Natal a porta, Muitas festas é prendas para todos em Португалия- 5

• 15 041
  • 264
  •   1
Отговори
# 165
  • Стара Загора
Меди, гледай клавиатурата, че аз пък обичам да чета Mr. Green Laughing
Дано и Инес се оправи бързо! Praynig

# 166
Последните ми два постинга са отчайващи Embarassed,толкова букви съм изяла,че на места не знам дали ме разбирате,става въпрос за "кората" на главния мозък и,че като "видя" клавиатура....МНОГО СЪЖЕЛЯВАМ!!!Нямам навик да проверявам Embarassed

# 167
  • Стара Загора
Аз съм същата, не се притеснявай.Като видя някой път какви съм ги нанизала... ooooh! Laughing .

# 168
Меди,тук съм .
Само чета и няма време за писане . Прибирам се в 21-21.30 ч.след което  приготвяне на  вечеря , вечеряне , миене на чиний, къпане приготвяне на малката за сън и след това чета на бързо което сте писали и в леглото. Скапана съм от чистене в новата квартира , два дни  с две приятелки търкаме като сбъркани щорите и като погледнеш те пак в същото положение . Налагаше се да ги повтаряме по няколко пъти.
Меди , Вики  , много съжалявам за дечицата . Дано се оправят по-бързо. Моята малка беше на антибиотик до преди 10 дни , защото беше тръгнала да развива пневмония . От вчера сме пак болни и сега и давам противовъзпалително . Какво става не зная , но  вече ми се  newsm45 от болести. Мине не мине ден ние пак сме болни .
Зои , вземи мерки за стомаха  Naughty .Аз преди време страдах доста често от стомашни болки, но в последно време нямам оплаквания .Не зная дали е от храната , но аз и до сега се храня безразборно. Тези няколко дни ям по веднъж на ден - вечерята , но пък многооооо. Това със сигурност уврежда стомаха .   
Доре , няма проблем когато решите можете да заповядате на гости . Смятаме да се местим във вторник , ако този дъжд не ни развали плановете .
Светле , как сте , не си писахме повече , но пък както споменах и по-горе , почти не сядам пред компютъра.
Дани дано ти си от щастливците включени в списъка за започване на курса  Praynig.
 newsm51 на всички !!!

# 169
  • В голямото море...Живот
Добро утро  Hug  Heart Eyes
Тоя дъжд ми влияе адски на настроението,а като си помисля и 4е ще работя 8 4аса мокра  ooooh! А прогнозата е такава и за утре  #Cussing out И съм си забравила 4адъра на работа  ooooh!
Лека седмица моми4ета  Hug

# 170
Благодаря на всички за пожеланията Hug
Хайде и аз малко да направя материал за желаещите да четат  Mr. Green
Крис е по-добре. Сутринта му записах консултация на 26-ти да видим дали е оздравял. Ние вчера следобяд се разходихме до Лагош. Не бяхме ходили там. Но тъй като и там валеше, а ни казаха че няма търговски център, само направихме една обиколко с колата. Върнахме се през Портимао, където се поразтъпкахме из търговския им център. То в този дъж като не може да се разходи човек, а пък и само вкъщи не ни свърта.
fortee а вие ходите ли на ясла или на седящите вкъщи не им се разминават болестите? Айде вече да ви е за последно, че то човек наистина не издържа психически.
Меди бързо да и минава на сладураната ти. А това само от неправилното бърсане ли се е получило? Стискам палци за изпитите. Като прочетох поста ти и се сетих и аз как огласях родилното  Embarassed Сега ми е смешно но тогава ...
Зои, взимай мерки да не съжаляваш после, ако стане по-сериозно(дано не се стига до там но все пак). То ние все чакаме и все не ни се занимава с лекари, докато не стане нетърпимо. Успех с диетата(въпреки че от снимките не виждам да имаш чак такава крещяща нужда така че не се притенявай много много  Wink). Ще чакаме снимки от купона.
Дани аз водех такъв курс в Пловдив, към едно частно езиково училище и едвам събираха кандидати, та се учидих че при вас чак има подбор на кандидати. Беше интензивен за 12 дни, всеки делничен ден по 3 часа и беше към 80лева. При вас какъв е курса и колко плащаш за него. Да не е някакъв безплатен. Да взема да дойда да работя там  Laughing Ти в Стара Загора ли си, или се бъркам. Проблема беше че на мен ми плащаха 50 лева на курс(доколкото си спомням). Аз тогава бях студентка та ме устройваше щото е и по часово.

