Natal a porta, Muitas festas é prendas para todos em Португалия- 5

• 15 053
  • 264
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте !  smile3525
И аз да се разпиша .
Ние сме в треска със сменяването на жилище. Луиза за сега е горе долу добре след периода на боледуване. Момчетата ми също са добре. Работя по -малко часове , естествено и по-малко пари . Свалила съм 2 кг , но не се забелязва изобщо.
Светле , аз този сайт го зная отдавна ,но от 1-2 месеца не съм влизала в него . Първата статия която прочетох преди време и която особено ме впечатли е:  hahaha "В Португалия плащат и бензина до офиса".Между другото аз я търсих тази статия за да я прочета на една приятелка, но не можех да си спомня къде съм го чела.Благодаря ти !  bouquet Не зная дали сте я прочели , но не видях почти никаква истина в написаното , и не зная какво ли си мислят хората прочели тази статия и не са живели тук. Едва ли не Португалия е рай за емигрантите . Rolling Eyes
Целувки на всички ! Kissing Heart

Последна редакция: ср, 13 фев 2008, 02:36 от fortee

# 136
  • Стара Загора
Medi, цветята наистина са скочили много.Тук една роза е 5лв. #Crazy (до преди няколко дни, ако не са скочили пак).Само да наближи празник и ...цветята стават "златни" ooooh! .Дъщеричката ти е много скромна Laughing .Ако беше моя племенник... , той е готов да вземе всички възможни и налични играчки в магазините ooooh! .Винаги иска още и накрая си играе с дървена лъжица и бутилка вода Shocked
Форти, те както са го писали, то го изкарват рай направо.Все едно елате и ще забогатейте Laughing
viki81, пускай доказателства-преди и след разцъфтяването Mr. Green Wink

Целувки за всички! Hug

# 137
Моми4ета за срещи4ката предлагам да направим анкета за мястото и датата и примерно да избираме между Лисабон,Порто и Коимбра.Кофтито е,4е Дорето,Форти и Вики са към Лисабон,Светлето и Новаа са към Порто,аз съм посредата към Коимбра,но ако наистина се организираме и е през уикенда за мен няма проблем да се разходим.
дани пусни снимки да племенника да го видим Hug
Ние не го празнуваме св.Валентин,ама се 4удя дали пък да не изненадам Филип с ве4еря на свещи и бутилка вино newsm78Той по принцип не го признава този празник Crossing Arms
Вики все едно за моята коса говориш направо е станала ужасна,ама мисля да из4акам да наближи рождения ден на Дани и тогава ще я подстрижа и боядисам.
Отивам да разглеждам сайта.

# 138
Аз добре се подредих с този фризиор - беше много студено и аз там с мокра глава докато ме постригне, та днес вдигнах малко температура, но дано се размина леко този път. Пуснах Крис на градина. Много рядко се прокашля, дано поне той се държи.
В Понеделник в яслата Крис взел играчката на някакво дете и то одраскало Крис по бузката та сега е с малка раничка. Mr. Green
И той е взел много да пищи и да ляга по земята но засега се разминаваме само вкъщи с тези изпълнения. Много ми е лаком. Когато отидем в магазина, особенно на щанда за хляба се почва едно мрънкане докато не му дам. Вчера пък докато пазарувахме, мъжът ми както си държеше една картонена опаковка с бира, тя се скъса и едната бира се разби на плочките, а Крис беше наблизо, но за щастие нищо му няма.
Зои аз съм на 3 часа път от Лисабон - близо до Фаро. Ще гледам снимки ако има среща  Laughing
Светле, много неприятно това с трениора, дано победите са повече  Peace Хубаво е че има работа. А тази статия че работодатела плащал пътните е пълна с глупости както пишат и там. Като се почне с това че незнам на никой да му плащат за превоз, и за цените - тук има кафе за 30 цента и за 1 евро, но вие си знаете. Може и да има други интересни неща в сайта но не съм гледала много.
Аз навивам мъжа ми да си направим една вечеря на 14-ти в някое ресторантче, но той още се чуди. Не толкова за празника, колкото да има повод  Wink

# 139
  • В голямото море...Живот
Голямо раздвижване  Peace
Ние няма да празнуваме нито св.Валентин нито на Борис рождения ден  Mr. Green Даже този път и подарък няма да му купя  Whistling
За какъв сайт говорите  newsm78 да не съм пропуснала нещо?
Светле,не се от4айвай  Peace
Вики,ти добре си решила проблема с цъфтежа а аз моите бели коси не знам какво да ги правя  ooooh! Ако се боядисвам трябва да е през 15 дни  #Crazy
За среща...май няма да се полу4и като гледам  newsm78
Меди браво на щерка ти  Peace
Зои,кога пристига свекито?
Форти да се обадиш като се преместите,да ви дойдем на гости  Mr. Green
Аз подивях с тия филми  ooooh! дърпам в захлас,а и 1 не съм изгледала още  Rolling Eyes
Лека седмица  Hug  Heart Eyes

# 140
Меди 4естит имен ден  Wink Hug
Вики незнаех,4е сте толкова дале4е,аз съм на 2 4аса някъде от Лисабон и на 1 4ас от Порто.
Доре много добре си решила за подаръка Twisted EvilСайта е даден от Светлето няколко поста по нагоре PeaceСвекито пристига на 06.03 и ще стои до 17.03 Crossing Arms

# 141
  • Стара Загора
Честит имен ден и от мен,Меди!  bouquet

Blush а сега Зойче, жокер-какъв имен ден, че аз видях, че честитиш и аз веднага да не изтърва.Я ме светни Embarassed ooooh!

