Natal a porta, Muitas festas é prendas para todos em Португалия- 5

• 15 042
  • 264
  •   1
Отговори
# 75
аз както миналата седмица се 4удех какво да правя.....тази 6те ми излезе през носа ooooh!....но така е по добре..
лека седмица на вси4ки и болните да оздравяват Hug

# 76
Вики стискам палци Крис бързо да оздравява и ти също Wink
Нашата Анадиа стана известна,всеки ден ни дават по новините,заради затварянето на спешното и в петък по4ина едно беб4е на 2м Sad,защото линейката от Коимбра не е пристигнала навреме Sad
Тука времето е супер,около 20 градуса и излизаме всеки ден по малко на разходка с Дани,още покашля,но като 4е ли има подобрение.
Форти зна4и твойта щерка наскоро е проговорила?А ти на какъв език и говориш?

# 77
  • Стара Загора
Вече имаме интернет!!!
В петък (може и четвъртък), Стоян като е на работа, ще прочета какво пишете, че да се включа повече и аз!

НА ЛИНИЯ СЪМ, ДРЪЖТЕ СЕ Laughing

Hug

# 78
  • В голямото море...Живот
И аз,и аз  Grinning
Нямах комп 10 дни а и сега не знам колко ще изкара....уиндоуса му не бил легален  #Cussing out
Излезе ми през носа тая работа с преинсталирането  ooooh!
Нямам днес време да ви 4ета,4ак в понеделник съм по4ивка...тогава ще се вкл за пове4е.

Hug Hug Hug
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 79
Зои тя говореше от доста мъничка , но само отделни думи . От втората година започна да прави изречения . Говоря с нея на португалски и само от време на време на български  Embarassed. Зная че не би трябвало да е така ,а и аз самата не го искам , но просто навик или не зная как да го нарека . Например започвам да говоря на български , казвам 1-2 изречения и после по инерция продължавам на португалски. Честно казано доста трудно ми е аз самата да си набивам, че  трябва да и говоря на български и след това се улавям че пак е португалския .  smile3511
Доре , аз имам   Windows ако искаш обади се да ти го дам или преинсталирай отново този , но когато го инсталираш  при приключването на инсталацията няма да даваш да се регистрира в момента , а избери опцията по-късано . Аз при едно преинсталиране имах подобен проблем. Но от тогава насам нямам проблем , въпреки че никога не съм инсталирала легални.
Приятен уикенд на всички !  newsm51

# 80
Форти,мисля 4е моя проблем е пове4е техни4ески отколкото до софтуеъра  newsm78 За сега работи,но докога.....а и аз така направих де...по късна регистрация  Twisted Evil

# 81
 Здравейте моми4ета!
Виждам,4е вси4ко е както обикновено,болни деца,изморени майки,ужаааас,до кога така?Отчайващо е....Дано вси4ки оздравеят бързо и настроението да се оправи.На мен слън4евото време ми действа добре.Днес до обяд четох,после се разхождах с Ини навън,ядохме шоколадови сърца цял следобед и бяхме щастливи.Пожелавам си пове4е такива дни... Hug
Форти,нямам идея за дозата на мле4ицето,за прашеца знам,4е се дава по една от най-малките лъжи4ки за кафе,мисля,4е са 2,5мг,най-най-мъни4ките,сещаш ли се?
Целувки и поздрави на вси4ки.  bouquet

# 82
Пак е в застой теми4ката,Дани уж се върна,а пък пак не пише.Ами ние сме добре,кашлицата на Дани понамаля доста,ве4е взе да си възвръща килограмите,по цял ден гледа едно анимационно "ноди" се казва и сега само това повтаря.Сега забелязах,4е Дани си е сменила ника Laughing
Вики как сте вие оздравяхте ли?
Светле  дай някоя идея за готвене,какво си готвила последните дни?

