"Подаръци, балони, веселба - мойто ДЕКЕМВРИйче става на ЕДНА!"

• 16 445
  • 295
  •   1
Отговори
# 240
Зизу, и а ще дойда. мисля, че и еси и мимоз ще дойдат.  Peace

И аз и аз  Party Party

# 241
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=243389.0
ЗА СРЕЩАТА УТРЕ, В СИТИ, СЛЕД 13-МОЛЯ всеки да напише кога може след 13 часа

# 242

от кога може да се дава кашкавал на децата
[/quote]
Аз давам от един месец вече по мъничко

# 243
  • Vaudreuil Canada
Честит рожден ден на Стефан, Христиан, Ева, Георги, Никол, Радина, Мартин, Павел, Никола, Лора, Дария и Никола!   
Честит имен ден, Ники! Честит имен ден на Николай на mama didi, Ния на Eui, Никол на Jenito, Никола на Ger4e, Никола на Тани 1979, Никола на Jabuci, Никола на Iv4ok, Никола на Аспасия, Нина на Sesa, Никола на Didda, Никол на Клеми и всички празнуващи днес!

# 244
  • Русе
Честит Никулден! Честито на всички именници ,моряци smile3548 ,рибари,хора от морето,големите реки и банкерите!
Честит рожден ден на малките ни декемчрийчета,които днес вече стават големи!Щасливо и пълноценно детство! Много щурутии приключения и по дълго да вярват във вълшебствата,които големите вече сме забравили!Те са истински!
Голяма еуфория е нашият месец!Немога да ви изчета!
Ники искам да подчертая ,че първа си поръчах час при Пеш! Peace
Пешеходке  Hug страхотен разказ и още по страхотна е Дивна!Влюбена съм в това име ,ако имам момиченце ще е Дивна или Дива! Heart Eyes Сладурка!
Понтес ,явно има нещо пристрастяващо в власинките.На Бойко това му беше първата храна в живота,още преди да го захраня си хапваше от одеалото.
В.Миткова, голяма сладуранка е Зори.Запиши я на йога Peace
alex shu и на мен мальовица ми е от любимите места.как са условията в хотела?
Мунлейди аз съм ползвала:босилек,магданоз,копър,джоджен!  chef
hri2672 добре дошла Hug
merilЧестито! newsm51
Вержи ,браво на геройчето!С мъките до тук!Искренно ви го пожелавам!
Поли.Ж. Честити ви newsm68 ходещи крачета.
Eui и ние си падаме по ракийката! Joy
Отивам да готвя момичета,че днес е най-важният празник на моряшкото ни семейство!Весел празник!Наздраве!  Animal Tropical Fish

# 245
  • Бургас
Честит Първи Рожден Ден на бебчетата и техните майки от най-продуктивната дата - Стефан на мама-шуши, Христиан на Римини, Ева на мацко, Георги на Магеста, Никол на женито, Радина на джинджър, Мартин на жапче, Павел на криска_криска, Никола на герче, Лора на елен_ка, Дария на дария и Никола на тани1979

Честит имен ден на Николай на mama didi, Ния на Eui, Никол на Jenito, Никола на Ger4e, Никола на Тани 1979, Никола на Jabuci, Никола на Iv4ok, Никола на Аспасия, Нина на Sesa, Никола на Didda, Никол на Клеми и всички празнуващи днес именици, бургазлии, банкери и моряци![/size]

Мерси за пожеланията, аз днес има троен празник, така че се почерпете

Пешеходке разплака ме   bouquet

# 246
Честит Първи Рожден Ден на бебчетата и техните майки от най-продуктивната дата 6 декември:
 newsm38 newsm59 bdbaloni hbday

Стефан на мама-шуши, Христиан на Римини, Ева на мацко, Георги на Магеста, Никол на женито, Радина на джинджър, Мартин на жапче, Павел на криска_криска, Никола на герче, Лора на елен_ка, Дария на дария и Никола на тани1979

Честит имен ден на Николай на mama didi, Ния на Eui, Никол на Jenito, Никола на Ger4e, Никола на Тани 1979, Никола на Jabuci, Никола на Iv4ok, Никола на Аспасия, Нина на Sesa, Никола на Didda, Никол на Клеми, да не забравя и Ники от Бургас, а и всички празнуващи днес именици, бургазлии, банкери и моряци!   bigdance2

Всички рожденници, именници и празнуващи днес, да са живи и здрави и много щастливи!  newsm51

# 247
Малииии,Никки ,много як шаран.Мммммммммммммммммммммммм,искам и аз.

Кашкавал и аз давам,на сандвичи(печени) и не щ'от съм искала да дам,а щ'от седеше до мен и ме гледаше и мляскаше- мляскаше,та чак викаше и се сърдеше. Crossing Arms Та сега си ги давам чат пат,яде ги с голямо удоволствие.

