Natal a porta, Muitas festas é prendas para todos em Португалия- 5

• 15 044
  • 264
  •   1
Отговори
# 90
Дани добре дошла отново при нас HugПиши пове4ко де,как сте,що сте Laughing
Доре изцяло подкрепям мнението на Дани,на мен никога не ми се е слу4вало да живея с някой и да сме на отделни сметки,защо просто като не пазарувате да си делите сметката накрая newsm78 или пък всеки сам да си пазарува за него си,ама тогава как ще ядете заедно newsm78Откъде ги взе тия евтините парфЮми,той вместо да каже колко изгодно си ги взела Wink,не мисля,44е ти не си добре мисля,4е той не е добре Laughing
Аз пък отгога го 4акам тоз карнавал да се разнообразим малко и то взе,4е заваля,голям късмет #Cussing out
Светле благодаря за рецептите този уикенд ще ги пробвам и ще докладвам Hug
Айде приятен уикенд на вси4ки Hug

# 91
  • В голямото море...Живот
Лейди  Hug  Heart Eyes от кога те 4акаме.....мернах те аз в една друга тема и се усъмних  Thinking
Моми4ета,парите са от ремонта на колата.Бях му казала,4е ще стои до НГ пред нас да му напомня.Оба4е той реши да я прави сам.ОК,ама хазяина го видял и му предложил майстор  ooooh! След този майстор се наложи да ходи на друг за същите неща...и така платихме 2 пъти.т.е. само той за сега.Можехме да я продадем за 500? в състоянието,което беше,ама не...не можело да купим друга за тия пари  newsm78 И така........
ПарфЮмите,ми не са то4но такива,по скоро eau do toilette и eau de porfume,но пак са си евтини.Със сигурност са си ментета,ма кво ми пука.Да се беше сетил той да ми вземе  Crossing Arms И на 14.02 има рожден ден  Twisted Evil
Зои,от години на карнавала все вали.А аз съм на работа от 3 до 6.02...голям късмет.
Весел уикенд  Hug

# 92
Тъкмо се беше оправил малко Крис и след 2 дни на ясла пак е болен  #Crazy Направо вече ще се гръмна. Сега пък е с повръщане и разтройство. Пропуснахме и маскирането в яслата в Петък, а бяха толкова сладки другите облечени като пчелички. Но само да оздравява по-бързо че от това повръщане няма сили да се движи вече. Майка ми днес е взела някакво Jelly kids apetit за подсилване и за апетит. Някой ползвал ли го е да каже дали има ефект? Поне аз съм ОК засега та да го гледам, че ако и аз залегна пак незнам  ooooh!
Доре, то си е направо далавера тези парфюми. Вярно че като имаш да връщаш пари това е преоритет но дай и кафе да не пиеш като не е жизнено важно  Confused
Приятен уикенд и от нас  Hug

# 93
 Здравейте всички!
Има раздвижване в темичката,БРАВООО!
Светле,мерси за идеите ще се възползвам от пилето с пипер и сметана,изглежда вкусно.
Зои,как беше карнавалът?Последните две години го глегах на живо,а сега по интернет най-вероятно и то ако намеря време.
Дани,радвам се,4е се появи,как си?Работиш ли?Ремонта до къде стигна,ще ходите ли в Пт?
Доре,за пореден път споделям,4е си многоооо търпелива,този образ до теб не те заслужава,егоистично,непораснало момче,защо те бърка с майка си и си мисли,че трябва да си режеш фонд лични заради него?????
Вики,оздравявайте бързо и тук единият грипен вирус е с повъщане и разстройство,а другият е с температура и червено гърло.

Приятна Неделя,аз утре съм  дежурна цял ден,ще раждаме хубави бебета надявам се.Целувки на вси4ки.  bouquet

# 94
Имаме си ве4е нов комп  Party Още едно нещо за плащане  ooooh! Няма отърване....... Tired
Тук вали като из ведро.Не знам как са дефилирали маскираните  ooooh! аз след малко отивам на работа и май ще е доста спокойно.Забранено е движението до 19:00 по главната улица,а бензиностанцията е то4но в на4алото на забранената зона.....добре,4е ще има по малко работа,но и зле...по малко бакшиш.
Айде лека неделя  Hug

# 95
Здравейте всички!
Доре , Честит Ви компютър! Със здраве да си го ползвате!
В този дъждовен ден , аз съм направо без никакво настроение , а на всичкото отгоре ще сменяваме квартирата и правим малък ремонт на новото място .
Лека неделя и лека седмица и от мен !

# 96
Форти,къде се местите?Пове4е късмет на новото място  Peace

# 97
Малее ами то и тук вали като из ведро...а и много силен вятър духа...десфила тук е утре ве4ер....до сега не съм запомнила един карнавал без дъжд....
Доре 4естит ви комп Peace
И аз работя ooooh!