# 83
Здравейте мацки,
Ние сме по-добре и от вчера даже пускам Крис на ясла че се побърка вкъщи. Аз 2-3 дни бях ни жива ни умряла, истински ад, така не бях се разболявала от години. Тоя вирус е страшна работа. За щастие минава и не ща и да си спомням. Сега си почивам активно, че се очертава средата на Февруари да почвам работа пак в стария ресторант. А и дано де че вкъщи ще ми писне. Преди 2 дни правих за първи път едни оризови кебабчета по индийска рецепта(има ги тук в готварската книга) и станаха вкусни, с чеснов сос с майонеза и кис. мляко. А днес сме на боб. Утре ще направя и една салата с макарони. А после предвиждам и зеленчуци замразени микс с пилешки кълки.
Меди много е хубаво че и в сърцата ви е слунчево както навън  Hug
Зоя, супер че оздравявате и вие да си отиват тези болести и хич да не се връщат  Praynig На една приятелка англичанка(но живеят тук) детето е на 3 години и е голям фен на Ноди. Иска всичко де що види свързано с Ноди. Ние още сме малки за такива предпочитания  Laughing
Вчера бяхме на консултация. С ръста сме добре 81см. но на килограми доста изоставаме, 10кг, И как няма да изоставаме с тези болести не ще да яде. Килограмите мен не ме притесняват особенно, само да е здрав  Praynig Като е здрав си хапва и сам си иска.
Хайде със здраве  Laughing

# 84
Да се запиша и аз  Simple Smile
Нямах комп 10 дни както ве4е знаете,а и сега е на магия...не съм му инсталирала нищо,нито една плака.....само така върви  ooooh!
Радвам се,4е децата се оправят,а и майките покрай тях.
Дани май 4ак в 4етвъртък,ако не и петък най рано ще се вкл,кога Стоян е на работа  Mr. Green
Меди завиждам ти за настроението.Така съм се разтъжила за моето дете  Tired
Аз готвих тия дни мусака със сладки картофи,пе4ено пиле на фурна,днес е боб със шорисо от ЛИДЛ...става много яко.
 Hug Heart Eyes

# 85
Ха добър ве4ер и от мен Hug
Много ми бе6е нанагорни6те и по4ти нямах време за писане и 4етене...в едно и съ6то време работихме с 3 клиента #Crazy и трудни дрехи...та си работехме до посред но6тите ooooh!
радвам се 4е децата се оправят...и майките покрай тях Peace
Оооо сега виждам 4е на 02.02 сме в Лисабон 6те играем в Pavilhao Acacio Rosa Restelo  ako има свободни там сме  Thinking
 Зоя.. а за готвенето...все сме на бързи работи поради  липса на време ooooh! днес пържоли с лук и вино на фурната
последните 2 седмици правих 3 пъти ето това #Crazy
правих сърми с кисело зеле
пици и май това се се6там..
 Hug ви

# 86
Пилето със сметана задължително ще го пробвам още тази седмица,а я кажи моля те как правиш пържолите на фурна newsm78 Heart Eyes
Аз пуснах Дани на ясла днес и другата седмица сигурно ще си тръгне нормално живот и здраве.
Вики моят син пък обратно с кг взе да си наваксва,ве4е е 12кг,ама на см не е мърдал от 4м и все на 85см си стои.
Айде приятен уикенд,ако нямам възможност да се вклЮ4а Hug

# 87
 Hugама разбира се ...това ми е най лесното  когато нямам време
ами слагам ги в тава намазнена или с зехтин или маргарин ...абе каквото иска6...пържолите с подправки(кимион 4ерен ипер аз имам и подправки от Бг за барбеку или скара) и само на грила като се запе4е от едната страна обра6там ги и са готови.
Оня ден пък ги правих така:
пържолите ,нарязах лук на полумесеци,и залях с вино.но този път на вентилатор за да не загори лука)
та об6то взето все си измислям не6то....правила съм ги и с кисели крастави4ки и накрая  с ка6кавал...
но най лесно е на грил т.е. на горен реотан Peace
Ние като сме се разработили та ....уикенда и Карнавала 6те ни минат в работа ooooh!...

# 88
Абе кажете ми...аз ли не съм у ред  newsm78
Имам да връщам на Борис около 500?/казах,4е ще му плащам наема 3 месеца/,изкарвам по около 10? средно бакшиш на ден,и днес си купих 2 парфЮма за 15? двата и той ми разви теория,4е първо трябвало да мисля как да му върна парите а не за други работи.А,и като той пазарува не мога да су купувам сладко или нещо от тоя род...само жизнено важни неща....

# 89
  • Стара Загора
Доре, работата ви с Борис е малко като съквартиранти, а не като гаджета Embarassed newsm78 .По възможно най-бързия начин му върни парите и повече не взимай от него.Държи се като дете, а не като зрял мъж. Crossing Arms .
(ДСС съм, ама покрай една игра се наложи да си сменя ника! ) Crazy

Общи условия

Активация на акаунт