Отговори
# 165
  • София
Привет от нас!
Сега се прибираме от гости с преспиване. Таткото ни беше рожденник вчера, та ни поканиха на гости  Crazy Бяхме доста хора и всичките с дечица. Свекърва ми гледа бебока цяла нощ у нас, а ние тримата бяхме на парти. Децата играха ужасно много, Любака беше потен, уморен...заспа към 00ч. А пък старите си лафихме до посред нощите, изкарахме си спокойно...децата се забавляваха сами. Абе, готино си е с по-големи дечица Simple Smile Та, това ми е първи купон от март до сега...много съм доволна и ми беше готино  Grinning

Тиа не знам какво да ти кажа...кое е по-добре за случая  Rolling Eyes Май хранително натравяне е най-благоприятен вариант Rolling Eyes

Отивам да разглеждам снимки  Simple Smile

# 166
Добро утро, опа, добър ден!

Снощи и ние скъсахме синджира, бяхме на колумбийско парти (въпреки че младежът на пулта нещо се беше объркал, пускаше кубинска музика), пихме чилийско червено вино, и сега в корема и главата ми е една... боливийска мъгла, да речем. Бях решила да си купя кашонче за вкъщи от това вино, но след тази сутрин.... ммммне, благодаря.
Сега отивам на 4 часа кормуване наведнъж, дано не ме спрат полицаи Mr. Green

Тиа, дано се оправя Калоян. Как е сега?

# 167
Тия, по- добрия вариант е да е от храна. За зъбите не мога нищо да кажа, на Ава всички и излязоха отдавна без проблем. Днес повръща ли?

Мартеа, това колумбийското много подозрително звучи...след като снощи гледах "Дрога" правя интересна асоциация Laughing
Дианче, браво, че сте разпуснали подобаващо. Много поздрави на мъжа ти!

Снощи бяхме на френски ресторант. Не ме питайте за сметката ooooh!
Вчера ни пристигна и дивана, направо е умопомрачителен PartyСега сме в лудо издирване на трапезарийна маса. Дали ще успеем да се нанесем до празниците...

# 168
Ами последно повърна сутринта след като се опита да хапне попара (без маслото) - излапа я детето и след 30 мин.... От тогава не е ял и не е връщал. Тича из къщи, играе. Явно наистина е хранително. Къде съм бляла.. от кое точно от трите неща дето вечеря е.... newsm78 а и с тая хрема нямам обоняние, нямам вкус....

Утре ще остане с баба си, за да се позахранят, защото подозирам че днес повече от пакет солети и евентуално още еди опит за попара няма да хапне.

# 169
Ах, какви сте ми купонджийки Hug Пък аз снощи....готвих. И умирах от главоболие. Бях останала без Парацетамол, всички аптеки в района не работеха, а аз други лекарства не мога да пия.  Tired

Тиа, вероятно наистина е нещо хранително. Добре поне, че е жизнен Simple Smile А какво става с вас, нали щеше да го спираш от ясла за зимата?

Уф, много ме е яд. Народа започна да си изпробва пиратките и всякакви подобни и сега Дени едва спи. Вероятно повече от час и половина няма да спи, а по принцип 3 часа следобеден сън ги докарва. Но сега сме като на бойно поле, непрекъснато се чува свистене на бомби, гърмежи, надават се бойни възгласи...направо е ужас. Чак аз се стряскам, пък какво остава за спящо дете ooooh!

# 170
Здравейте!
Чета-пак болни дечица, бързо да оздравявате  Hug
То и нашето детенце кашля, има сополки и вдига Т, ама чакам утре да видя АБграмата. То е ясно, че без АБ няма да се разминем, поне да го определим максимално точно  Tired
Ама, да ви кажа, много ми додява понякога от тия родители без срам и съвест. Още в началото на седмицата с мъжа ми гледахме деца, които се водят болни, с течащи носове и раздиращи се от кашлица. Повдигнахме въпроса, гл.възпитателка вдига рамене: "ами какво да направя, носят бележка от лекар, че са здрави"  #Cussing out
И така...Иначе, мога вече да кажа, че напускаме кърмаческата общност. Вече около 48 часа не е сукал, аз изцеждах само веднъж, общо взето безболезнено минава, дано така да е до края  Praynig

# 171
Еййй, ама много интернационална вечер е било снощи - колумбийски, кубински, френски... така, така, веселба да има  Party

Тиа, Да оздравява скоро Калоянски! Диетичка малко ще помогне на лигавицата да се възстанови по-бързо. Наско една вечер беше ял гъби. Както си спеше кротко-кротко, нито е мрънкал, нито е плакал, просто стана и ги повърна цели-целенички. Та може и при вас от храна да е. Иначе остана да вади 20-ти зъб и мисля, че е това засега от зъбната одисея. Следващите след 4-5 год. възраст.

