-свикнали сме-немога да ходя навлечена....за мен 20-22 градуса е студено
...у нас като ни идват гости, тези които знаят, че е горещо идват много леко облечени, а тези които незнаят се събличат и им раздавам блузки с къси ръкавчета или потничета....Бубе
, каката засега се справя-напълно самостоятелна е....когато се сетя ей така я препитвам и винаги вс. си знае....много ме плашат за тоя 5-ти клас, наистина са доста натоварени, а и материала е доста сложен....ще трябва да се справяме-няма начин....Катка, дай фото на диванчето-да ви е честито! А ножовете разбрах, че са истински, ама ще са в тон с кухнята на малката
Fairy, много станахме с тия кухни и всичките са скрити засега....Еконт ги разнасят-нямам думи просто
....Камиж, леко с алкохола

Avgusta, поздравления за голямото несучещо човече

Тиа, дано да му е минало вече на Калоян!
Скорошно оздравяване на вс. болнички!
Да се похваля, че от мин. седмица отново съм от най-редовните във фитнес залата
....бях прескочила 4 мес. без тренировки, но отново се заех-не мисля да спирам изобщо....

. Подходи умерено- празници са, не можеш да ги избегнеш, но не е нужно да си в еуфория 

С температура, кашля много лошо, нослето се опитва да се запуши. Особено ми е тъпо и виновно, защото знам кога и как го разболях вчера - голяма патка съм.Сто пъти си помислих, че ще се разболее, и то точно за коледния празник в яслата, но просто нищо не можех да променя.
Магазинът става само за музей
/,а не да се притесняваш без да си сигурна.На тази възраст е трудно да се каже какво чува или не едно дете.Понякога така се вглъбяват в заниманията си,че наистина не чуват нищо.Пожелавам ви всичко да е наред
.Слава богу-Т няма.В събота беше доста зле,вчера и днес започнах освен Еуреспала,Макситрола и Зиртека да давам и бабешки илачи и детето се почувства много по-добре.Направих ябълковия сироп на Мартеа.Наистина помага доста-кашлицата намаля значително