# 171
  • Стара Загора
Безплатен е, за това толкова желаещи има Laughing а местата са само 8 #Crazy ooooh!
Обаждах се за две обяви за работа-като секретарка и офис координатор.За едната обява ще ходя утре, а за другата ще ми се обадят да ми кажат кога ще ме извикат.Стискайте ми палци, че много искам да работя на едно от двете места Praynig .

# 172
Меди стискам палци Ини бързо да оздравее и да не е стигнало до бъбреците PraynigСъжалявам за по4иналото беб4е SadАз да ти кажа и на мен ми ска4аха на корема,вляха ми епидурална то4но като ми по4наха напъните и не 4увствах нито контракциите,нито напъните,само ми крещха да напъвам и не ми даваха да си по4ина дори за секунда,в момента в който спирах да поема дъх и се по4ваше да ми се крещи да не спирам,а като излезе бебето лекарката възкликна"ау 4е голямо бебе,то затова неискаше да излиза" Rolling Eyes,ама питаш ли ме мен какво ми беше.А ти нормално ли роди или секцио?
Ина4е по въпроса за излизането,то хубаво,4е свекърва ми иска да стои с Дани,ама той не иска да стои при нея и всеки път като излизахме беше неутешим рев и ми е жал Rolling EyesА и Филип през седмицата не оби4а да излиза,понеже се изморява,а тя ще е 2 уикенда тук,от които единия ни е запълнен с рожденни дни и бебешки купони.
За доктора със сигурност щ? отида другата седмица,ве4е си маркирах 4ас,от две години го отлагам Embarassed Embarassed,всъщност ходих веднъж и той ми даде едни хап4ета,които да пия на гладно то4но за язва,ама аз все ги забравях и после ги пих 3 поредни дни и полу4их жестока криза и ги спрах Rolling EyesА сега как се наканих да отида,понеже днес се сдобих със спирала и трябва да отида до ли4ния да ми даде направление за екограф.Доста неприятна беш? процедурата,надявам се пове4е да нямаме издънки оба4е,въпреки 4е свекърва ми то4но със спирала е забременяла Shocked
Дъждът наистина е ужасен,много е студено и ветровито #Cussing out
Дани пък сега е със запушен нос,ина4е няма сополи,ама като легне да спи и по4не да хърка,4ак в другата стая се 4ува Rolling Eyes
Вики може и да нямам крещща нужда от диета,ама съм с 8 кила в пове4е от нормалното за моята висо4ина и най ве4е на корема лепнати,аз съм показвала снимки като бременна имах огрооомен корем и така си и остана.Аз на снимките все гледам да го прикрия,пък и от последните,които съм показвала преди 2 месеца пак съм напълняла Embarassed
Айде приятна седмица на вси4ки и да но продължаваме да пишем толкова 4есто  Hug

# 173
  • В голямото море...Живот
Здравейте  Hug
Днес Лоуреш беше тотално наводнен  ooooh! Вси4ки изходи и входове бяха затворени.На един паркинг колите бяха залети с вода до стъклата  #Crazy и това на 500м от нашата къща,добре,4е сме по на висо4ко  PraynigВидях как спасяваха един 4овек  Tired За да стигна до работа направих една гоооооооляма обиколка от 7/8км пеша  ooooh! и сега пак така,щото Борис излезе късно от работа и да го пресрещна по пътя....същата обиколка  #Cussing out Скапана съм,а тепърва ще готвя.......
дано утре не вали толкова  Praynig

# 174
  • Belgium - BG
Ето ме и мен, тькмо сьм си направила кафе в офиса и гледам колко много сте писали тези дни. сега и аз да наваксам малко. В Осло беше страхотен студ, около минус 15 и сняг и лед Close Добре че срещите бяха в хотела и много не сме излизали. Та така, нищо особено. А мойте герои в кьщи са се справили отлично сами, даже като се прибрах -  София не изпита голям интерес кьм мен, а се беше залепила за баща си доволно Twisted Evil Най-смешно ми стана като Изидро ми разказа как ставали сутрин в 8 часа, закусвали и после той си доспивал до 11, а София си играла сама.... Без коментар, добре че в кьщи всички шкафове и чекмеджета са заключени

Как са болните малчовци, надявам се по-добре вече. Дани какво става с курса?

# 175
  • Стара Загора
За курса ще се обадят в края на месеца.Така казаха.
Днес ходих на интервю за работа-офис координатор.Към края на седмицата или началото на следващата ще ме извикат за повторно, с "големия" щеф от София.Негова била главната дума.Стискайте ми палци всичко да мине наред. Praynig
Меди, Зои,Вики81 как са децата?

