Natal a porta, Muitas festas é prendas para todos em Португалия- 5

• 15 045
  • 264
  •   1
Отговори
# 105
  • Стара Загора
Сега да не почна аз да говоря глупости, ама да не би заради кодеците да не ти върви филма newsm78

А за работата-където си давах документи, предварително потърсих информация за фирмата, за самата работа и т.н. и нищо.Търся си работа в администрация, продавач-консултант (козметика, дрехи, в меб.магазин...), касиер...такива неща, ама те или искат висше образ., или нещо друго.А най-много ме е яд, като е някаква работа, за която не е нужно да си гении, но ти искат такова образование, че ... #Crazy .Както и да е.
Не се предавам и ще намеря нещо все някога Crossing Arms

Hug

Вики, как е Крис?

# 106
Дани не се от4айвай...все 6те намери6..
Доре с мойто скромно познание по торентите ..
Свали ли субтитрите?В папката на филма ли са?С съ6тото име като филма ли са +.sub) И на последно място с каъв плеар 6те го гледате?
На мен само на БСплеар ми тръгват субтитри....а имам много други плеари но ...не трагват с тях...
Ако има не6то питай Peace

# 107
  • В голямото море...Живот
Добро утро  Hug
Зна4и тегля с БитКомет,кодеците са КЛитъл кодек пак,имам и Гомплейър и БСплеъйр.....в4ера успях с Гом да си пусна филма  Peace Оба4е сега ако искам да изтегля нещо от Арена с Биткомет ми излиза file unsuported  newsm78 Къде мога да си намеря книги по информатика и по възможност на бг?Сетих се да питам и още нещо...после като реша да запиша филма на двд как ще стане като филма и субтитрите са в отделни папки  newsm78 Ей на дърти години по4нах да се заминавам с такива неща  ooooh!

# 108
Доре за записването на двд не мога да ти помогна..
А и аз в на4алото не можех да тегля от БГ тракери като ми дава6е 4е фаила не може да се разкодира или не6то подобно....но при4ината бе6е в Бит комета  ..бях с най новата версия...
после свалих по стара и сега нямам проблеми
А погледни тук има интересни не6та
илитук
и етотук

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 11:41 от lozeva

# 109
Здравейте всички ! newsm51
Доре , ако искаш да гледаш филмите по - късно  на компютъра няма проблем като запишеш с Nero само че качваш да се запишат и двете папки филма и субтитрите и след това ги отваряш по същият начин както сега ги отваряш с BS Player . Другото което трябва да видиш е дали филма е до 700 MB , ако е така го записваш на CD  de dados като си сложила  CD в записвачката , ако e повече от 700MB  слагаш ДВД и записваш на DVD Dados ,като можеш да запишеш няколко филма до размер 4.7 GB. Но така  можеш да ги гледаш само на компа . Относно вграждането на субтитри директно във филма и да можеш да го гледаш  на ДВД има специални програми за вграждане на субтитри , но е малко по-сложничко . Аз имам една хубава която не е много трудна и вгражда субтитрите за около 1-1.5 часа. След това като тръгнеш да записваш филма можеш да избереш да го запишеш на CD ако е до 700 MB , като избереш опцията Criar um CD de video . При този случай записването продължава около 1.5-2 часа. При положение че е повече от 700 МB ,трябва да го запишеш на DVD на опцията Criar o seu proprio DVD Video. Тук записването трае около 3 часа. Не зная дали ме разбра ,може да е станало малко объркано. Пиши ми на Skype ако искаш  да ти изпратя програмата за вграждане на субтитри . Лесно е само воля и търпение се иска. При мен отначалото ми беше доста трудно с някакви други програми и нищо не можех да направя ,защото повечето са на англииски, а тази е с БГ интерфайс и е доста лесна. Пиши ми ако искаш ще го направим стъпка по стъпка . Изтегли си BIt Comet  версия 0.70 . С нея работи безпроблемно или uTorrent. Peace

# 110
Здравейте  Hug
Писах, писах и при публикуването всичко се изтри  ooooh! Хем си знам че става но забравих да копирам.
Е сега по-накратко че вече нямам сили. Крис спи и аз да почина малко. Два дни бях на легло с поредния вирус но вече сме по-добре. Само дето още ми е отпаднало и нямам много сили. До вчера ми помагаха майка ми и мъжа ми но днес сама с Крис се поизморих. А той е вече доста по-добре, хапва, движи се. Засега сме вкъщи.
Дани само не се отчайвай, бъди уверена и казвай че занеш перфектно дори това за което имаш и най-малка представа, защото всички правят така. А даже е добре и някой и друг опит да си измислиш, в твой плюс ще е. И някой ден когато най-малко очакваш ще ти се обадят, понякога го правят след 1-2 месеца.
Ние с тия болести ни се размина карнавала.
 Hug на всички!

