Люта зима иде тук - ПАЗАРДЖИК сковава в студ(15)

• 10 039
  • 301
  •   1
Отговори
# 30

viva333 , благодаря ти за милите думи !

Belladona,няма защо,казах това,което усещам  Two Hearts

# 31
  • в Надежда-та
Ето ме момичета.
Днес направихме запис на тоновете, източиха  ми кръвчицата и утре вечерта ако има свободни легла ще ме приемат. Ако не в сряда гладна и жадна в 6ч ранни зори ще ми пуснат система. Laughing

# 32
  • Пазарджик
Успех ти пожелавам и имаш силно стиснати палци от мен Peace
Къде реши да раждаш?

# 33
ViFresh, секцио ли ще раждаш?
 ама и аз съм една...,както и да раждаш
 Бог напред и ти след него,Амин!
 Two Hearts

Последна редакция: пн, 03 дек 2007, 12:28 от viva333

# 34
  • в Надежда-та
Ми последно реших в Хигия, понеже имам приятелка микро педиатърка, която ще присъства, а ми казаха че било хубаво да имаш познат (за подкрепа).
Ще пробваме нормално раждане, но ако не иска да излиза ще минем на секцио. За момента мислят, че ще успея нормално, понеже имаше съмнения по едно време (че съм дребничка, а бебчо се очаква около 3.250-3.500)

# 35
ViFresh,не се притеснявай аз родих в Хигията със секцио без никакъв проблем, а радостта от срещата с бебо е неописуема.Между другото пак ще дойда да раждам в Хигията живот и здраве.Леко раждане

# 36
Винаги, когато някой ще ражда, преживявам моето раждане и появата на бебо на бял свят.
Толкова е разстъсващо и невероятно усещането...С нищо не може да се сравни!
Хайде, всички стискаме палци - дружината ни ще се увеличи с още едно малко ангелче! Hug

# 37
Стис-ка-ме!  newsm10

# 38
От много много време не съм влизала в клубчето и писала, но виждам че хубави неща се случват.
Нови бебчета се очакват! Пожелавам леко раждане,здраво бебче и невероятно щастливи моменти! Simple Smile

# 39
Здравейте момичета днес ходихме с бебо на църква да ни четът чиста молитва В събота ще правим погачка Още ни мъчат колики но се надявам скоро да отминат И сме пораснали2600 ни изписаха а сега сме 3700 от 48 см сме станали 52 ViFresh,леко раждане ти желая аз родих преди 40 дни и когато го чух да плаче се разплаках заедно, с него за първи път през живота си плаках от щастие радвам се че избрах спинална опойка за да бъда в съзнание и да преживея това голямо щастие ViFresh, няма значение къде ще родиш важно е да попаднеш на добър лекар аз родих при такъв лекар в болницата и не съжалявам ако мога да избирам отново пак бих родила при него Успех ти желая

Последна редакция: пн, 03 дек 2007, 17:52 от Мечтание

# 40
  • в Надежда-та
Мечтание    много сте пораснали Hug

# 41
И аз стискам палци всичко да е наред да мине бързо и леко  Praynig.И да се похвалиш после  Wink.Мечтание браво за мерките  Laughing.

# 42
Добро утро,
ние днес ставаме на половин година newsm68
Една почерпка виртуално

# 43
ОООООООООО, честито ви половинка!
Ние за този ден купихме и торта и правихме мини РД! Беше много весело и няма да го забравя.
Чудех се как да обознача на тортата половинката и написах 06 Mr. Green
Голям смях...
Ха да е жив и здрав юнака и да слуша мама!
 smile3533 smile3504

Последна редакция: вт, 04 дек 2007, 10:41 от mama_iana

# 44
Много е лошо времето и няма как да излезем иначе и на мен мина тази щуротия през главата,ама защо не се сетих вчера  smile3506

Общи условия

Активация на акаунт