулден! Честито на всички малки и големи именници ,моряци  ,рибари,  и банкерите!
Честит рожден ден на малките ни декемчрийчета,които днес стават големи! Щастливо детство! И много да радват мама и тати.[size]  newsm51
Честит рожден ден макар и с малко закъснение и на всички едногодишни вече бебоци от изминалите два дни.   smile3525
Пешеходке  Hug Разплака ме.
Мунлейди аз слагам:магданоз,копър, босилек, джоджен и дивисил!  chef
hri2672 добре дошла Hug
merilЧестито! И леко бременеене.
Вержи Скоро се оправяйте и на купона в нас да ни се похвалите.  Grinning И моля крещете по тихо.   Joy
Поли.Ж. Честити ви newsm68 ходещи крачета. А за готвенето, винаги съм мразела този процес, нооо сега ела да видиш. Вчера повече от 3 часа висях на печката. Да зготвя за нас , за малката, да направя нещо сладко, да сваря яйце, да опека ябълка и да умра вмирисана и некъпана.  Sad

# 265
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ , КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!нЕКА ДА ИМАТ МНОГО, МНОГО ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО![/color] nbirthday        Tada
Абе момичета, кога стават сутрин ващите бебоци?Ние ставаме в седем и ми се вижда прекалено рано май. Mr. Green

# 266
Добро утро!
Честит рожден ден на Влади на Катя, Дани на Violina и Никола на Jabuci! Да растат много здрави, игриви и щастливи! Hug
Магеста, той Жижи отдавна натам клони, харесва си човекът топки!
Жапче и Магеста - страхотни торти!
Хри, много от бебетата така стават, че и по-рано. В тая връзка, Шру, дай да сравним инфото за днес - ние в 7.10  Joy.
...и да умра вмирисана и некъпана.  Sad
хи-хи, нали знаеш - боса, бременна и до печката!

# 267
Преди да сменят времето накрая на октомври ставахме в осем, осем и половина.Е за сметка на това ра

нно ставане после пък спим от 10.30 до 14.30
http://line.romanticcollection.ru][/url]

# 268
Добро утро!Да кажа за храната и аз.Соня зеленчуците си все още ги иска пасирани.Гледам да е по-едро пасирането и да оставям по-големи парчета, които, като опита, прави такива муцуни и се тресе цялата от погнуса-поне на това прилича, де.Но-хляб, мляко с бисквити/намачкани с вилица/, всякакви меки плодове си гризка, премята из устата за кратко и гълта.На тази възраст знам, че трябва и зеленчуковата храна да е намачкана с вилица, но при нас не става.И мен ме притеснява, но...ще опитваме и когато стане.
Благодаря на тези, които отбелязахте присъствието ми!

# 269
Добро утро.

Ние се излюпихме днес в 6ч и сега едвам гледам.След малко ще ходим да спинкаме и двамата.

Общи условия

Активация на акаунт