"Подаръци, балони, веселба - мойто ДЕКЕМВРИйче става на ЕДНА!"

• 16 464
  • 295
  •   1
Отговори
# 60
vmitkova, адашката е много чаровна!А каква е тази играчка в пластмасовия  плик ?
Да се похваля, най- после се научих да залепям снимки на страницата!! newsm44

Последна редакция: пн, 03 дек 2007, 11:02 от zizzu

# 61
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=4630752 … 83;ко снимки и от нс ,НЕЩО Клвитърт не рботи,сори

http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=4630755

Последна редакция: пн, 03 дек 2007, 11:15 от magika

# 62
  • София
STASII магазина се намира срещу Пирогов в локалното на Цар Борис ІІІ,в една бизнес сграда,има и банка там ама забравих коя Rolling Eyespontes ами освен да си изхвърлиш прахосмукачката,той Алексис ще почиства килимите Joy Joy

# 63
алексатор - чибуратор,ти май търсиш повод за празнуване,ей малко са ти празниците,които идват Mr. Green Joy Joy Joy Joy  Нищо,аз мизля,че Никулден е идеален за празнуването на имения ден на Нийка-саксийка Heart Eyes Heart Eyes

pontes,и аз мисля,че прахосмукачка повече не ти трябва Whistling

vmitkova ,и ние имаме същото гърне,НО нещо не му харесва на дребосъка да седи на него и постоянно водим борба. Crossing Arms

# 64
Zizzu не съм сигурна, че разбирам кой пластмасов плик имаш предвид. ако е за това:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=197680&photo=11
Това е една кофа с плодове и зеленчуци. Е има и чипс, наденички, картонени кутийки за чай, мляко, кафе и други. Та ние посъбрахме неподходящите за момента нещо и й оставихме само плодовете и зеленчуците. Доста си играе с тях. Първо само ги вадеше от кофата и ги разглеждаше. Отскоро започна обаче да си ги прибира обратно Simple Smile Абе доста занимателна играчка се оказа.

# 65
 newsm59ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Елена на dideto, Димитър на Палечка Малечка и на Николай на mama didi newsm59
Ние вчера се прибрахме от Скопие бяхме малко на гости при роднини че аз съм родом от там обаче това моето диване ме побърка пищя от всички иска само при мен и майка ми даже в един момент не иска даже и при мен тръшка се за щяло и нещяло абе ужас направо съм луднала smile3511 ние мислехме да ходиме там за нова година ама след този случай мноого ще си помисля дали въобще да тръгваме някъде.
И ние също още си нямаме елха то аз не знам и къде ще я сложиме щото при нас е много тясно нали сме 6 човека в един апартамент ooooh!
Днес за срещата ще се постарая да дойда ама само за да донеса пари щото после ще ходя да поръчвам тортата за четвъртък да купуваме официални дрешки и други дранкулки Party
Айде аз отивам да изчета старата тема че сте изписали цял роман Hug

# 66
Здравейте дружки мой Hug
Честит рожден ден на нашите наборчета Димитър на Палечка Малечка и на Николай на mama didi

Сърдечно Ви благодаря за поздравите Heart Eyes
А ето и да се почерпите за първия ни рожден ден Hug

Усмихнат и весел ден Ви желаем двете с Елена  bouquet

# 67
Да са ни живи и здрави Елито, Митето и Ники! Да са палави, игриви и по-малко пакостливи, за радост на мама и тати!

# 68
  • Düsseldorf
Simple Smile Здрвейте, мами и бебчета!
Не дойдохме днес в МОЛа, защото пътувахме насам - бяхме на Мальовица. Ето малко снимков материал, обожавам това място:
http://svilena.shutterfly.com/action/slideshow?caid=67b0de21b324 … p;d=1196683706653
Ще дойда на следващата среща да дам парички.
Честит Рожден Ден на празнуващите мами и бебоци!!!  nbirthday

Последна редакция: пн, 03 дек 2007, 15:39 от alex_shu

# 69
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИТКО, НИКИ И ЕЛЕНА!!! nbirthday
Дидето- страшна тортичка, много сладка- такъв да е живота на Елито!
И ние сме в предрожденническа подготовка- то са свирки, балони Wink Но с коледната украса ще поизчакам за след рд-то, че ще се съберем с дечоците в нас Party
Понтес- и мен ме поразтресе депресето, но както Шаменет отбеляза, шопинг- терапията е успешно лечение Flutter
Никки, прекрасна си! smile3525

Последна редакция: пн, 03 дек 2007, 15:25 от Fiffi

# 70
  • Vaudreuil Canada
Честит рожден ден на Елена на dideto, Димитър на Палечка Малечка и Николай на mamma didi!
alex_shu страхотни снимки сте си направили - сигурно и много добре сте изкарали. Аз опитах да изкарам малката мишка навън с шейна но беше грандиозен неуспех - много духовит слънчев но студен ден - и малкия се възмути как може хем да му блести слънцето хем да му е студено хем да духа така ужасно и ... ревна - та аз нямах особен избор и го прибрах в къщи.

# 71
Честит рожден ден на Елена на dideto, Димитър на Палечка Малечка и Николай на mamma didi! Много здраве най-вече, всичко друго се подрежда..., само да сте здрави, за да си се радвате едни на други!

Никки, голям сладур твой Пеши! Пу пу пу, да го насерат кокошките! Много добре въртеше гребена, ей тва е, аз не случайно обичам мъж да ме фризира. И между майсторенето на фризурите на мацките, ще ходи да рита топка с мъжките  bowuu

Пешеходке, дъщеря ти ти е одрала кожата!

alex_shu, страхотно сте си изкарали, направо ахнах, къде сте завели бебката, страхотно! Симките са разкошни!

pontes, у нас е губер върху паркета, а върху губера съм пстлала едно памучно шалте, хем по-детско цветно ярко такова, оранжево и жълто, но бебка отива сяда напаркета и прави същото с губера...  Mr. Green

Мойто гардже има проблем - някакви сополки са се заформили яко и явно тя и гълта, и днес повърна, на два пъти, от кашляне, единия път се събуди, за да се изкашля и повърна, сега спи и пак се закашля. Не мога да й го изчистя, само като понеча да бръкна с аспираторчето в носа и се почва едно въртене, един рев, борба с ръцете... ooooh!

# 72
Ихаааа, Шемет, имате сняг! Ние още не, но май не за дълго.
Пешеходке, сега става ясно защо толкоз я криете таз синеочка! Ааа, ще я крадем след 20 години, да знаеш! Предупредена си! Naughty

# 73
  • сто акровата гора
Честит рожден ден на Елена на dideto, Димитър на Палечка Малечка и Николай на mamma didi!
Да са много здрави и весели!   bouquet

# 74
  • София
Честито на малките Ели, Ники и Митко, да са много здрави и усмихнати дечица  nbirthday

Общи условия

Активация на акаунт