Да се похваля, записах се на курс по компютърна грамотност, но в края на месеца ще стане ясно дали съм одобрена Crazy .Стискайте ми палци.Не е кой знае какво, ама ще имам документ, че иначе без такъв работа... Naughty ooooh!

# 142
Дани ни давам жокер никъв Mr. Green JoyСети се как се казва меди де newsm78 Party
Срещи4ката май наистина ще се провали,май ще си се срещаме сами с новаа Mr. Green,ако тя има желание разбира се Whistling

# 143
Ами айде и аз да 4еститя макар 4е не знам какъв имен ден е ooooh!   И на двете Зои Peace Hug  bouquet
Дани късмет Hug
Доре и ние теглим но гледаме и трием Naughty по филм на ве4ер

# 144
Зойче,честит имен ден!Много здраве,лиубов и късмет и успехи в учението!
 newsm51Мерси на всички за поздрава,днес е Св.Зоя,до преди няколко години и аз не знаех,случайно го мернах в православния календар,но никой не го знае,дори мъжа ми редовно го забравя и днес отново и не го празнувам,но свеки ми подари една роза сетила се беше smile3501
Ох,ужасен ден беше днес newsm45 за 1ви път ми е гадно,че е 13 дата,ама няма да ви натоварвам и вас smile3505,утре почивам и ще се отдам на лиубовни емоции от зори  kissдо здрач luvbed,и дано си избия всичко от главата.
За срещата не взимам участие,защото аз ще дойда чак на 1ви Август smile3503
Хайде лека нощ и спокойни сънища. 1countingsheep

# 145
  • Belgium - BG
А аз да ви честитя днешният ден и всички да сте много влюбени и щастливи
Zoui аз мисля че ние ще си направим срещата и ще се надяваме който може да се включи

Утре трьгвам за Осло и като се вьрна ще пиша пак.
Приятно изкарване днес, ние сме в кьщи че бавачката днес и тя е заета Laughing решили сме да си порьчаме вечеря от японският ресторант а за десерт сьм купила страшна торта Mr. Green
А тази сутрин Изидро ми подари подарьците които си купих вчера аз (е с неговата карта де Mr. Green) Ами какво да се прави като толкова работи все..

# 146
Честит празник  Heart Eyes Вдъхновена от логото на google(сложили са баба и дядо, хванати за ръка, дядото държи бастун, а бабата балони с формата на сърца), ви пожелавам споделена любов до дълбоки старини.
Честит имен ден на патерица на двете ни Зойчета   bouquet И аз не знаех че вчера е Св. Зоя Embarassed То и моя си имен ден пропускам защото е от тези малко популярни, а на всичкото отгоре има и 2 дати.
Днес моя иначе не романтичен мъж ме изненада с един любовен смс, и аз му отговорих подобаващо, но да не си мисли че ще му се размине да ме заведе на вечеря, само да не ме тръшне някакво неразположение.
Крис вчера много трудно заспа, с рев, цяла нощ се буди и проплаква, така и не можах да разбера защо  #Crazy
novaa, какви подаръци си избра, я се изфукай както подобава  Wink
medi, браво не твойто свеки  Laughing, дано любовните емоции ти подействат както очакваш и те заредят положително  Hug
Ние понеже гледаме един филм 2-3 вечери защото заспиваме(особенно аз)  Laughing, мъжът ми понякога ги трие преди да съм ги догледала, мислел си че вече съм ги гледала.

# 147
4естит св.Валентин и Трифон Зарезан  Hug

Зой4ета,4естит ви имен ден на патерица   bouquet

Аз сега съм с друга болка  Mr. Green търся програма да сменя от мп3 на wav,4е да могат да се слушат сидитата и в колата  ooooh!
Мислех да изненадам Борис с ку4енце...от доста време говори,4е иска да си вземем.4аках от 2 места....но уви,раздали ги  Tired Еми наистина ще си остане без подарък  Twisted Evil

# 148
4естит св.Валентин и трифон зарезан.Кой каквото празнува.

Сетих се да ви разправям моя мъж какъв е загубен  LaughingЗна4и ве4е 3 години подред ми казва,4е той този празник не го за4ита и да не о4аквам,нито подаръци,нито нищо.Ок примирих се аз и винаги е бил като всеки останал ден,да ама в4ера идва и ми вика,4е вместо да дава пари за цветя решил да ме заведе на ве4еря послу4ай св.Валентин И аз го питам,ти пък откога го празнуваш?И той,е нали всяка година ти подарявам цветя  Shocked Shocked Shocked ,Я си признай на коя си носил цветя Laughing Половин 4ас сме спорили,а той на мен цветя ми е подарявал то4но 4 пъти,откакто сме заедно,за 3 рожденни дни и като родих,така 4е няма как да не запомня.Ама както и да е,дове4ера сме на ресторант тримата Heart Eyes.

Последна редакция: чт, 14 фев 2008, 21:32 от zoui

# 149
Зой4е  Joy извинявай,не е за смях,но не се сдържах.
Важното е,4е ще излезете малко да се поразведриш  Peace

Общи условия

Активация на акаунт