# 248
... Дивна!Влюбена съм в това име ,ако имам момиченце ще е Дивна или Дива! Heart Eyes Сладурка!

Това е трейд марка! Ти забременей, пък ще ти измисля друго такова - уникално!

Кашкавал и аз давам ... от доста време... джвака там нещо - къде го яде, къде го маже....
Вержи, радвам се, че всичко е ОК! Мънинкото геройче!
Поли, честито ви прохождане! Е, сега вече.... ще ти се отели вола Joy!

# 249
  • Vaudreuil Canada
... аз днес има троен празник...
Я сподели с обществеността ...????
Кашкавал и аз давам,на сандвичи(печени)
Какви сандвичи ядете вие бе жена ... я обясни как става този номер - аз на моя дзвер една по-едра троха не мога да му вкарам в устата ... бисквитите ги ближе и се дърпа, натрошена на прах бисквита с кисело мляко едвам преглъща ... но иначе всичко пюрирано гълта като гардже. Обяснете ми как ги давате тия по-едри работи и колко време им трябваше на мъниците за да ги проядат.

# 250
  • София
Честит рожден ден на Стефан, Христиан, Ева, Георги, Никол, Радина, Мартин, Павел, Никола, Лора, Дария и Никола!    Честит имен ден, Ники!Честит имен ден на Николай на mama didi, Ния на Eui, Никол на Jenito, Никола на Ger4e, Никола на Тани 1979, Никола на Jabuci, Никола на Iv4ok, Никола на Аспасия, Нина на Sesa, Никола на Didda, Никол на Клеми и всички празнуващи днес! baloniХайде и аз да почерпя  Laughingче отивам да готвя  chefСандвич с кашкавал давах днес-е то сандвич силно казано-няколко хапки Laughing

# 251
Какви сандвичи ядете вие бе жена ... я обясни как става този номер - аз на моя дзвер една по-едра троха не мога да му вкарам в устата ... бисквитите ги ближе и се дърпа, натрошена на прах бисквита с кисело мляко едвам преглъща ... но иначе всичко пюрирано гълта като гардже. Обяснете ми как ги давате тия по-едри работи и колко време им трябваше на мъниците за да ги проядат.

Ядем, печени  в парти скаричката FlutterИмаме си 8 зъба,не че той дъвче много-много.Върти го там в устата.Отчупвам  по малки парченца и му давам,аз не ги препичам много,за да са мекички.Ела само да видиш как им се кефи. Grinning

# 252
Честит рожден ден на Стефан, Христиан, Ева, Георги, Никол, Радина, Мартин, Павел, Никола, Лора, Дария и Никола!    

Честит имен ден, Ники! Честит имен ден на Николай на mama didi, Ния на Eui, Никол на Jenito, Никола на Ger4e, Никола на Тани 1979, Никола на Jabuci, Никола на Iv4ok, Никола на Аспасия, Нина на Sesa, Никола на Didda, Никол на Клеми, на бургазлии, на моряците и на банкерите,абе на всички празнуващи днес!Бъдете здрави и щастливи!

Да се похваля набързо.Соня проходи.Хубаво е!Лошото няма да споделям, че да не развалям празниците-важното е, че всичко минава и виждам как се притеснявам за дребни неща.Но, майка съм...
Весело празнуване и наздраве!

# 253
Кашкавал и Венета много отдавна яде. Всъщност това й е основната закуска - няколко парченца докато аз си пия кафето. Понякога и на сандвич. Шемет, Венета си хапва парченца, трохички и т.н. отдавна. Не е имало проблем. Иначе храната все още я пасирам съвсем на пюре.
Били хлапето, къде се изгуби? Честито ви прохождане!

# 254
Обяснете ми как ги давате тия по-едри работи и колко време им трябваше на мъниците за да ги проядат.

Мале, Шемет да се стягаш, че имам една позната, която до 3 година на сина си е ходила с пасатора под мишница, понеже не е искал да яде нищо, което не е пасирано. И днес, когато дъщеря й й се опъна на опита да хапне малко, ама много малко по-едричка храна, тя не я остави на мира докато онова дете не прояде по-едро.
Аз, например започнах с по-меките неща- круша, банан, сварен картоф и той си ги търкаля из устата докато не си прецени кога да го глътне. Но настоявай- не му се давай на мъничкия дзвер.
Пешеходке, е с право си е заслужила името щерка ти ! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт