Отговори
# 180
Цитат
Вале, как издържате на тези температури - аз съм зиморничава, но 26-27 градуса ми идват много.
Мартеа, ходим по къси ръкави Simple Smile-свикнали сме-немога да ходя навлечена....за мен 20-22 градуса е студено cold...у нас като ни идват гости, тези които знаят, че е горещо идват много леко облечени, а тези които незнаят се събличат и им раздавам блузки с къси ръкавчета или потничета....
Бубе Hug, каката засега се справя-напълно самостоятелна е....когато се сетя ей така я препитвам и винаги вс. си знае....много ме плашат за тоя 5-ти клас, наистина са доста натоварени, а и материала е доста сложен....ще трябва да се справяме-няма начин....
Катка, дай фото на диванчето-да ви е честито! А ножовете разбрах, че са истински, ама ще са в тон с кухнята на малката Rolling Eyes
Fairy, много станахме с тия кухни и всичките са скрити засега....Еконт ги разнасят-нямам думи просто smile3505....
Камиж, леко с алкохола Rolling Eyes....а така както си го написала за дивана на Катка с този емотикон, познай за каква снимка ми дойде на ума  newsm53
Avgusta, поздравления за голямото несучещо човече smile3501
Тиа, дано да му е минало вече на Калоян!

Скорошно оздравяване на вс. болнички!

Да се похваля, че от мин. седмица отново съм от най-редовните във фитнес залата  newsm39 ....бях прескочила 4 мес. без тренировки, но отново се заех-не мисля да спирам изобщо....

# 181
Да се похваля, че от мин. седмица отново съм от най-редовните във фитнес залата  newsm39 ....бях прескочила 4 мес. без тренировки, но отново се заех-не мисля да спирам изобщо....

браво за фитнеса, завиждам ти благородно Вале Hug, а за каката щом и сега си е добре няма страшно в 5 кл. ще се справи  Wink

мартеа какво беше това винце, снощи и в шоуто на Азис едни вина дегустираха направо ми се допи Laughing

катка честито за придобивките , после да снимаш и да ни покажеш Hug

лек ден отивам на работа

# 182
Вале държах се нормално, без да се напивам,няма да се излагаме я Wink
Феъри ,незнам какво да ти кажа!
Все забравям да ви кажа,че имате много поздрави от Хъгси! Добре са,малката е много порастнала!
Лек ден!

# 183
  • София
Добро утро и от мен!
Сутринта се събудих сама...Ставам до вц-то, връщам се в леглото, ама не ми се спи..навън тъмно. Въртях се, въртях се и реших да стана, то не ме свърта. И си мисля, че  е към 1-2ч, защото бебока тогава яде. Отивам в кухнята и виждам 6.10ч Shocked . Бебето като отцепи снощи в 21ч, та чак в 7ч се събуди. Яде и сега пак спи. Малко ми е притеснено, де...но пък се наспах. Много лошо кашля душичката. Масларски каза, че гърдичките са му чисти, ама направо се дави Sad

И мен вчера ме боля главата  Mr. Green Или от ракията, или от налягането.

Снощи пък ние имахме гости и беше лудница. Ох, зажадняла бях за хора  Laughing

Феъри и Любака е започнал да пъха всичко в устата. Като бебе не ми го правеше този номер, а сега само го дебна кое точно ще навре вътре.  Crazy

Мартеа, кога си на изпит? Утре?

# 184

Мартеа, кога си на изпит? Утре?

да. Не ми се мисли... Набутах ес в школата с най-многото късащи.... да му се не види и каръка.
Дано утре пак не ми се падне гадта от миналия път...

Оф, едно ми е смотано от известно време насам... вместо да ми е празнично, то сега най боли, около празниците... иска ми се да се настроя, да ми е коледно, за да го предам и на детето, да се настроя за украси, подаръци и др. неща.... и само като си помисля, че миналата година семейството ми беше пълно, за гостуването, за всички уютни Бъдне вечери с нашите.... празно ми е и тъпо...
Съжалявам за гадния пост, но имам чувството, че ще се пръсна...

# 185
Валя, и аз се присъединявам към завиждащите за фитнеса. Обещавам от януари и аз!

Дианче, ако бебето реши да спи по цяла нощ, вместо да се притесняваш вземи почерпи Wink Не разбрах кой от двамата кашля...

