Natal a porta, Muitas festas é prendas para todos em Португалия- 5

• 15 046
  • 264
  •   1
Отговори
# 150
Честит ден на любовта Two Hearts и обичта!    loveuuu : Вече така го формулирам,защото поне при нас връзка на 13 години няма как да сме влюбени Two Hearts,но поне все още се обичаме  loveuuu и дано да е така винаги.
Пожелавам на тези от вас,които все още сте влюбени  Two Heartsда успеете да запазите искрата ,колкотооооо е възможно по-дълго,а обичани  Kissing Heartда се чувствате  винаги.Много розово настроение 1dating  remybussi   kiss : и приятни емоции днес  Flowers Bouquetdancing.И утре да разказвате.
 newsm51Нова,лек път и приятно изкарване в Осло.

# 151
  • Стара Загора
Честити празници!!!  bouquet  bouquet  bouquet

А за Св.Зоя Embarassed не бях чувала.Малко история за нея-коя е, защо е обявена за светица Praynig Embarassed Embarassed Embarassed , дайте малко информация, именнички Hug .

Много любов на всички и красиви изживявания през цялата година! txtloves  newsm76  Two Hearts

# 152
Зой4е  Joy извинявай,не е за смях,но не се сдържах.
Важното е,4е ще излезете малко да се поразведриш  Peace
И аз така,  равесели ме с твоя пост  Joy Споко и моя мъж е така от празник та през два, но се успокоявам че има други по-важни качества  Mr. Green

# 153
От много време си ме4таех за един ден мързелуване ooooh!  и наслаждаване на хубавото време на вън на двора....и най после се осъ6тестви...
Наспах се ..направих закуска...и бегом на двора...излежаване на 6езлонга по4ти цял ден Peace...а сега скарата е заредена...ммммм...бариги..салси6а....и един огромен биф де новинъо....виното се изтудява  chef и след малко сядаме bowuu
А как мина ва6ия ден? Thinking

# 154
Браво Светле, Hugстрахотно звучи,хубаво е да си устройвате такива уикенди по-честичко.
Тук днес духаше леден вятър,какъвто нямяше зимата,и почти не мръднахме от камината.
Да се похваля за Св.Валентин и подаръците,да же ви ги показвам....http://www.snimka.bg/album.php?album_id=217617
А иначе на 14 нямаше две свободни места в нито един тресторант в Блгрд,нито в безумно скъпите #Crazy,нито дори в караваните, newsm78хубавото е,че го разбрахмв ощв наобяд,та не мръзнахме обикаляйки вечерта.Затова вечеряхме романтично и ,точно,където искахме на 15  Heart Eyes
Иначе от подаръка си съм много доволна,уцели право в целта,което не е чудно,за 13 години явно знае какво харесвам.
Приятна Неделя на всички.  bouquet

# 155
Паролата е zizi

# 156
Меди подарък е страхотен Hug

# 157
  • Стара Загора
Меди, страхотен пръстен!Много е сладък, а и лебедите с лампата са много красиви.Романтика... Heart Eyes

Ние пък сме с нови телефони (аз съм с Нокиа 7373 (любовната серия Heart Eyes ), а той е с Нокиа 6300 ).Това ни бяха взаимните подаръци Laughing .Но иначе му бях направила "малка" изненадка.Облепих стаите със сърчица, скрих тук-там по някоя "бележчица" и където беше най-голямото сърчице, му бях написала писмо.След това ... лИбоФ luvbed txtloves и накрая sleepuu .

# 158
Дани,страхотна идея с бележките и писмото,той как реагира? newsm78
Къде сте всички,пак зачезнахте?Дано сте приятно заети и има какво да разкажете ,като се освободите.
Тук днес е още по-студено и от вчера,невероятно,.но уви,май познаха прогнозите за -15градуса през ноща Sick
Сядам да чета,Освободих се от присъствието на семйството и започвам.
До скоро.  bouquet

# 159
Дани, много си изобретателна, браво, със здраве да си ползвате новите придобивки. Почна ли курса за компютри, доволна ли си?
Меди, ауууу, страхотни подаръци сте си разменили, със здраве и много любов да си ги ползвате! Какво ще четеш?
Светле, блазе ви, отдали сте се на заслужена и пълноценна почивка
Ние на 14-ти бяхме в една пицария, която отначало беше само на полвина пълна но после се напълни. Хубаво че отидохме по-раничко(към Sunglasses та си намерихме места и не се наложи да обикаляме.
Иначе тук е ужас, вали, духа силно, Крис е с плевмония и конюктивит(последното почти мина). Сега поне 2-3 седмици ще е вкъщи, а ако не почна работа може и повече.

# 160
Здравейте моми4ета Hug
Вики много съжелявам,4е Крис пак е болен,дано да оздравее скоро и пове4е да не го стигат болестите Praynig
Меди много са ти хубави подаръците,а Инес е много сладка Heart EyesНадявам се на 13 да не е имало проблеми с беб4етата Praynig
Дани много романти4но това с бележките,супер идея Hug
Светлестига си говорила за храна,4е аз съм на диета,голяма свиня съм станала напоследък,пак ме питаха преди 2 дни дали съм бременна Embarassed,корема ми е огромен EmbarassedСега уж съм на диета,по принцип ям сладко всеки ден,ама предната седмица,за цяла седмица ядох само веднъж,правя коремни преси,ка4вам стълби,от днес реших да го давам малко по драсти4но,ама след малко щ? ходим на обяд в свекър ми и незнам как щ? се сдържа да не ям Rolling Eyes.
Ние така и не отидохме на ресторант,4е нямаш? места,ама като дойде свекърва ми щ? го изнудвам да излизаме по 4есто,11 дена ще е тука и поне 3 пъти мисля да излезем,ама щ? видим,нямам търпение ве4е да дойде рождения ден на малкия,реших да поканя де4ица вкъщи да си поиграят с Дани.Ами това е от мен Hug

# 161
  • Стара Загора
Бележките го ... разнежиха Mr. Green Heart Eyes .Харесаха му много и каза, че определено го пиша по-добре, от колкото да го казвам Laughing .Но му харесаха newsm44 .
Вики, курса още не съм го почнала ooooh! .Понеже е само за 8 човека, а желаещите сигурно са пъти повече, щели да изберат кой да го кара и в края на месеца ще му се обадят по телефона да го извикат, така ми казаха.Но на базата на какви критерии ще ни подбират и идея си нямам  33uu .

Целувки от мен за всички  love001 !

Вики, надявам се Крис да оздравее бързо fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover babydust7

# 162
  • В голямото море...Живот
Меди,Дани страшни романти4ки сте   Heart Eyes
Вики сори за Крис,дано бързо се оправи  Hug
Зои и ти с твоя късмет мила  ooooh! остана и без цветя и без ресторант .....да си го търсиш като наследство като дойде свеки  Mr. Green
Светле заслужаваш си по4ивката  Peace

При нас 14.02 беше обикновен ден,легнах си в 22:00 и оставих Борис пред компа.Подаръци нямаше...за никой  Mr. Green но това не пре4и той да продължава да пита къде е неговия  ooooh! Успях да намеря златен ретвиер,но женски.Ми с претенции 4овека  #Cussing out трябвало задължително да бъде мъжко ку4е,породисто и голямо,е в краен слу4ай може и по малко да е,ама.... #2gunfire еми нема да има подарък  Naughty

# 163

Зои и ти с твоя късмет мила  ooooh! остана и без цветя и без ресторант .....да си го
JoyОО аз толкова съм свикнала,4е ве4е не ми прави впе4етление hahaha,а ина4е добре,4е не излязохме,понеже бях със страшни болки в корема,аз май съм с язва и от време на време правя ужасни кризи,все се каня да отида на лекар,и все не ми остава време,ама имам вси4ки симптоми за язва де.Проблема е,4е 4е ям много безразборно и с това сладко всеки ден ooooh!,ама обещавам да по4на да внимавам с храненето,4е и без това трябва да вляза във форма до рождения ден на малкия.Той ве4е доста нови думи4ки взе да казва,най ве4е на португалски,има около 30 думи на португалски и около 15 на български в ре4ника си.

# 164
Браво на вас,всички се разписахте,Нова е в Осло простено й е само Форти се губи Naughty
Вики,много жалко за детенце,кошмарно е,но е ежедневие за съжеление,дано поне минава бързо.

И ние пак сме на антибиотик и то толкова силен до сега не е пила и ако знаете заради каква глупост идва ми да обезглавя един конкретен от домашните.Една сутрин при сваляне на памперса(през ноща е с памперс) ме лъхна необичайна миризма,като огледах външно гениталиите,забелязах зеленикъв прозрачен секрет,стана ми лошо ooooh!Взех стетрилен тампон от аптеката,взех секрет и го занесах в лаборатоиярата за микробиология с антибиограма.След 6 дни излезе Протеус Мирабилис,който е един от най-честите причинители на бъбречни инфекции и понякога и на пневмонии,а иначе безпроблемно си живее в изобилие в червата.От 35 антибиотика е чувствителен само на 4,от които само 2 са през устата,другите са за венозна и мускулна употреба,и сега си тровя детето,заради това,че някои хора не знаят
как се бърше женско дупе,идва ми да я удуша. #2gunfire #Cussing out
Вчера занесах и урина стерилна и обикновена,моля се само да не е тръгнало и нагоре към бъбреците,но мисля,че не е ,защото няма симптоми никакви и слава Богу!
утешителното е,чесе чувства добре и нищо не я мъчи,но така или иначе тази гадина трябва да се изкорени от там.
А от утре трябваше да е на ясла....сега няма да е  и ученето се отлага,дано поне две седмици преди изпита успея да почета по-сериозно.
Вики,има конкурс за започване на спецялност и има изпит по АГ,за това чета.
Доре,съчувствам ти,Зои и на теб мила   bouquet
Добра идея за рождения ден на Дани имаш още време да влезеш във форма.А за 11 дни 3 пъти е малко,при положение,чесвеки ще иска да е максимално с Дани,използвай и ти максимално да си свободна и да правиш.каквото иначе не можеш.
А на 13 да имаше проблем с едно бебе,за съжеление най-страшния...диагностицирахме мъртъв плод в 9ти месец,по-гадно от това.....
Но пък на 15 за два часа се родиха 5 бебета,в един момент не стигаха род.легла и ръце #Crazy #Crazy 4 момичета и 1 момче.Три от родилките,бяха изперкали тотално и крещяха,като луди,чуващше се на улицата,ние оглушахме,а и на всичкото отгоре не се напънаха нито веднъж,та да родят,и при трите родиха лекарите,т.е.яко натискане по корема,добре,че 2те,които родиха при мен бяха разбрани,че нито имам сила,нито обичам тая манипулация с корема и скачане отгоре.Вече съм убедена,че по време на контракциите,връзката с ората на гл.мозък се нарушава в различна степен.
Приспах Ини и продължавам да чета,че аз като вия клавиатура и се забравям Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт