Люта зима иде тук - ПАЗАРДЖИК сковава в студ(15)

• 9 618
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
  • в Надежда-та
Добро утро и от мен Laughing
Айде на  kaffeetrmker_2 и  newsm64 , а за най малките  Misc Baby Bottle

ще по умувам още малко,дано добрият старец ме изчака...
няма да си единствена и мен ще чака  newsm78

# 181
Добро утро  food010, днес времето във е отврат не е за разходки
а и тази нощ за нас беше отврат 5 пъти будене с рев -мор от всякъде, припомних си първите дни #Cussing out храненето през три часа май зъбките го тормозят, и от сега ще ни почват не искам и да си помислям ooooh! Tired

# 182
  Като четях за желанията ви за малки госпожици или не съвсем пораснали кавалери,се върнах към мислите си,когато бях с голям корем и подути крака,аз никога не съм питала за пола на децата си,просто исках деца да имам в живота си,своенравни,ревливи и искащи своето.За мен децата ми са всичко,смисълът ми да ме има тук и сега,а за приятелството им трябва да положиш усилия,за да го спечелиш,момичета,момчета все са личности с безброй мечти и необятна фантазия.Деца да има на този свят,че да не забравяме най важните неща във дните - усмивките,мечтите и чувството да си добър без видима причина.

ViFresh,да знаеш радвам се,че не само аз се моткам с отговора,дано да ни почака човека с червените дрехи  Grinning

# 183
Здравейте, момичета!
Включвам се да ви съобщя, ча на 18 12 от 19 часа в театъра ще правим Коледен благотворителен концерт за дечицата от 0 до 3 годинки от един дом (съжалявам, но в момента забравих името на дома). Входът ще е свободен, но ще има урна, в която да се пускат средства. Ще се продават и скъпи покани на по-заможни хора, дано се отзоват. Днес имаме среща с директорката на дома, за да се разбрем с нея точно какво ще пъбед направено със събраните средства (дано се събере прилична сума  Praynig).
Чувствайте се поканени лично от мен и кажете на свои близки и приятели!

Последна редакция: ср, 12 дек 2007, 10:10 от Hipo

# 184
Повече инфо по пост на  Hipo в другата тема

# 185
Здравейте, момичета!
Включвам се да ви съобщя, ча на 18 12 от 19 часа в театъра ще правим Коледен благотворителен концерт за дечицата от 0 до 3 годинки от един дом (съжалявам, но в момента забравих името на дома). Входът ще е свободен, но ще има урна, в която да се пускат средства. Ще се продават и скъпи покани на по-заможни хора, дано се отзоват. Днес имаме среща с директорката на дома, за да се разбрем с нея точно какво ще пъбед направено със събраните средства (дано се събере прилична сума  Praynig).
Чувствайте се поканени лично от мен и кажете на свои близки и приятели!
Страхотна инициатива!
Желая ви много успех!  bouquet
дано можем да ви помогнем с нещо!

# 186
 Ще кажете аман от теб и твоите думи,но чак сега я из умувах мойта дума и тя е - "днес"
  - искам да се науча да живея днес,без да отлагам за утре дори най дребните на пръв поглед неща.

# 187
моята дума е здраве

# 188
А моето писмо до Дядо Коледа  вече е готово,написах му че искам сбъднати мечти (моите и на семейството ми,както и на всички хора,които не са забравили да мечтаят)

# 189
честно ви казвам - много ме затруднихте с тези писма...ми аз не искам само едно нещо newsm78 Mr. GreenАлчна съм - искам много, подаръци, много от това, много от онова, айде 200гр. искам и надежда, 500гр. вяра и малко врагове, за да не се отпускам Mr. Green

# 190
Не става - Crossing Arms  условието беше с ЕДНА ДУМА   Naughty
- аз като се олях миналата, та получих едно голямо нищо...така де, това е само Дядо Коледа, да не ви е Феята на желанията  Joy

# 191
Не става - Crossing Arms  условието беше с ЕДНА ДУМА   Naughty
- аз като се олях миналата, та получих едно голямо нищо...така де, това е само Дядо Коледа, да не ви е Феята на желанията  Joy
Joy Joy Joy Joyуби всичко детско в мен...попари ма Confused

# 192
ама вие нямате граници, я се поспрете Naughty

# 193
  • в Надежда-та
За искам да ме заведат на почивка (за няколко дни) Laughing. Лесно постижимо (е не и в близко бъдеще) Thinking. С това наше местожителство лятото на морето, зимата на планината, а сега и с Ники никъде не можахме да идем Tired.

# 194
Добро утро,
ViFresh начин винаги се намира е първата година ще прескочите е почивките макар че можете да го оставите на някоя баба, аз поне така си мислех, но като дойде време за почивка не ми се отделяше от него и бях готова да тръгна и с него, ама се объркаха  нещата. Време за почивка че има но тези години няма да ги има за да им се рязваме, за това недей да съжаляваш Peace

Общи условия

Активация на акаунт