Термина ми беше определен за 25.12.2006, но аз през цялата бременност имах странното усещане, че съдбовния момент ще се случи по-рано! На 06.12.2006, вечерта си лягам и както обикновено чакам мъжа ми да се прибере.По това време мъжа ми хойкаше по нощите, а на мене нали все ми се спеше и не излизах много, а се и ядосвах на мъжа ми, че не си е в къщи! На 07.12.2006 сутринта в 8:30 ставам от леглото без болки без нищо, отивам по малка нужда до WC и какво ми трябваше да погледна на-долу в тоалетната чиния и да видя че има кръв, изплаших се скочих и отивам в спалнята и викам на мъжа ми ставай-ставай нещо стана ама треперя, треса се цялата! Сънливия той – ко стана, объркала си се, ама аз не ставай, от там обличаме се и отиваме до поликлиниката не знам защо там, като на излизане от входа отиваме към колата, качваме се и тя не пали-ужас, ядосах се защото само преди седмица глътна 200лв за ремонт и в най-важния момент не пали.Както и да е с такси се дотътрихме до поликлиниката, по стълбите нагоре тръгна да тече нещо, изплаших се още повече, влизаме в кабинета на доктора викам тече нещо, а той пукнал се е мехура отивай в АГ, от там пак с такси към болницата, спират ни на входа и искат 1лв вход за това че сме с кола, мъжа ми им тегли една майна и тръгна на-горе, от там приеха ме, казаха събличай се ще раждаш, събличам се и гледам бельото и панталоните ми в кръв, ужас, че и продължава да тече разплаках се, треперя, мъжа ми обра дрехите и му казах отивай си у нас за багажа и чакай до след обяда новини. Той замина и аз останах сама сред непознати, от там идва един доктор, айде на магарето, бръкна ме, от болката ми причерня, идва още един, като ме видя и като видя колко кръв има по мене и около мене и като се развика каква е тая кръв, за какво е тази жена тука, акушерката казва за раждане, д-р – ама къде и корема, в този момент поглеждам на долу и виждам, че ми го няма корема, спескал се е! Вярвайте ми в този момент изтръпнах започнах да плача и да треперя още повече! От там на видеозон после ме качиха в предродилна, за тоновете като постоянно прехвърчат сестрите около мене, коя ми слага абокат, коя катетър, питам какво става никой не ми казва!Че идва един нисичък доктор и ми обяснява, че поради вдигнато кръвно налягане,е тръгнала да се отлепя плацентата, от там кръвоизлив и не достига кислород до детето и се налага спешно секцио.А корема се е сплескал защото матката е контрахирала /май така се казваше/.Успокоих се , че знам какво става и си казах те знаят какво да правят. Отпуснах се и се замислих за момента когато ще си гушна бебето! Преместиха ме в операционната, до последно преди упойката сълзите ми течаха, /даже и сега когато си припомням всичко това/, заспах бързо. По едно време някой ми вика събуди се това е мъжа ти и виждам един размазан образ който ме прегръща и целува и си викам „тези какво искат много ми се спи”, после чувам имаш син жив и здрав! Това беше музика за моите уши!
В 10:20 .на 07.12.2006г. се е появил синчето ми жив и здрав!
Благодаря и до ден днешен на Господ, че не се случило най-лошото, защото е имало такава вероятност и поради факта че пъпната връв е била 2 пъти увита около врътлето, което допълнително усложнява нещата!
Та така с моите премеждия точно преди година надявам се не съм ви отегчила!

) и спя до осем, когато пращаме таткото на работа. Днес обаче и аз съм много зле, че цяла нощ не спа това дете, но ще изтърпя, няма за кога да лягам вече.

. От няколко дена ми се буди към 8ч и съм доста недоволна, защото преди спеше и до 11ч
За сметка на това пък с по-ранното ставане спи два пъти, няма сили цял ден само да щурее.

Има ли беззъби бебета, май не останаха?