Отговори
# 150
Мерси за комплиментите  bouquet
Ками, Ники също е алергична ,пие само Ксизал.Водих я при др.Куфарджиева и съм доволна, и тя много кашляше,но не се знае от каво,нейната кашлица е лаеща.
Егаси мъглата, много тъпо,мислих да я изведа, но ще ходим поне до Мола да търся подарък за приятелка ,именичка утре.
Честит празник на всички студенти! Tada newsm18  bigdance2  ura dazzler1

# 151
Бубе, на твое място бих се качила на по-горното стъпалце.....как са децата?

момичета  Hug

ВАЛЕ добре са , малката все по забавна става  Blush, баткото с училище  ooooh!, незнам как е каката ти Вале но в 5 кл. трудно и все по трудно става, не че не се справя но много матерял, задължения тренировки абе знаеш го как е ...Как са твоите принцеси, каката?..

вчера до края на работния ден установих че разликата в заплатата от моята е съвсем малка това още повече ме разколеба, но ще продължавам да го обмислям....(стъпалцето ме блазни Blush)Embarassed

незнам направихте ли украсите в къщи днес мисля да украся у дома. Криси толкова се радва на рекламите за дядо Коледа, на елхичките и всички коледни украси че реших да сложа елхата вече...

честито на всички които празнуват днес ! Зариди 8-ми декември днес  до обяд бях на работа Mr. Green

p.s.Ники много сладка с тортата, Дианка страхотен помощник си имаш... сложих снимки и от нас Wink

Последна редакция: сб, 08 дек 2007, 14:59 от buba76_

# 152
Деспина, у дома е както е у вас - в хола около 20 градуса, но в другите стаи не отопляваме и е 15 за сега. Та вкъщи си го обличаме повече. Но в градината е доста топло, дори прекалено. При положение, че уж леко обличам Дени всеки ден го взимам с горещи и зачервени бузки, които се оправят веднага щом излезем на по-хладничко. Леличките ходят по къс ръкав там. Но явно във вашата ясла е по-хладничко, вероятно правилно си ги обличаш децата Hug

Иви  Laughing Blush HugМерси! Бяха му объркали фамилията, ама карай. Стискайте ни палци Peace Миналата седмица показаха и още едно човече от нашите редици, ама майка му си трае, та няма да издавам Party

Тиа, и нашето тържество е без родители. А се вълнувах, че ще присъствам на първото голямо събитие, ама... Sad Вероятно така е по-добре за децата

# 153

Тиа, и нашето тържество е без родители. А се вълнувах, че ще присъствам на първото голямо събитие, ама... Sad Вероятно така е по-добре за децата

И при нашите деца дядото щял да идва преди обяд - към 11 часа, на 18-ти. Да ви кажа мина ми през ума как ще ги накарат после да заспят тези деца?! Те ще са толкова превъзбудени, радостни, не знам  Thinking

Като казах приспиване и се сетих - Наско ми каза, че на обяд като легнат да спят, ги карат да се завиват през глава. И който не заспивал, щяла да дойде "лошата леля Ели". Имат една чистачка с това име, сестра на едната възпитателка, дето по цял ден седи в групата на малките. Явно я използват за плашило.
А снощи пък, ми изтърси, че който не давал да му сложат памперс, щели да му боцнат голяма инжекция в дупето.
Ох, много се ядосах, по-точно се подразних, защото не исакм да ги плашат с глупости, особено с доктори и инжекции.
Аа, и няколко пъти ми разказва, че в градината има мечка. И аз все му обяснявам, че не е вярно, мечките живеят в гората - явно и това им казват.
Спомням си едно време в градината една другарка как ни караше да се завиваме през глава. Толкова я мразех тая, напраов я ненавиждах. И като се завиех под това одеяло, имах чувството, че се задушавам. А те сега ки карат точно това да изпитват. Мисля, да говоря с въпросната чистачка, или с госпожата, не знам точно с кого. Да й кажа, че не давам да го завиват така, защото се страхува от тъмното. Аз и на Нас така му казах "другия път като те накарат да се завиеш така, ще кажеш, че мама не дава". И без друго достатъчно неща, които им дрънкат не ги харесвам, но си премълчавам, понеже все пак трябва да има някаква дисциплина. Но понякога малко ми приличат на цербери - едната възпитателка и тази чистачка, която аз си мислех, че е леличка и тя, толкова често я виждам в групата.

# 154
препоръчаха ми zаради децата да поддържам температура не повече от 20 градуса и преz деня Анди е облечен с потник и блуzа, чорапи и zимен панталон, в детската градина ще е по същия начин облечен на същите температури. Вечер трябва да спим беz парно, аz лично zамръzвам на 16_18 градуса и пускам съвсем леко парното, колкото да ги докарам на 20.

Честито на праzнуващите, бивши и настоящи студенти  Hug

# 155
Аааа, ядосах се направо, най мразя да се плашат децата с глупости!
Биренка, говори с тях, това е безобразие!
Сега си спомням как още в първата ясла, докато минавахме покрай една врата (явно за мазе беше), Теа ми обясняваше да не влизам там, че имало мишки и ще ме ухапят. А тогава беше на 1г.6м. Явно им е (тъпа) практика.  

Аз се притеснявам от реакцията на Теа за дядо Коледа. Тя по принцип е подозрителна към непознати мъже, а пък и с бяла брада... разказвам й всяка вечер, но си мисля, че ще имаме проблеми, все пак. Я кажете някой готин филм с добър и симпатичен, истински (а не рисуван) дядо Коледа...

За обличането - по потник, тънка блузка с дълъг ръкав и тънък суетшърт със или без ръкави я водя. Там обаче са около 4-5 деца и учителката ги следи на кой му е топло, кой се е изпотил и т.н. И всяка вечер ми дава отчет кога и защо са се събличали/обличали. Иначе и там е топличко, но не задушно. В общи линии е като вкъщи - около 21 градуса.

Вале, как издържате на тези температури - аз съм зиморничава, но 26-27 градуса ми идват много.

Сиска, стис на палците! Кога ще се разбере? Какъв е този конкурс?

Камий, много е сладка Никол, Бубе, Криси също е разкошна!
Дано Ники я подмине, въпреки че и да се разболее, може да мине до празниците...

Олеее, като си помисля, че първият ми 8ми декември като студентка беше преди 12 години... кога остарЕхме бре....

# 156
Мартеа все повече и повече ме радва вашата забавачка. Друго е 4-5 деца, наистина са обозрими.
За реакцията ви към дядото - пробвай да отидете първо двете при някой дядо Коледа - днес в Патиланци имаше такъв, довечера  Комо май организират коледен празник - така хем ще видиш реакцията, хем ще си до нея, ако се уплаши.

При нас не ги плашат (май  newsm78) или поне не ме е осведолим дребния. И аз много се дразня, особено що се отнася до лекарите много заставам на нож. Така и така трудно минава прегледа какъвто и да е той, остава и да е наплашен...

# 157
  • Bristol
Аз съм тук и ви чета, но не пиша  Blush Обаче, като прочетох написаното от Kamij и не можах да се въздържа  Mr. Green
Ели от миналат неделя е с варицела  ooooh! Хем, не ходи на градина, от къде ли я пипна, предполагам от някой детски център или басейна  newsm78 Точно това си помислих, добре, че я изкара преди празниците! Сега само ме притесняват две пъпки, които станаха доста големи и зачервени  Rolling Eyes Ако до понеделник не погорят, ще се наложи да я водя на лекар!

# 158
Мартеа все повече и повече ме радва вашата забавачка. Друго е 4-5 деца, наистина са обозрими.

ми айде при нас Grinning Не си спомням къде е местоработата на таткото, но ако е в западната част - ей го къде е Grinning

М е р и, точно тези дни щях да питам за вас, пиши повече, как сте?