И на другите ни болнички дечица бързо оздравяване  Hug

Нашият тати от вчера е сополив, болничък, дано не зарази и малчо!

Кате, честито ви диван! Удобни пози да заемате на него!  Wink  Hug

Мартеа, червено винце, викаш?! Ама си се напила? Не вярвам  Naughty Тя Гуш нещо спомена скоро, ама аз си помислих, че се бъзика  Mr. Green
ПИши как е минало кормуването  Hug

# 172
Върнах се, и двамата с инструктора бяхме снощни... аз едва се довлякох до вкъщи... к`во беше това вино, не знам... освен това, за което пита Катка, да е било вътре Laughing Сега ми е по-зле от сутринта, ужас.... Иначе, Катка, голямо менте беше това колумбийско парти - ни бЕло, ни зелено, ни оръжие, ни музика каквато трябва... Как беше кухнята в този ресторант? Обичам френска кухня, но не ми допада големината на порциите им Mr. Green
Биренка, аз съм известна с минималното количество, от което се напивам Mr. Green В зората на връзката ни, когато бях 45 кг, настоящият ми съпруг, тогава гаДЖе, ме бъзикаше, че му излизам евтино - ям и пия колкото мишка. Е, първото го промених, но второто си остана Mr. Green

Августа, честито! Хайде наздраве, както се казва Mr. Green Само не пропушвай, моля! Както бях върла непушачка, така все още припалвам по 1-2-3 на ден....

Сиска, тези с пиратките и мен ме вбесяват. Не мога да го разбера този начин на веселба и това е. А при нас е направо драма - Теа, за мое учудване, все още се страхува от гърмежи, както се разбра вчера, когато бяхме на гости у майка. Иска да й слагам памук в ушите и въобще и не ми дава да обясня, че някои хора просто изразяват радостта си така. Като си спомня миналата година какъв ужас беше, лошо ми става....

Тиа, дано до утре да е напълно здрав!

Ох, да е жив и здрав Франклин, отивам да си отворя една биричка и леко да пополегна, че то не се търпи просто... мирише ми на натравяне, като се има предвид, че едва ли съм изпила повече от половин бутилка Crazy

# 173
Мартеа, наздраве  Drunk
За пропушването-едва ли. Не съм изпитвала грам желание да запаля от  години, та сега ли  Grinning

# 174
Ей, тоя моя големият Телец значи... исках на едната стена в спалнята, там, където ще е креватчето на Теа да сложим детски тапет... отидохме в Бриколаж, че ни е най-близо, аз харесах едни разкошни тапети с пчелички, но мъж ми, само и само да не е моето, като се хвана за едни други.... мир да е, склоних, но още тогава ги видях, че не са хубави като качество, български, едни тънки такива.. днес си е скъсал нервите с тях и в момента ги маха... та така... инат, та инат....

Катка, сподели повече за дивана! И ние тепърва ще ходим на лов за диван, е тогава си представям какво ще е, щом за един тапети се хванахме за гушите Mr. Green

# 175
Мартеа лекувай махмурлука. Поне за пазара на такива неща не спорим. За техника - той избира, аз не се меся.

БиРенкА гъбите са си бая тежка и трудносмилаема храна. Ние нищо нетрадиционно не сме яли, но явно някое е било "тръгнало"...  #2gunfire и  #Cussing out за мен.

Сиска щях да го спирам да, но докато търсех варианти го пуснах отново. Доста дълго време беше здрав. От миналата седмица дето залепи конюктивита, което все пак е от неизбежните неща. Отделно се радва много че ходи, учи песнички.... ще ми се да ходи.... но не на всяка цена.