# 176
ха така да върви темата 4е срам с коледно заглавие 4ак до Великден 6тяхме да си откараме Joy
Дани  Praynig дано да те изберат теб
Малее какви са тези дъждове при вас бе хора...тук даже не валя като хората...само роси...ама като гледам новините #Crazy
В4ера взех едно много важно ре6ение newsm78
подадох си оставката(макар 4е не бях назна4авана де)в волеибола...
писна ми...пари не дават...поне пътните( но и тях Не)...тренъор4ето както ве4е писах си прави каквото си иска...в неделя пак паднахме заради него...по4ти нямах свободно време...да тър4им от работа на тренировка....и ве4е не се 4увствах конфортно....
Малко ги оставих в 6ок...но.....писна ми ooooh!
Фортее да ти кажа и аз не съм сядала много много на компа...но не съм и разглеждала програмките....а субтитрите само с БСплеара ми вървят...с гом не тръгват(явно е в настройките)..
Другите как са бебоците? Дано оздравяват Praynig
аиде и пи6ете да не изкараме до Великдена с тази тема Joy

# 177
Доре какви са тези бедствия при вас, ужас
При нас пък днес е слънчево и не духа. Доста е топличко и предиобяд се разходихме с Крис до плажа. Аз бях само по блуза. Срещнах моя шеф и каза че Март щял да отвори(то може и да стане Май като го знам как си промения мнението ден за ден, не час за час). Това обаче ме устройва за сега защото ще мога да оставя Крис малко вкъщи да поукрепне. Иначе вече е по-добре, само малко кашля, но ще си пием антибиотика 10 дни. Струва ми се множко. В БГ изписваха антибиотик за 5-8 дни, но като не разбирам от медицина ще слушаме лекаря и това е.
Дани, стискам мнооого силно палци. Не само да те вземат но и да си доволна и само да се хвалиш от работата и заплащането  Praynig
нова, този номер с доспиването само мъжете го умеят  #Crazy Важното е че детето е добре и вкъщи няма поразии  Laughing
Зои, успех с диетата и силна воля. Най-трудното е че трябва да си постоянен и резултатите са видими след определен период от време. Аз обикновенно след 2-3-тия ден и до там  Embarassed Ще чакам да забогатея и да си направя една липосукция  Joy
Изгря ли слънце и при вас? Е дано поне в душите ви да е ведро и слънчево!
Светле, изпревари ме. Подкрепям те за решението. Щом не те ценят, колкото и да те влече спорта, мисля че трябва да отстояваш някаква позиция и да те уважават поне малко.
Като спомена Велик ден. Вчера свекърва ми каза че е приготвила да ни изпрати мартенички. Аз си поръчах и боя за яйца, защото тук вече са напускали зайци и шоколадови яйца, но в БГ още нямало боя по магазините, та щял да ми прати една дето имала от миналата година.
Вие тук носите ли мартенички и боядисвате ли яйца?

# 178
 JoyВики ние днес май  с теб 6те си пи6ем
мартени4ки..естествено 4е носим и даже в годините нау4их и в отборите където съм играла все им вързвам..от тези за ръка..
и яйца боядисваме и козунаци и курабии правя bowuu  chef

# 179
Здравейте!
Чух за бедствията в Лишбоа,майка ми разкара има и жертви трагедия Confused
Тук днес е поносимо,даже малко се разходихме с Ини,тя е ок,няма й нищо,но трябва да си изпие АБ 7дни и после контрола,стерилната урина ще излезе на 21,надявам се да е чиста.
Вики,АБ се пие 5-7-10-14 дни и повече в зависимост от тежестта на състоянието ,и от изолирания причинител,слушай лекаря,който е гледал резултатите и го е прслушвал,той знае защо го е дал 10 дни,а и кратките курсове водят до резистентни щамове,т.е.успява да оцелее по някоя гадина и следващия път като надвие имунитета и доведе до пневмония този АБ не й действа.
Дани,късмет!
Нова,браво на таткото,точно като нашия и той ползва тази схема,очаквах нещо по-вълнуващо да разкажеш за  Осло Wink
Светле,точно така,за без пари толкова,то и за слава се работи ама писва,а и като ти изяжда личното време,не си струва,добре си решила.
Зои,аз родих със секцио,но нямаше друг начин при мен,много съм доволна от оперцията и пост оперативния период ,имах постоянно обезболяване с катетър в гръбнака.Не съм раждала тук обаче.Но пък имах контракции през цялата бременност от 3 месец до края и знам за какво става въпрос,въпреки,че преди раждането са още по-силни.
Форти,кураж мила,като навършат 3-4 годинки се очаква да не боледуват толкова Praynig Praynigдано е така наистина.
Продължавам с четенето,успешна седмица навсички и пазете се от наводненията Praynig

Общи условия

Активация на акаунт