Отговори
# 135
  • София

Забелязвам, че когато мъжът ми го няма по-трудно издържам на капризите на щерката. Като си е у дома, самото му присъствие ме кара да се чуствам по-спокойна. Дори и грам да не ми помага Thinking

Абсолютно същото наблюдение имам и аз. Странно  newsm78

# 136
  • Варна
Съчувствам на майчетата с две дечица. Нали и аз съм минала по тоя път, а и сега въпреки че са малко по-големи екшъна си върви с пълна сила.
Аз пък се оправям по-лесно с двамата, когато съм сама. Като сме двамата с мъжа ми и почва едно глезене и лигавене. Уж той е по-строгия, а пък в крайна сметка аз опирам пешкира, че не съм можела да ги възпитавам и др. подобни. Затова като сме сами някак си по се оправяме.
Аз снощи направих шаран с орехи, но и двамата малки не благоволиха да го близнат. Детелина изяде едно парченце с лице на мъченик и мина на филия с хайвер, малкия и той да не види.
Не знам как е при вас, но моите консерваторчета много трудно пробват нещо ново. И почти винаги се заявява, че това не е хубаво и няма да го ядат. Почвам да се чудя кога и как се научава да яде едно дете и защо аз не се справям с това. newsm78
Момичета, как ги обличате за яслата? Все се притеснявам дали не му е студено на Иво. Слагам ватиран панталон и ватирана блузка или тънка поларена, но гледам че другите дечица са все с разни грейки. Отдолу с потниче и памучна блузка с дълъг ръкав и чорапогащник. Аз съм зиморничева и ми е много трудно да преценя за децата, дали са много или малко облечени.

# 137
Леле, Деспина, много ги обличаш Rolling Eyes Ама това е според температурите в нашата градина. Ти си знаеш как е при вас. За чорапогащник и дума не може да става, много им е топло на децата. Дени ходи там по потник и една тънка блузка отгоре. Само това. Надолу  с тънко панталонче. Виждала съм дечица от неговата група и по тениски като се разбеснеят много. Когато съм му обличала тениска отдолу или някоя блузка с дълъг ръкав, винаги са го събличали, защото той се изпотява.

Бубе, и според мен трябва да приемеш. Но както някой по-напред те беше посъветвал, остави се на интуицията си.  Hug

Дени пък изобщо не ревнува от баща си. Като ни види да се гушкаме, идва при нас, гушка ни и двамата и иска и ние да го гушнем. Така гушнати тримата може да си стоим по половин час и не помръдва. Като ни види да се целунем, идва ит ой да ни целуне и иска и ние него да целунем. Понякога като му се гушка, сам хваща баща си за ръката,води го при мен, заповядва му да ме гушне и ни гушва и той Heart Eyes Много е  любвеобилен Wink

Мартеа, по въпроса за желанието му да стане леличка в градинката, след първоначалната загуба на ума и дума, го поздравихме за избора Wink Laughing Ама това е моментно желание, защото седмица преди това ни беше казал, че иска да стане "шофьор на тия големите камиони, които изхвърлят кофите за боклук, защото са много важни и шумни" Crazy По-добре е леличка да стане Wink

# 138
Деспина, Миша я обличам по потник, гащи, чорапогащник, тънка блузка с дълъг ръкав и рокличка. Много е топло в градината, а тя не е топлолюбива в никакъв случай.

И на мен като на Деспина ми е по-лесно, когато съм сама, тогава тя обикновено се занимава сама и не хленчи за нищо. иначе се глези много повече.

Ревност няма, като ни види близо един до друг, идва, кара ни да я гушнем и след това ни кара да се целунем Laughing И се почва едно целуване - ние нея, тя нас, ние двамата, много е смешно и много сладко Heart Eyes

# 139
  • София
Деси,студено ли е във вашата градина?Май наистина множко го обличаш.Аз Калоян го пусках по къси чорапки,анцунг отдолу,отгоер потниче и тънка блузка/не ватирана/.В градината е много топло и така облечен все изпотен го прибирах Crazy.Ама няма накъде повече да се съблича newsm78
Той не че ходи на градина и скоро ще ходи,де.Много дечица от неговата група ще ги спират на януари и февруари,защото се очаквала голяма грипна епидемия.Педитата така препоръчват,нашата също ThinkingАз така или иначе нямаше да го пускам.

Днес ходихме на доктор.Оказа се ,че Калоян май е с алергична кашлица.Чист е целия,няма нищо,а кашлицата не спира.Докторката ми препоръча да не го събирам с деца,ако не съм сигурна,че са здрави,за да нямаме проблеми.Имунната му система е отслабена и всеки допир с бацили и вируси не е желателен/то кога ли е,де Crazy/.Сега ще пие Зиртек и Еуреспал до Нова година,после ще видим Thinking
Уф,изпи 100 вида сиропи за 2 месеца Crazy.Пак добре,че засега се разминаваме с антибиотиците Praynig.

Моето дете вчера уважи празничната вечеря и изяде почти цял лаврак сам.Но той си обича риба по принцип-всякаква яде.Преди това изяде една купичка сурово червено зеле и моркови.Това червено зеле много го хареса-едно сладко такова.Май не бях попадала на такова преди newsm78

Калоян пък ни ревнува и двамата и въобще не ни дава да се доближаваме един до друг.Когато е при нас,на едно легло не можем да легнемс баща му,да не говорим за целувки и прегръдки.Все той трябва да е центъра на вниманието и само него да го гушкаме и целуваме Mr. Green

# 140
На патерица честито на именниците от вчера и на бургаzлиите   bouquet

# 141
Да дам и аз кратък отчет  Grinning
Вчера бяхме на гости у майка, там хапнахме пържено шаранче.
Като се прибрахме, един братовчед на Борето ни дойде на гости. Напихме се с червено вино  Rolling Eyes Тая сутрин едвам станах.  Crazy

Днес си оставих Насенце у нас, понеже почивах. Еми не можах да си позная детенцето - кротан, кротан и пак кротан. Цял ден се лигавихме, угодих му всичко, което поиска. Е, малко трудно заспа на обяд, но то не му е за сефте. Спа до 5, така че тази вечер ще бушуваме пак  Laughing

Айде, целувки на всички. Отиваме на гости.

# 142
Оф в яслата ни има  варицела,има болни деца,но Ники е одбре.Взехме си я на обяд,но няма пъпки.Хем искам да я  изкара,хем не.Дано не се разболее,че има празници!
Ники ревнува,ако баща и ме целуне,тя идва и тя ме целува Heart Eyes

# 143
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=198165&view=1&photo=9
Ето снимки.
Деспинке и аз мисля,че го навличаш.Аз я обличам с тениска,блузка и долнище или с чоропогащник и рокля или сукман.

# 144
  • Варна
А колко градуса е в яслите при вас и колко държите в къщи. У дома, в стаята е 20 градуса, а в коридора, кухнята и банята е около 15, но пада и до 11-12.
В яслата също е около 20 градуса и двете сестри, които стоят при децата са с шушлякови елечета.
Камий, много ти е готина феичката.
Дианче, като гледах как работи в кухнята Любчо и си представих Иво в същата ситуация. Неиминуемо би се стигнало до спешно извикване на корпус по бързо реагиране с цел разриване на развалините. Mr. Green

Последна редакция: пт, 07 дек 2007, 23:18 от Despina

# 145
Kamij, много е сладичка Никол! Личи се, че празникът й е донесъл страхотно настроение! Simple Smile

# 146
Деспинка, в нашата ясла е много топло. С локално парно са. Не съм питала за точната температура, но сигурно е около 23-24 градуса. Като се има предвид, че са 15 деца, тичат, скачат, бутат се и съм почти сигурна, че не проветряват повече от 1 път на ден за 5 минути, може и да е по-топло. То и в нас е почти 24 градуса, де, понеже парното ни не се регулира. У нас ходи по тънко панталонче и фанелка с къс ръкав. В яслата с леко ватирани панталонче и блузка, потник отдолу. Но брадовчедка му на Наско ходи с чорапогащник, дебел ватиран анцуг, понякога и елече отгоре. Имам чувството, че се вари това дете, честно. А аз ги взимам много често и двамата - еми Зарина никога досега не съм я усетила де е потна, докато Наско, айде не потен, ама е затоплен доволно.

# 147
Kamij, много сладка пеперудка си имаш Hug....
Despina, аз си мисля, че добре го обличаш....нямам наблюдения колко градуса е в яслите, но явно при вс. ясла е различно, а и щом сестрите са с елечета предполагам не е много горещо....у нас Иса ходи много леко облечена, но поддържаве в целия апартамент 26-27 градуса....
ками, а ат какво ще е алергичен твоя младеж?...пожелавам скоро да му мине...
Бубе, на твое място бих се качила на по-горното стъпалце.....как са децата?

Иса страшно мното ме ревнува от всеки....дори и от кака си.....период е...надявам се да отмине скоро....

# 148
зДРАВЕЙТЕ МИЛИЧКИ Hug
аз имам пак да чета назад и пак ще пиша, ама сега гледахме с Лора "Кой е -по- по- най"и да споделя, че видях снимката на един малък чаровник в конкурса на Теа- бебе...Дени пак е на точното място! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Честит Празник на всички студенти, ако има такива между нас!
изчезвам сега  Grinning

# 149
иска да стане "шофьор на тия големите камиони, които изхвърлят кофите за боклук, защото са много важни и шумни" Crazy По-добре е леличка да стане Wink
Joy

Сиска твоя син разбива с лафове.

За яслата сме с потник и боксерки, тънка вата анцунг. Когато са го преобличали и са хванали тънкия панталон от оставените съм го намирала премръзнал, та  тая комбинация ни е добре. Като сравнявам другите деца в съблекалнята обаче... то са чоропогащник и анцунг отгоре, то са тип тройна вата комплектчета, елеци.....
В къщи гледам да е около 20 градуса, ако е повече на мен ми става жега, татиту вече е ще е прегрял от всякъде....

Стискайте ни палци - опитваме се да махнем бибата  Embarassed... мда още заспива вечер с нея. Снощи мина добре... но следобедня сън ми намирисва на пропускане.... той и с нея трудно заспива... а без нея си представям "почивните" дни които следват.

Пък ние имаме да учим стихче за тържеството за дядо Коледа - да видим - научаването няма ад е проблем, защото вече почти го знае (ч реда е де), обаче как ще го накарат да каже точно това на дядото  newsm78. Тържеството е без родители... та няма да мога да видя рецитала.

Ками кофти това с алергиите.

Извинете че повече писах за нас, от колкото към вас. Приятен слънчев ден!

bouquet

пп. кво ти слънце, то падна мъгла  Sad

Последна редакция: сб, 08 дек 2007, 10:40 от Tia

Общи условия

Активация на акаунт