# 159
Мартеа от никъде не ни е близо....

Пък да ви кажа Калоян какви ги сътворява - като стана бях украсила елхата, той обаче набързо я развали, поне остави лампите и гирляндите  ooooh!, после се почна един преговор че как дядо Коледа няма да зане къде да остави подаръците, ако няма елха.... накрая се анви и я украси сам....  bowuu. Сега пак ги е замахал... явно цяла нощ това ще се прави  Thinking.

# 160
Ники е добре,няма варицела, Мери добре ,че е преди празниците.
Ние отдавна сме украсили.

# 161
Добрютру.

Момичета давайте идеи - Калоян повърна тамън три пъти през нощта - на 5-тия, 8-мия и 12 час след вечерята, не се оплаква от корем обаче. Само след второто повръщане имаше едно две спазъмчета. Оплаква се от зъб  newsm78. Има и разстройство. Не ми се вярва да е от вечерята, защото все щеше да го боли преди това (или бъркам) - просто се събужда, става и повръща. Не е ентероколитно, защото въпреки че е недоспал си играе, не мрънка. Поиска само да намажем зъбчето с калгел.  Няма Т, малко му тече нослето, но е бистро.

Тия кътници ще ме съсипят..... Нали и на вас ви излизат - трети кътник след кучешкия?

# 162
Абе Тиа, какъв е тоя трети кътник след кучешкия? Shocked Ако правилно броиш, значи му никне шести зъб, което ми се струва малко вероятно, те никнат около шестата година, когато започнат да сменяват временните зъби. Я брой хубаво - кучешкия е третия, четвъртите ги има, пети трябва да никне. Ако е шести, за мен е мистерия  Thinking  Да повръща от зъб ми се струва малко вероятно, но пък не е невъзможно.  Между другото, Миша за първи път като имаше стомашен вирус, просто повърна два-три пъти и това беше всичко, нито се  е оплаквала, нито е била отпаднала, припкаше като зайче след това. Нямаше и да разберем, че е вирус, ако после не ни беше пипнал и нас с мъжа ми. Laughing

Ние снощи с Мишка украсихме къщата, нямаме си елха още, но наслагахме гирлянди по стените. Особено много се впечатли от лампичките. На нея не й хареса идеята, че го правим заради дядо Коледа - притесни се, че ако той дойде, аз ще си тръгна Laughing Милата само се притеснява да не затръгвам нанякъде. Мисля, че затова е най-добра и спокойна, когато сме сами, защото тогава е сигурна, че ще съм с нея и няма да я оставям на някого Confused Вчера и днес сме си сами и тя е най-прекрасното дете - спокойна, разбрана, всичко е наред.

За плашенето и аз съм против и силно се надявам да не я плашат в градината - засега не съм забелязала подобно нещо, дано и занапред да продължи така, аз и вкъщи не давам на никого да я плаши с нищо, това са глупости и няма никаква полза от тях. Crossing Arms

# 163
Тиа ,звънни на докторката!
И аз съм против плашенето,много ми се струва тъпо и безсмислено.

# 164
С педиатърката стигнахме до извода че е хранително. Дано.

Колкото до зъба - детенце има два големи зъба (в смисъл не тип резци) и зад тях е надуто. До колкото дава да изброя има 5 зъба на страна - почвам от първия резец. Значи надутото излиза шести на страна. Честно обърквам се и аз Феъри, защото не съм останала с впечатлението, че на този етап излизат зъби. Освен да си е просто надуто..... ама той защо казва че го боли.... Освен 5-тите зъби да не са били доизлезли и сега да става...  напарво се чувствам като извънземно... рядко се питам що за майка съм, но - не знам дали му расте зъб, и варианта за хранително е колкото супер, защото леко ще мине, толкова и по моя вина... очевидно...

Извинете за неделния трагедизъм.

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт