Отговори
# 120
.Цял живот ли ще е в опозиция това дете ooooh!.

това питам и аз. Сега започнах да й вкарвам поговорки. Разказах й за "след дъжд качулка" (както и за "сърдитко-петко, празна му торбичка, че вечно се сърди и се е научила като се разсърди с отработен актьорски жест да се захлупи по очи на земята).  И като започнем да се разправяме, й казвам - хайде поне веднъж го направи от първия път, че пак ще стане... тук тя се ухилва и заявява "след дъъъжд, качуууулка". И пак си продължава с ината.... Голям зор за всяко нещо, първата дума винаги е "не!". Другот осмешно е, като счупи/бутне/разлее нещо веднага казва "извинявам се, няма нищо, ще внимавам". Смешка малка.

# 121
Честит имен ден на всички, които имат именик в къщата  bouquet!

КатКа, аз пък направо ги скрих играчките от Вега....я кажи не са ли хубави? А този комплект с ножове малко зловещо ми изглежда, а и как ще обясниш на Ава, че човечето е намушкано с ножове ooooh!.......ако поръчаш червения тъкмо ще утива на иноксовата, червена кухня на Ава....

Аз рибката ще я пека на скара-нещо не го обичаме тоя шаран, че и пълнен, че и на фурна.....

Да се оплача-от снощи съм със зверска хрема...много ме е страх да не заразя децата....ама сама се подредих-на фитнеса се ръзсъбляках по тениска....

Аз пък научих днес, че костите от рибата не се хвърляли (за Никулден става въпрос)....събират се в торбичка, пренощуват в къщата и на др. ден се хвърлят в течаща вода....
Ставам да сготвя и да се полекувам...

# 122
Честит празник на Никол и Никола! С много здраве и късмет да си носят името!  bouquet

И аз няма да правя шаран. Едно, че не го обичам, а и тези люспи ooooh! Друга ще е рибата Simple Smile
... като се разсърди с отработен актьорски жест да се захлупи по очи на земята).  ...
И Пламен прави така Simple Smile
А как бие баща си това дете, просто взе да ми свършва търпението вече. Ужасно ме ревнува от него. Истината е, че на нашия тати не му стига време да се занимава много с него, но в останалите случаи е изцяло негов. Пламен обаче все го удря "не пипай мойта мама, не взимай мойта мама, бягай" Sad На мъжа ми му става мъчно, но търпи да мине периода.  Confused
Валя, да ти мине бързо хремата и дано не стане по-сериозно.
Дианка, съчувствам ти, че си имала среднощен екшън. А и сега мъжа ти като ще отсъства Sad, не може ли да си наемеш жена почасово да помага, за половин ден, например?

# 123
  • София

не може ли да си наемеш жена почасово да помага, за половин ден, например?

Дианка, и аз а затва си помислих и за Емината детегледачка, която така и така малко преди 18ч. взима Ема от градината, може преди това 2-3 часа да ти помага, през ден или всеки ден. Ако решиш нещо, звънкай.

# 124
  • София
Ами, не, всъщност на мен проблем ми е вечерта и нощта...иначе си се справям Simple Smile
Храненето+къпането+заспиването на двамата. Там е сложното. Аха и буденето на бебока за нощното хранене, когато спя с двамата. Това е. Там си трябва таткото за помощ  Simple Smile
Много се надявам да не го викат често нощем Simple Smile

Дона,  Пламъчето го дава много секси по престилка Wink Качаме ние снимки, ама няма да можем да си отървем синчетата от мераклийки  Whistling

Валя, бързо оздравяване

# 125
Благодаря за поздравленията-и аз днес си имам именник Никола  bowuu
Да ви се връщат добрите пожелания  Hug

# 126
Пламен обаче все го удря "не пипай мойта мама, не взимай мойта мама, бягай" Sad На мъжа ми му става мъчно, но търпи да мине периода.  Confused
1:1  с Марти  Sad, същото нарежда и той, и на тати му става мнооого мъчно  Cry И ние чакаме да отмине...

Дона, тук ли си за уикенда? утре ще ти звънна, за да се разберем нещо... може да ми пратиш адреса ви на лични, ако искаш  Hug

# 127
[........аз пък направо ги скрих играчките от Вега....я кажи не са ли хубави? А този комплект с ножове малко зловещо ми изглежда, а и как ще обясниш на Ава, че човечето е намушкано с ножове ooooh!.......ако поръчаш червения тъкмо ще утива на иноксовата, червена кухня на Ава....

Валя, като пристигнаха Ава я нямаше и прегледах съдържанието на кутиите. Хубави са са играчките, но не съм ги сглобявала Peace
А човечето с ножовете е съвсем истинско и съм го харесала за моята нова кухня LaughingТи пък, остави, че са ножове, как ще дам 210 лв. за играчка  Laughing
Лекувай се Peace както и всички други болни!
Дона, тоя период го минахме, сега само на всички обяснява "Това е мойта мама", и като и отговорят : "Да, твойта мама" се чудя как да го приемам:mrgreen:
Мерси, за предупреждението за комплекта за почистване, но аз нямам твоето олимпийско търпение и не смятам да и позволявам да го ползва с вода  Hug
Мартеа, щерка ми също ме успокоява като направи бела- "Няма ничо, мамо. Няма ничо."А маниера е просто неописуем, даже ме тупа приятелски по гърба.
Пламенка, пиши по-често!

# 128
Добър вечер!

Честито на малки и големи именници! Да са живи и здрави и да славят името си!

А иначе по повод традицията....
.... че да не мирише на блато и да не е толкова лигаво?
... и аз ги виждам така нещата. Ние по семейна традиция сме си направили пушена риба с майонеза.

Пък да се оплачааааааааа болна съм... ей пуста настинка ли е кво е цяла седмица вече. Така ми се е схванал врата а и явно съм се надула от няокя посока, не мога да си осворя устата в пълен обем, че ме боли и дърпа зад ухото....

Малейна душко недей такива ги мисли за безполезното и т.н. Две деца, татко и къща си е достатъчно отговорност и задължения.   bouquet

Мартеа разби ме с поговорките. Вероятно е голяма забава мястото, в което ги вмъква в текста.

Сиска юнак без рана не може. Важното е че бързо се е успокоил.

Като казахте успокояване - оня ден се изтърсих в къщи след като стъпих върху една част от конструктор и като се пльоснах дребния идва и съвсем сериозен, видимо притеснен почва - "мама падна, мама се е ударила, няма мамо, ще мине, дай да го разтъркам" . Много са големи вече нашите дечица....

Весел празник!

# 129
Здравейте , нашето парти мина супер,имаше много гости, торта с фоерверък, на която Никол най се изкефи.Получи много подаръци и беше много щастлива.Риба купих готово направена- бяла риба, скумрия и лефер.
Ще кача снимки довоечера, че отивам да се трудя.

# 130
Добро утро!

Вчера шаранът стана много вкусен, по-скоро горната му част Mr. Green Поканиха ни на парти, и понеже нито една от бабите не благоволи да дойде, тикнах шарана към 6:30 във фурната и в 8 печен-недопечен го извадихме, направихме бърза празнична вечеря и отпрашихме с Теа на купон Laughing Ние двете поседяхме докъм 11, баща й ни докара и се върна да докупонясва. Теа заяви, че много обича да ходи на купон, защото й харесва да има много хора Grinning Голяма забава беше с нея, само се чудеше кой да я върти, гъделичка и занимава, като върхът беше като по едно време си свали всички видове чорапогащници, гащи и дънки... за да се почеше, че я сърбяло Дто.... просто всички легнаха от смях...  Отсега ми мирише, че ще е купонджийка, да ми е жива и здрава. Като се прибрахме каза, че не й се спи Crazy и заспа към 12:30...

Такива ми ти работи при нас.
Хубав ден!

# 131
Добро утро и от нас!
Diana_T напълно те разбирам, защото и аз от два дни съм на някакво дередже горе-одул като товето. В сряда таткото беше в командировка и се прибра по нокое време - аз бях полудяла къпане, харене, преобличане. малката толкова много мърда, че направо всяко действие свързано нея - обличмане, къпане е истинско изпитание за мен, а снощи таткото беше на купон по случай празника и в полунощ направо ми се искаше да убия някого...
Надявам се, скоро ще мине този период, но ти съчувствам. Наистина пез деня е поносимо, но вечерите просто ако сама наистина е кошмар ;-(
Снощи бях готвила пастърва, която обаче си остана почти цялата, така че най-вероятно ние днес ще празнуваме Никулден, както е тръгнало...
Лек едн и от мен!

# 132
здравейте и от мен,

мартеа при нас обстановката беше същата, само че купона беше удома (въпреки че нямаме именици), имаше от всичко "шаранче, масичка и темподобни" та и Криси заспа в 12:30 и аз на работа на ранина беше направо кошмар...

момичета малко съм притеснена трябва да го споделя, викат ме в друг отдел на по добра заплата пак в моята си работа но по нагоре със стъпалце...Но много се двоумя, като си мисля за децата, татко и всички странични грижи не смея да се реша, а тайничко много ми се иска. А и колегите ми сега толкова готини и съм  свикнала с тях, след две години майчинство се върнах все едно не съм отсъствала нито ден...незная какво да направя....е казах си го имам доста време да помисля но на мен като ми "влезе мухата" и карай.

Вале бързо да се оправяш Wink

Kamij давай снимките

това е от мен

# 133
Буба, труден избор! Но се довери на интуицията си и според мен няма да сбъркаш!  Hug
Дианче, Снежанка, и аз с вас!  Hug Татито вчера замина командировка и вечерта и аз изперках - кое дете да нахраня, кое да приспивам, Марти пречи на Надето да заспи, а и на него му се спи и мрънка, на мен пък хептен ми се спеше... чуднотека  Crazy Накрая легнах към 12, към 3 Марти ме привика (неговата стая е на горния етаж...) та посред нощ си ходих нагоре-надолу като призрак... Но и това ще отмине, оптимист съм (сега по светло, де  Mr. Green) Кураж, мамчета!!!

# 134
Бубе, защо се чудиш? Според мен трябва да приемеш предизвикателтвото. Щом заплатата е по-добра, докато се организираш може да наемеш някой да ти помага в къщи. Вярно, че така няма да усетиш, че получаваш повече пари, но ако имаш амбиции за професионално израстване не бива да изпускаш възможността Peace

Забелязвам, че когато мъжът ми го няма по-трудно издържам на капризите на щерката. Като си е у дома, самото му присъствие ме кара да се чуствам по-спокойна. Дори и грам да не ми помага Thinking

Общи условия

Активация на акаунт