# 98
Здравейте!
Доре,да си го ползвате със здраве.И във Фигейра цял ден е валяло яко,а тук беше слънчево и топло.
Форти,търпение се иска при местенето на багаж и с малко дете,истинско изпитание за нервите.
Аз да се похваля изродих 3 прекрасни бебета,две принцеси и един младеж,имаше и доста шев,но на майките на девойките,беше лесно,защото разрезите бяха направени от нас и се възстановиха лесно,кофти беше третото ,там се разкъса сама и ужасно,но накрая не личеше,4е е имало каквото и да е,беше като нова.
Много е изморително да си сам на двете отделения,в гинекология пък дойдоха 3 заплашващи аботра,една извънмато4на бременност и така цял ден тичане и мислене,и направо заспивам от умора.И ще лягам,4е утре в 6 вси4ко започва отново,но поне ще сме цял куп народ 3ма в гин-ия и 3ма в родилно.
Успешна седмица на вси4ки.  bouquet

# 99
  • Стара Загора
Още не работя.С ремонта сме на пауза, за сега.Жената на майстора не е добре.Наложи се да прекъснем, пък и то остана само да се шпаклова и сложи мазилка в коридора.(плочките са сложени).
Аз още съм без работа.Регистрирана съм в Бюрото по труда, в два сайта за работа-джобс.бг и работа.бг, ама нищо за сега.Надявам се в най-скоро време най-накрая да изкочи нещо свястно и да започна работа Praynig .
В Португалия няма да се връщаме, нито ще ходим някъде другаде.Трябвало да седим в страната (да имаме отседналост) 2 год. в България и тогава можем да ходим пак някъде.Закон! Close ooooh!
 Hug

# 100
Добро утро  Hug
Дани,ти с тоя закон ме разби  ooooh! Ми аз ако сега реша да се върна за 2 месеца примерно,ама ми писне и се запътя нанякъде....няма да ме пуснат ли  newsm78 или това е само за военните???И как така още не работиш...толкова обяви има за работа по тия 2 сайта,лошото е,4е пове4ето са в София и др.големи градове,ма и Ст.Загора не е малък  newsm78 Аз и тук никога не съм се надявала на обяви....не си ли направиш нещата сам,никой няма да ти ги направи  Peace Успех  Hug
Тук в4ера нямаше десфил,сега 4акат вторника.Днес е мъгливо,но поне не вали.За утре оба4е.....

# 101
  • Sofia
Изрично моля, при пускането на следващите теми да се съобразите с правилата  на форума и да използвате български и кирилица, както в заглавето на поредната си тема, така и в публикациите си, освен когато изрично не се налага ползването на чужд език (заглавие, имена, указания и пр.)
Също така ви моля да спазвате правилата за допустимите размери на изображения в подписи (макс. ширина - до 470 пиксела, височина - до 200 пиксела), аватари (макс. ширина - до 160 пиксела, височина - до 200 пиксела ) и при публикуване на мнения (макс. ширина - до 470 пиксела, височина - до 600 пиксела).
Това не е нещо ново и е валидно от самото начало на форумите и не е въведено просто защото така ни е скимнало.
Не е и лично, публикувам го паралелно в повечето теми тук и се надявам да има ефект.
Желая на всички успех!
Благодаря.

# 102
Здравейте моми4ета Hug
Радвам се,4е има раздвижване в теми4ката Hug
Вики много ми е тъжно,4е пак сте болни4ки,така е с яслите.Аз Дани този месец по4ти не съм го пускала,тази седмица ще отиде за 3 дни и от следващата тръгва нормално и се моля да не ни погнат пак болестите PraynigКашлицата ни по4ти из4езна,най сетне,дано не се появява пове4е PraynigВики ти като си си във вас дръж го пове4е време във вас,поне докато си сигурна,4е е напълно здрав,понеже проблема е,4е след една болест организма е много слаб и лесно може пак да се разболее.
Тука времето е супер шантаво и май пак ще го пртопуснем карнавала,дано утре се пооправи малко и да излезем.Както си е слън4ево и изведнъж по4ва да вали като из ведро и вятъра е ужасен и не сме излизали от вкъщи от 2 дни и направо изкрейзахме ве4е с Дани.
Свекърва ми пак щ? идва другият месец за 2 седмици,още от сега ми е напрегнато,4е трябва да я изтърпя,ама поне ще имаме възможност да излезем с Филип.
Меди браво за беб4етата Hug,само така да се 4ува.
Приятна седмица на вси4ки Hug

# 103
  • Стара Загора
Законът е за военни.Тези 2 год. са за кандидатстване за свободни места (позиции) в чужбина.Т.е. както бяхме в Пт и се върнахме края на юни 2007, ще можем да заминем чак след края на юни 2009 #Crazy (чак тогава, при наличие на свободни места и кандидатстване, ще му разгледат документите и може да заминем някъде) ooooh!
За работа-има обяви, но...пращам си документите, ходих на няколко интервюта...и нищо Tired .Чудя се дали заради липсата на опит, заради това, че уча задочно.

# 104
Дани,при4ините може да са всякакви за да ти откажат работа.Няма да казваш не мога,не знам и др.подобни.Ние поне тук на това се нау4ихме...да можем и да знаем вси4ко  Mr. Green Верно,при теб е малко по разли4но  Simple Smile Ти каква работа то4но си търсиш?Измисли си някаква тактика,про4ети пове4е за професията която си харесаш и после ше казваш,4е си я работила в Португалия  newsm78 4етох в една тема,4е доста хора ги приемат на работа само защото са били в 4ужбина  #Crazy А може и да има логика,знам ли  newsm78 Не ти пре4и да пробваш  Peace
Моми4ета,имам малък проблем  Mr. Green Решихме да си дръпнем филм от арената.Ми дръпнахме го,ама буквите не ще   newsm78.Ако някоя го е правила ще замоля да ми обясни ама като на малоумна  Mr. Green  Praynig
Тук в4ера беше слън4ево,а днес пак вали....странна работа  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт