Отговори
# 105
http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=2257Августа тази!
Дона  ,извинявай ,че те забравих,честито мъжле!

# 106
Аз съм си го харесала за зет, така ,че да не ставаме на кълбета!

# 107
Здравейте! Докато не съм заспала, да ви питам, виждали ли сте такова чудо?

http://dar.bg/product_info.php?products_id=2183&osCsid=57784 … a57dd9bb52a640cb4

Между другото, в този сайт има много интересни джаджи, като например тези

http://dar.bg/index.php?manufacturers_id=173&osCsid=57784e2c … a57dd9bb52a640cb4

Последна редакция: чт, 06 дек 2007, 03:26 от БиРенкА

# 108
Честит имен ден на Ники на Камий! Да е жива, здрава и послушна мамина отмяна!  Hug

Честито и на всички останали именници, на всичките ни познати и роднини, с които ще празнуваме днес! Много здраве!     bouquet

Св. Никола е покровител на моряците и рибарите,а банкерите празнуват професионалния си празник. Честито и на тях!
Не забравяйте традиционния шаран! Поверието казва, че люспите се почистват , като се внимава никоя от тях да не падне на земята или ако падне, да не се настъпва, защото е лоша поличба.

Весел празник!   bouquet

# 109
Честит имен ден на всички именици! Много здраве и късмет!
 Tada  Party Time  bigdance2  ura
Биренка,мерси.Сайта е много интересен!

# 110
  • София
Честит имен на Никол и на всички останали именници.Да са живи и здрави и весело изкарване на този прекрасен ден  bouquet  bouquet  bouquet

Аз днес ще готвя лаврак.Има люспи и той hahahaМалко разнообразие от вечния шаран Wink

# 111
Честит имен ден на всички именници  smile3525 newsm51. Да са живи и здрави!
Честит празник и на всички останали, които днес имат повод за празнуване   ura
Аз днес ще готвя пастърва - в къщи не сме големи фенове на шарана.

# 112
Добро утро и честит празник на всички именници, банкери, рибари и градски!
Честит имен ден на малката Никол!  bouquet

Това е най-изтрещяният  сайт, в който съм влизала: http://www.bezpanika.com/
Искам това за новият апартамент, но мъжа ми нещо се дърпа:
http://www.bezpanika.com/index.php?option=com_content&task=v … 17&Itemid=135

# 113
Честит имен ден на Никол и Никола! И на всички други големи и малки Николайчовци и Николовци! Да са живи и здрави!

Аз пък няма да готвя шаран smile3534 Като вземем Дени от градинката довечера, отиваме на гости на свекърите. Свекървата прави уникален пълнен шаран smile3508  261uu Тя всяка година ни дава по една люспа от шарана, вечерта на Никулден трябва да я сложим под възглавницата и така да спим, след това да я запазим през цялата година. Май за здраве и късмет било това newsm78

Дени вчера шокира баща си като заяви, че като порастне иска да стане леличка в градинката  Crazy Искал да храни дечицата, да ги облича, да ги слага на гърне, да им пее и да танцува с тях Grinning

# 114
                                           Честито на всички които празнуват днес   bouquet

Честито на НИКИ на  Kamij  newsm51 newsm51 newsm51

На всички една приятна семейна вече около "рибката"  пожелавам   1dating (въпреки ужасното време едвам стигнах до работа днес  Wink)

# 115
Честито на всички празнуващи! Да им носи късмет името!

Сиска, Дени е страшен, душица, ти как реагира?

Аз вчера се запътих към рибния магазин с идеята да купя малко шаранче и... си тръгнах с един 2,5 кг шаран. Как ще го изядем това чудо, не зная. А пък шаранът е единствената риба, която не обичам, ама викам - хайде веднъж на Никулден и такова да ядем... Кажете, как го приготвяте това чудо на чудесата, че да не мирише на блато и да не е толкова лигаво?

# 116
  • София
Честит имен ден на всички именници!    bouquet Много здраве, любов и късмет!   bouquet

Мартеа, аз го нарязвам и слагам в тава. От няколко години не го режа, че мъжа ми иска да е цял. Отгоре заливам с домати(да се напълни тавата, без да покрива отгоре шарана) и добавям нарязан на тънко чесън. Поръсвам с магданоз. И това ми е любимият начин за приготвяне- лесен и най-вкусен.

А пък аз с еоплаках в ноемврийската темичка за екшъна ми снощи..тук ще го спестя. Ама искам да ви кажа, че съм гроги  Tired Бях сама с двете деца и почти не спах тази нощ. Дано Павел по-бързо порастне, че да влязат в общ режим. Но добре, че Любачето ми е много добръчък и послушен...ако беше някое диване не знам как щях д асе справя и с двамата.
Татито ни тръгна на работа и край с отпуската. Сега се заопчват нощни смени, командировки  ooooh! Жална ми майка.

Та в тази връзка, не съм купувала риба. Нямам никакъв мерак за готвене, дори и по моята елементарна рецепта. Ще си изпържим речна рибка от тати..имаме тонове във фризера и все не й идва ред. А е много вкусна. Simple Smile

В тази връзка, дали мога да дам на Любака за захранване от нея? Много ми се иска...ама до вчера беше на антибиотик за ушето newsm78

# 117
Честит имен ден на всички именници, да са здрави и щастливи!  bouquet

Да ви споделя, че вчера отидох в софийския магазин на Вега тойс и голяма беше изненадата ми като видях цените Crazy Кухнята, която Катка е показала, там е с 15лв. по-скъпа. Обясниха ми, че по принцип онлайн било по-евтино, защото идвали директно от варненския склад. Та сега ще се наложи да поръчвам по нета, няма смисъл да купувам от магазина.

# 118
  • гр.Велики Преслав
Привет и от нас.javascript:void(0);
Честит имен ден на Ники на Kamij и на всички,които днес имат повод да празнуват.
Относно доставката от Вега тойс,и при мен куриера се направи на ударен и си поиска куриерската такса,но си мисля,че от Вега са на ясно и затова предупреждават,че доставката е за тяхна сметка.Без притеснение си го казах,куриера се обади в централата им за справка и нещата се изясниха.Доста често ми се налага да пазарувам по интернет и практиката е,когато има такса доставка,да ме информират от магазина предварително относно размера на сумата.
Иначе ситуацията при нас е както и при вас.Детенце се развива добре,ходи на ясла,понякога боледува.Мама и тати работят много,за съжаление през седмицата не ни остава много време да си се порадваме взаимно,но затова пък през уикендите наваксваме доколкото можем.Стягаме се за предстоящите празници,подаръците са вече осигурени.Това е за сега.

# 119
Вчера пристигна моята поръчка от Вегата, направо им казах, че куриерската такса е платена. Хубави са нещата за цената си, малко са  хонг- манг -чанг....нещо си, но съм доволна Simple Smile. Добре, че не отидох да ги купя от магазина.
Аз шаран не обичам, ще правя пъстърва с маслинова паста. Може и с бадеми, но трябва да намеря подходяща рецепта.

Ох, сутринта, докато заведа Ава на занималня вече ми трепереха ръцете от нерви и ме болеше глава. Голямо  мрънкане, голямо нещо! Всека сутрин се караме в банята, докато успея да я измия, сигурно ни чува цялата кооперация.Цял живот ли ще е в опозиция това дете ooooh!. Добре, че нямам "услужливи" съседки да се чудят дали да се обаждат в ангенцията за закрила на детето Mr. Green

Цитат
Дени вчера шокира баща си като заяви, че като порастне иска да стане леличка в градинката   Искал да храни дечицата, да ги облича, да ги слага на гърне, да им пее и да танцува с тях

Laughing голям сладурко е Дени!
Диана, щади си нервите, душко(съвети от истерички ако приемаш) Hug

Общи условия

Активация на акаунт