Уф... чудя се... дали не правим алергична еракция към нещо... елхата, гирляндите... все пак в кашон, затворени но прашни...а  елхата е нова... знам ли го китаеца..... носа му тече на вода и киха повечко... не като за хрема. Или снощи в идеята си че повръща от запушен нос му пръснах олинт... и освен от него да е.... или е от зъбобола... определено го боли в устата, постоянно иска да мажем.  Crazy ......  Crazy . Ей така като не знам кое какво е, или като се съберат две неща на куп  ooooh! ..... отделно вчера се разсърди на пясъчника че му взеха лопатката и като ревна, тръкна очите с мръсните ръце - пясък, очи... и айдеееееее пак сълзят и гурелясват....  #Crazy .

Взема и аз да се нАпия довечера...

# 176
Леле кави сте купонджийки, е аз днес ще купонясвам.На 4рд съм и после на имен ден .smile3534
Катка честито диванче, със здраве да го ползвате, дай снимка luvbed
Болните -бързо оздравяване!
Честит имен ден на всички именици!

# 177
Тиа, да няма някоя афта в устата и тя да го мъчи? Thinking

Мартеа, мъжът ти явно обича да трупа горличв опит на собствения си гръб Laughing

Моят е рогат също като мене, обаче е много отстъпчив. Аз пък съм миролюбива, та в избора на каквото и да било е лесно. Засега Laughing

Мартеа, мислех си да вземем утре-вдругиден да отскочим до Комсед, ако си свободна - свиркай, защото аз все още съм без подарък за фирменото парти и усещам как нещата излизат извън контрол Laughing

Иначе от Вега ми изпратиха кухнята, успях да я смотая така че да не я види Миша, с куриера нямах проблеми, те били Еконт бре, моите стари познайници, в работата с тях се мъчим, големи келемета са ooooh! Laughing

П.п. Забравих да се оплача, както си му е редът - Миша е придобила лошия навик от градината явно да си слага разни неща в устата. Това е нещо, което никога не е правила, дори като бебе, сега явно гледа другите деца, нямам обяснение - бута си шнолките в устата, една монета успя да завре, засега няма инциденти, но много се притеснявам Confused На всичкото отгоре онзи ден бяхме на гости на свекърите, тя лапна една шнолка и свекър ми как го измисли, й каза, че нямало да я обича вече, ако го направи пак ooooh! Аз му направих забележка, ама късно - оттогава Миша непрекъснато ми повтаря, че няма да ме обича вече, не знам как да я накарам да не го прави. (Да не говорим, че свекър ми се разсърди заради забележката, абе лудница)
Ако някой има рецепта за такава ситуация, да я сподели моля Simple Smile

Последна редакция: нд, 09 дек 2007, 20:16 от Fairy

# 178
Мартеа, нека му! Да си ги отлепя сега. Моят е същия инат, ние  сме в лют спор за масата и завесите. Оставих го всичко сам да прави, вярно красиво е, модерно е , но няма грам практично мислене, тоя човек. Сега се намесих, макар, че сигурно няма да спечеля, но после като се окажа права ще му го натяквам пък Crossing Arms И за друго съм бясна, 100 пъти предупредих да ми пази упътванията! Сега гледам печката като индианец и се почесвам, където не ме сърби Confused
Нямам снимка на дивана, по -нататък като направя ще  го покажа Grinning. От "Идеален дом"  го купихме, там си харесахме и столове. Стаята на детето стана чудна, до няколко дни ще сложим гардеробче, ще боядисаме кошарата бяла и толкоз!

Кухнята в ресторанта беше добра, порциите - съвсем по френски, с диаметър 5 см Mr. Green. Малко пренебрегнах храната, защото ми беше по-интересно да наблюдавам как мъжът ми опитва различна храна(за първи път, откакто се познаваме) с непонятно за него наименование Laughing

мисля, че прекалих с писанията

# 179
Здравейте!
Попрочетох всичко изпуснато.Гледам снощи доста купонджии е имало. LaughingИ ние значи сме вместваме в графата.Още от 5-ти посрещаме и изпращаме гости - тръгнахме от рд-то на съпружето, минахме през именният му ден и така...Веселбата беше голяма! Hug
Катка, хайде дано скоро да се похвалиш с нанасянето в новото жилище. Peace
Тиа, стискам палци Калоян да се оправи час по-скоро! PraynigДано да е нещо безобидно! Praynig
На всички болни - бързо оздравяване!
При нас всичко е по-старому - Вали го гледат бабите му,а аз работя с пълна сила.Очертава се на  22-ри да съм на фирмено парти в София.Това е засега от нас.Ще се старая да съм по-редовна! Flutter

Пожелавам ви успешна и ползотворна седмица! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт