А за Павката - и Ема беше така, само че нея я лекувах с мазило Бактробан, по много малко слагах с клечка за уши в нослето, за 3-4 дни се беше оправила.
.

дано се оправят бързо младежите! Мъничкият бонбон, милия, и той! А ти тук, ако не си споделиш, че да ти олекне, къде?
всички те разбираме, на всички ни се е случвало тук да си извентилираме нещо, което ни тежи... М/у другото, ако още кърмиш, можеш да изядеш порядъчно количество тиква или круши и чрез кърмата, разхлабва кърмачето... 

, тя, както винаги изглежда страхотно. Не пиша това защото тя е написала добри думи за мен. Отдавна не бях виждала човек с толкова чисто изражение и поглед
Malejna, как пък не качи дори едно килце покрай две бременности и раждания, завистливо казвам аз 

Много готина докторка 

Само, където педито каза ангина, а Френгов (УНГ-то) каза, че няма и помен за ангина 
Пратих го до аптеката да купи пяна за коса за новородени, той ми носи гел за тяло за бебета
Навирало се много, а аз само с връхчето, все едно меря температура...офса ви казвам 
Като я облечеш и прекроиш да ни се изфукаш 

. И аз си купих един сукман, пазя го да го севтосам на фирменото парти, някои от вас ще имат възможност да ме видят с него 

А ти ми изглеждаш нещо поотслабнала и с пораснала платинено руса коса 

Пращам ти цялата си положителна енергия, както и всички мами тук, дано ти помогне

Ама хайде отбивай го баткото вече, какво му се чудиш толкова - вече е мъж 
Пробвай с хомеопатия, мисля, че ще има по-добър ефект