"Подаръци, балони, веселба - мойто ДЕКЕМВРИйче става на ЕДНА!"

• 16 496
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
Поли,и аз търсих днес коледна шапка днес,ама уви..........не намерих.Някой ако види някъде,да се обажда. Laughing

А къде е Магеста newsm78 Нещо се е покрила ThinkingВ тая тема не се е разписвала,да не седи в старата Joy Joy Joy

# 121
  • Vaudreuil Canada
И аз се бях замислила за Magesta ... къде се изгуби тази жена .. с какво ли тормози Жижо или той нея Simple Smile

# 122
А къде е Магеста newsm78 Нещо се е покрила Thinking
И аз се бях замислила за Magesta ...
Ей сега ви фАнах  Wink да ми клюкарставте зад ника  Party Grinning
Аз съм се записала / спамо-отчела  Wink/ за 10 теми напред ! Ни вЪй е срам  Naughty  Grinning
Тука съм .... ама нещо не мога да стигна да се запиша оФициално ... от което мен самата много ме е срам / това вече сериозно/ Embarassed
Иначе искам да поздравя всички рожденници - малки , големи и още по- големи момичета и момчета и да им пожелая много здраве и щастие  :
EAspiriT,    bouquet
Иве на Силверстар   bouquet
Eленка на Дидето , / на патерици малко /  bouquet
Адриана на troia /още повече/  bouquet
И всички останали щастливи порастващи !  bouquet

Последна редакция: вт, 04 дек 2007, 21:59 от Magesta

# 123
Ей сега ви фАнах  Wink да ми клюкарставте зад ника  Party Grinning

Ей,Магестоооооо,виж само как звучи ЗАД НИКА Joy Joy Joy Joy Joy

Оф,май изперках Crazy Crazy Crazy

# 124
Здравейте момичета.
Искам да споделя нещо с вас и ще задам няколко въпроса.
Днес бях на АГ преглед и съответно намазване на раничката която имам оказа се че имам много голямо разкъсване на маточната шийка и доктора каза че при второто раждане трябва да се каже да се обърне внимание на това място...въпроса е че забравих да му кажа че нямам намерение за второ...интересно ми е някой да сподели ако е имал подобен проблем какво е бил препрел и дали да не поискам мнението на поне още двама специалисти в тази област
Съжалявам че ви занимавам с моя проблем но съм притеснена за себе си иначе честито на всички празнуващи

# 125
Момичета благодаря ви за поздравленията!
Както се сещате днес цял ден бях заета с празненството ни и чак сега сядам на компа. Малката беше супер превъзбудена и засла преди 30 мин.
Макар и късно, искам из да почерпя за рождения ни ден!

Рождения ден на Ива беше голямо приключение както за мен така и за бебка и с нетърпение чакаме общия рожден ден!

Честито и от нас на всички астрални близнаци на Ива, родени на днешната дата!
Virginity, стискам палци всичко да мине възможно най-гладко и безболезнено!

# 126
  • Vaudreuil Canada
Тука съм .... ама нещо не мога да стигна да се запиша оФициално ... от което мен самата много ме е срам / това вече сериозно/ Embarassed
Тъй тъй ... появи се ама трябва някой да те дръпне за ушото иззад завесата Simple Smile
Как е Жижо? С какво тормозиш детето сега? Изучихте ли заобикалящата ви среда?
Вержи чакаме новини от вас - дано всичко да е ок.
Мен ме е обхванала празнично-декоративна вълна та да видим какво ще излезе - цял ден разглеждам и формичките за сладки - всъщност вчера си купих един набор от 100 парчета ама имам и голям стар набор та отсявах коледно-новогодишните формички. Май са ми се дояли курабийки.....

# 127
Вержи и Лорка,с вас сме духом! HugВсичко ще бъде наред. Hug

Моята мацка продължава с номерата.Денем спи до късно,вечер щурей до посред нощите. ooooh!А аЗ,да спя ли,на лекции ли да тичам. TiredДано мине тоЗи период,че ня zнам,кой ще ми пише домашните. Sad

И ние сме в усилена подготовка zа рожденния ден.Украсите са купени.С мотиви на Мечо Пух ще сме таЗи година.А тортата е със Снежанка и 7те джуджета. Grinning
Два дена преди рожденния ден си zаоаzихме час при фотограф.Дано да станат сполучливи снимки,че са ми мисъл.Много надежди им въЗлагам и дано не е напраЗно. Confused

Весел праЗник на всички праЗнуващи на 5.12.Да са живи и zдрави бебоците и много палави.Весел праЗник и на родителите. Hug  bouquet

Аz продължавам с науките,макар и в 2 преЗ нощта.Но няма как,Микаела не раЗбира,че трябва да спи,zа да може мама да учи и писателствува. Wink

# 128
Ето подаръци zа всички рожденници до сега. HugОт мен толова виртуално,а от мама и тате повече. Wink

# 129
  • Бургас
Честит Първи Рожден Ден на Дивнето на Пешеходката, Вики на тини-мини, Теодора на цонка, Жулиен на мерил и Ния на еУи

# 130

Честит 1-ви рожден ден на Вики!
Честит 1-ви рожден ден на Дивна!
Честит 1-ви рожден ден на Ния!
Честит 1-ви рожден ден на Теодора!
Честит 1-ви рожден ден на Жулиен!

# 131
на Дивнето на Пешеходката, Вики на тини-мини, Теодора на цонка, Жулиен на мерил и Ния на еУи

# 132
Добро утро на всички в този "прекрасен" ден, който се е задал. Колята спи, но аз от няколко сутрини не се класирам. Тресе ме нервата!На последния етаж сме и тази нощ разни екстри ми гърмяха над главата + вятъра, който вие злобно. Направо съм като депресирана кокошка.
Ние вчера бяхме на консултация, защото до веждата му излезе нещо, което забира. Сега се мажем с мехлеми, дано мине. Стигнали сме "скромните" 12,300 и 18,5 см. Освен това подстригах Колята с машинка и баша ми каза, че ако съм била няблизо щял да ме набие. Защо съм омаскарила детето и съм му махнала ленената косичка. А даже не го е видял-малък голям мъж.
Честит 1-ви рожден ден на Вики!   bouquet
Честит 1-ви рожден ден на Дивна!  Heart Eyes
Честит 1-ви рожден ден на Ния!  Hug
Честит 1-ви рожден ден на Теодора!  Blush
Честит 1-ви рожден ден на Жулиен!  bowuu
Вержито ги изписват днес и варненската дружина с нетърпение чакаме новини.
Сега се стягам за банката  Money, дано ме ощастливят! Целувки за всички с палави ръчички!

# 133
добро утро!
чрд на Дивна,Вики,Ния,Теодора и Жулиен! да са живи и здрави!

# 134
чрд на Дивна,Вики,Ния,Теодора и Жулиен! Да са живи и здрави!
Ние снощи си купихме елха и падна едно украсяване.... После трябваше да я барикадираме, за да продължим да имаме елха! Май успяхме засега да я опазим, пък да видим! Дано не се сети, че под масата може да мине и да се промъкне, че тогава не знам.... newsm78
Весито, направо ти се възхищавам, и на останалите мами-ученички! Не си представям, ако сега трябва и да уча! С баткото навремето ми оставаше само дипломната работа. Беше на годинка, когато се върнах на работа и малко след това си взех отпуск, за да я напиша. Да е жива и здрава баба ми обаче, която го гледаше през това време!

Общи условия

Активация на акаунт