# 111
  • Стара Загора
И аз писах и ми изтърка съобщението Close .
Зълва ми с гаджето си ще ни идват на гости, та да знаете, че ден-два може да нямам много време да влизам в темичката!

Вики, оздравявай бързо! Hug

За всички  love001

# 112
Доре подробно обяснено ето тук http://softvisia.com/forums/lofiversion/index.php?t10.html.

# 113
Фортее коя е тази програмка за вграждане на субтитри?Както и по нагоре писах имам доста плеари но...субтитри тръгват само на БС плеара newsm78 ....и съм се опитвала ръ4но да ги слагам и не става.....

# 114
Светле , то всъщност са две програми  които се инсталират , но се използва само едната за вграждането на субтитрите. Другата се включва автоматично така да се каже като започне да се използва тази за вграждането. С две думи едната не може без другата , но всъщност се работи само с едната . Ако искаш напиши си имейла или Скайпа  на лични и аз ще ти ги изпратя . Дърпала съм ги от някой тракер , но не си спомням от кой . Има и папка с обяснение как се работи , като описанието е на български.

# 115
  • В голямото море...Живот
Добро утро  Hug
Форти,благодарско за инфото  Peace За сега оба4е мисля да не записвам нищо нито на СД нито на ДВД  Mr. Green
Дани Вики добре ти го е казала,а и бъди по настоятелна и дори нахална.Някои фирми харесват директния абордаж.Направи си СВ,намери си фирма,която ти харесва и им го изпрати директно по имейла с мотивиращо писмо.Никога не се знае от кой храст ще изко4и заека  Mr. Green
Вики оправяйте се бързо  Hug Хубаво е,4е има кой да ти помага.
Аз днес съм в по4ивка... Party
 Hug  Heart Eyes

# 116
  • Стара Загора
Тук съм!!! Hug
Имам СВ и мотивационно писмо.Пращам ги, ама ...  Tired .Абе все нещо ще изкочи рано или късно Praynig .
Доре, приятна почивка днес!
Вики, как си?
Светле, как сте вие?
Зойче, как си?

love001  love001  love001

# 117
Здравейте Hug
при нас нищо ново,от няколко седмици имаме проблеми с нета и понякога с дни нямаме и затова рядко се вклЮ4вам.Уж идва техник,оправи го и след 2 дни пак стщата история,утре пак щ? идва,ама с нашия късмет той като идва и имаме интернет.
Доре много се радвам,4е си сменила аватара и подписа си,4е предните бяха много зловещи,тия са по ведри Peace
Меди и новаа ми се губят на мен newsm78Как са малките кукли Ини и София?4акам новини Mr. Green
Ние сега сме скарани с моя мъж от една седмица,ве4е си говорим де,ама за цуни муни може само да си ме4тае,от 2 дни ми помага някакъв,подмазва се.Ама направо ми писна от него,всеки ден ходи да запива с приятелите си,връща ми се пиян и си го изкарва на мен.Ако му направя забележка,4е излиза си стои вкъщи,оба4е не става от компЮтъра,става само да пикае,пуши и яде #Cussing outПак сме я подкарали старата песен на нов глас Rolling Eyes
Айде приятен уикенд на вси4ки Hug
Ами това е наоплаках се.

# 118
Ехооо,ето ме...
При мен работа,у4ене и игри с малката,но съм ок,особено днес ми е супер ден.Извадих детето на една приятелка-моми4енце,голямооо и го извадихме оперативно.После се сдобих с две супер дрешки и съм в отли4но настроение.Дано ви заразя и вас със същото.  bouquet
Покупкитеhttp://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=217617,парола zizi

# 119

Общи условия

Активация на акаунт