Мартеа, съвсем нормално е да имаш такива объркани чувства.Казвам ти го от личен опит и от дистанцията на времето те съветвам въобще да не се насилваш да се веселиш, насила 'убост не става Peace. Подходи умерено- празници са, не можеш да ги избегнеш, но  не е нужно да си в еуфория Heart Eyes

Ава ми е със запушен нос. Зад носоглътката хърка яко. Днес я задържах в къщи да я наблюдавам. Дадох Осцило и вит. Ц. Дайте съвет какво мога още да направя и трябва ли да я водя на лекар. Това трябва да е задна хрема, нали?

# 186
Вале, благодаря! И аз имам чувството, че сега като не се навира постоянно да суче, някак си ми порастна детенцето  Hug
За фитнеса-браво на тебе! Искаааааааам и аззззззз, напролет, с Божата помощ, че каквито кратери са се отворили пак  Tired
Момичета, за запушени носове и кашлици-какво да кажа-май всички малко или много сме така. Зимен сезон, какво да се прави. Иначе Ники си е вкъщи и сериозно се замислям да го пратя на ясла чак след празниците, защото сме замислили един воаяж с престой от 6-7 дни в Пловдив при кумците, а кръщелницата ми е на 4 месеца и не ми се иска да отидем болни.
На Мартеа-стис на палците, ще го вземеш, ти си огън момиче  Heart Eyes За другото-Катка ти е казала най-добре  Peace Кураж  Hug
Катка, аз не мога да разбера мъжкото его в такива ситуации. Ако знаеш и моят мъж какви ги твори...хем е Везна, не е Телец  ooooh!
Приятна седмица и по-малко болести!

# 187
Августа, браво на двамата! Добре се справихте Peace Hug Ние все още сме в отбора на "лудите" Crazy

И Дени е болен от нощес Cry С температура, кашля много лошо, нослето се опитва да се запуши. Особено ми е тъпо и виновно, защото знам кога и как го разболях вчера - голяма патка съм.Сто пъти си помислих, че ще се разболее, и то точно за коледния празник в яслата, но просто нищо не можех да променя.

# 188
  • София
Мартеа, ако не беше така, нямаше да е нормално...Изживей емоциите и колкото имаш настроение- толкова. Не трябва да се обвиняваш за нещо такова.

Августа, браво на вас! Simple Smile

Катка, бебето кашля...той баткото ще си е все със сополи и кашлица до операцията. Бебока кашля, преграхнал е..едвам го чувам като плаче. За щастие няма температура и всичкото е от сополки.
За задната хрема не знам лек...слагам физиологичен разтвор за да не се задържат секретите и толкова...

И май не ви се оплаках...установих, че Любо не чува добре. Чува само висок говор, високи тонове...за останалото се ориентира по вибрацията на звука или по устата. След като отговорих на лекаря, че детето си чува, започнах да го наблюдавам. Все още нищо не е доказано с някакъв преглед, но и двамата с баща му го пробваме вече почти месец. Confused Сега пуснах малко въпроси в Деца с увреждания за да имам малко повече яснота по този проблем.
Сега си обяснихме и защо говори толкова странно (бъзикахме се, че все едно у нас не говорим български).

Мартеа
, успех на изпита! Няма да е честно да те скъсат   Hug

# 189
Диана, заведи го на лекар, за да ти се изясни ситуацията, възможно е да е нещо, което да може да се оправи с подходящо лечение.
И съветът ми е да не отлагаш, защото свекърва ми така все се майтапеше, че не чува и когато накрая реши да се прегледа, й казаха, че е могло да се излекува, ако е отишла навреме.

Да ви се похваля, ходихме с Мартеа до близкия ни магазин Комсед да купуваме подаръци на малките. Е няма такава цифромания #Crazy Магазинът става само за музей Laughing

# 190
  • София
Феъри, ние сме през две седмици при този лекар...сега преди Коледа сме контролно преди операцията и пак ще го говорим.

А този Комсед го посетих веднъж само, когато го откриха и повече не стъпих..вярно е много скъпо. Неща, които на Илиянци съм виждала по 10-12лв там бяха 18-20. Представям си за по-големите неща каква е надценката.
Но пък предимството на тези магазини е, че имат голям избор и няма как да не намериш нещо подходящо в случай на спешност  Laughing

# 191
Диана, настръхнах! От отитите ли мислиш? Дано след опреацията да се оправи проблемът, ако наистина е така. А лекарят какво каза на прегледа? В смисъл не проверява ли по някакъв начин слуха? Ти как го тестваш?

# 192
  • София
Ами при Любака има най-високата степен на запълване на ушният канал с течност (заради сливицата не може да изтече). И той тогава ни попита чува ли детето, та аз категорично отговорих с ДА. И той не е проверявал по някакъв начин. Предполагам, че ще изчака да мине операцията, да изтече течността и тогава ще проверява слуха.
Ама го хванах чак като се вторачих чува ли...И установих, че чува високите тонове, а ниските- не. Например,ако му говоря тихо (почти шепнейки) ме чува само, ако го правя с високите тонове. Ако шепна с басов глас хич не чува. Чува само, ако лежим един до друг и подозирам, че усеща, че говоря по вибрациите в/у възглавницата. Тогава се обръща и започва да ме гледа в устата.
Също, като му пея тихичко ме гледа в устата и по това разбира  коя песен пея. Ако му запея тихичко и не ме види, защото съм до него, хич не се обръща.
Абе..знаех аз, че децата са много адаптивни и тези проблеми трудно се забелязват навреме. Но хич не ми е минавало през ум, че може да има проблем с това. Да, забелязвала съм, че не винаги се обръща, като го извикаш или не чува някоя песен по радиото...ама си мислех, че защото се е съсредоточил в това, което прави.
И сега, като започнах да се замислям той всъщност от много време не е танцувал у нас когато съм пуснала радиото. Чак, ако аз започна да танцувам, той поглежда че радиото работи и започва да се друса с мен...
Ей такива работи.
Отплеснах се ooooh! Трябва да има ограничител на клавиатурата, който на н-тия символ да ме изключва, защото ставам досадна ooooh!

# 193
Дианка, идете пак при лекаря! Както го описваш, сякаш всичко е от третата сливица, особено това запълване на ушния канал заради нея. Дано само милото Любаче не е със засегнат слух Praynig Praynig Praynig, а с операцията това да се оправи Hug А той наистина много отити правеше миличкия.
МартеаHug И успех на изпита!
Катка, пробвай да пръскаш с Олинт 0,05% да й се поотпушва нослето или да пръскаш със Стеримар ако ти позволява, за да се отпуши по-навътре.
Августа, честито отбиване на Ники HugВ тази връзка да използвам да споделя, че малко ме притеснява как се отнася Пламен към гърдите ми. Постоянно иска да са ми разголени, като му ги показвам Embarassed търка главичка в тях, лежи върху тях, става му спокойно, много им се радва. Да де, ама вече си расте детето. Някой път иска да захапе гърдата, но знае, че не бива да суче и само вика "Само диджъ (държа) в утата". Май си отглеждам един бъдещ цицоман. Да не се учудваш после, ми вика баща му, като ще си търси жени с големи ц..и Laughing
Кои останаха кърмещите мами? Сиска, Деспина, Малейна?

# 194
  • София
Мартеа,успех на изпита утре Hug.И спокойно-всички изпитващи са малко куку CrazyНе им се връзвай.Ще го вземеш-ще видиш Wink
Дианка,дано се тревожиш напразно и след операцията всичко се оправи.Все пак,защо не го заведеш на лекар точно за това,да тестват слуха/ако е възможно това,де newsm78/,а не да се притесняваш без да си сигурна.На тази възраст е трудно да се каже какво чува или не едно дете.Понякога така се вглъбяват в заниманията си,че наистина не чуват нищо.Пожелавам ви всичко да е наред Praynig

От 2-3 дни и ние сме в отбора на болните Tired.След прегледа при педито в петък Калоян не спа цяла нощ от кашлица.На другия ден беше прегракнал,имаше хрема,зачервени очи-въобще,всички екстри Sick.Слава богу-Т няма.В събота беше доста зле,вчера и днес започнах освен Еуреспала,Макситрола и Зиртека да давам и бабешки илачи и детето се почувства много по-добре.Направих ябълковия сироп на Мартеа.Наистина помага доста-кашлицата намаля значително Wink.Давам му и лимони с мед,много чай с лимон.
Уф,дано да премине бързо,че в началото на другата седмица заминаваме за празниците и хич не виждам как ще стане ако детето не е добре Cry

Бързо оздравяване на всички болнички HugЛека седмица и повече празнично настроение Wink

Общи условия

Активация на акаунт