Natal a porta, Muitas festas é prendas para todos em Португалия- 5

• 15 027
  • 264
  •   1
Отговори
# 180
  • Стара Загора
Доре, занапред с пояс, ако се налага Mr. Green Wink .То било ужас направо.
А в Атина, говорих със сестра ми, имали много сняг и управляващите имали дебати.Част от предложенията със справяне със ситуацията били да хвърлят вода, за да разтопят снега Laughing (поне някой се сетил, че така ще стане лед, заради ниските температури)... незнаели какво да правят и как да се справят със снега и леда  ooooh! .

# 181
  • В голямото море...Живот
Колко сте изписали  ooooh! Ще ви 4ета утре...
Положението тук се нормализира,но все още има 2ма из4езнали...не са ги намерили.И 2 жени са по4инали,сестри,оставили 5 деца сираци.А преди 2г се е удавила и другата им сестра на Каркавелош  Tired Тъжно е......Днес пак фър4аха пожарникари с лодки от вси4ки области около Лоуреш  ooooh!
Сорри,но само това ми е в главата сега.....

# 182
  • Belgium - BG
Ама то наистина страшно в Лисабон, аз не бях разбрала докато не прочетох тук, Изидро като типичен представител на северната част на Португалия не се интересува какво става на юг Laughing
Аз чакам майка ми да дойде в сьбота  - ще поседи до края на Март, а ние с Изидро ще използваме момента и ще отидем 1 седмица на ски в Италия. Но се надявам да е спокойно и с помощ от мама да си почивам повече а и да поизлизем вечерно повечко Wink А и София да поседи повече в кьщи и да изкараме до края на зимата ако може без болести

Меди - ето една историийка от Осло, е по-скоро от самолета Grinning Имаше едно семейство африканци, отиваха на сватба и се бяха нагласили в национални одежди (вид разноцветни парцали) и бяха обути с чехли или джапанки... Не искам да си мисля как са се разходили на -15 в града Mr. Green

# 183
  • Стара Загора
Нова, като писа тази история за африканците, се сетих, за една друга, разказана от един приятел.
Та, декември месец, една негова приятелка (бразилка), идва на гости за празниците в БГ (ама преди много години).Момичето, без да е излизало от Бразилия, тръгнала с поличка, потник и джапанки Shocked .При кацането на самолета на летище София изпаднала в ужас.Дошла за една седмица и през цялото време изкарала до печка (с дърва), облякана с няколко блузи, няколко чифта чорапи, чорпогашници #Crazy...окомплектована от всякъде....Втори път не е стъпала тук Laughing .Ама като незнаела какво е времето и си мисли, че е топло и е лято, така е Crazy .

Утре отивам на интервю за работа (днес ми се обадиха от едната фирма).Интервюто е насочено за 16.45.Стискайте ми палци!!! Praynig

Hug Hug Hug

# 184
Дани,стискамти палци и много късмет!!!! Praynig
Нова,знаех си,че не може да няма нищо интересно за разкаване,горките хорица ooooh!
Момичета открих евтини билети Соф-Лис на Скай еуроп,компанията е чешка,самолетите съвсем нови,поне така пише в сайта им,летят от 2002,давайте инфо ако имате такова,дали да не рискувам,като кликнеш на икономичен календар има дни ,в които билета е 9е,в други е 239,както и да е на майка й излиза двупосочен с всички такси 197е,а на нас ни трябват 4 билета,много се изкушавам,ще спестим доста пари, на половина,но ме е страх с детето,чувала сум ,че кацат на гадни летища,а и най-стряскащото е престоий от 12 часа ooooh!
Нова,ти летиш много ,ползвала ли си ги случайно?
До скоро!  bouquet

# 185
Меди, чувала съм си но не съм летяла с тях. Наистина не е приятно талкъв дълъг престой но поне е през деня, а и спестяваш доста пари. Обикновенно на летището нали има гардероб за багажа, така че дори да не е голямо летището може да се разкарате някъде. Пак е по-добре от 3 дни в автобус. Много съм им скъпи таксите на тези скай, но пак става евтин билет. Според мен ако избереш дата с евтин билет си заслужава. Ние последния път като идвахме в Португалия, летяхме с 3 нискобюджетни компании. За тримата(с бебето) ни излезе към 350 евро, в което влизаше и една нощ в хотел в Мадрид, защото имаше около 20 часа престой(от единия ден следобяд до другия на обяд). Хем се порасходихме в Мадрид хем и ни излезе по-евтино(нормалните билети бяха към 400 евро за 1 човек)
Дани, нова посмях се малко на вашите истории  Laughing
Дани чакаме те с добри новини  Praynig
При нас вчера както беше слънчево през ноща се изсипа един як дъжд но хубавото е че сега пак е слънчево. Само дето още е мокро и кално и на разходката преди обяд Крис се оцапа и измокри хубаво  ooooh! Аз като не съм свикнала да е в това състояние и лошо ми стана но какво да го правя.

# 186
Меди виж тук са коментирали http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=235322.0 за компанията.. Peace

# 187
Дани стискам палци за интервЮто,пиши после какво е станало Hug
Доре съ4увствам ти за наводненията,гледах и аз по телевизора,аз във В.Търново съм преживявала подобно нещо.
Меди много ме зариби с тази компания,нормално лятото цената не пада под 400 евро,отивам да 4ета отзивите.
Вики сподели моля те пове4е информация за това с каква фирма си пътувала,дали си била доволна от обсужването и подобни неща,4е аз не съм си ходила от 3г и ми се реве ве4е,нашите още не са виждали Дани,а билета за тримата лятото в най добрия слу4ай е 1000 евро,ако си намеря нещо по евтино може и да си отидем.

# 188
Меди дай ми сайта моля те,4е аз това което намирам ми излиза 250 евро на 4овек без летищните такси и то с Алиталия,за която фирма съм 4увала гадни неща.

# 189
Пак съм аз Rolling Eyes,намерих го тоя сайт,сега го разглеждам Crazy

# 190
Зои, по принцип аз гледам нискотарифните компании. Цените и полетите много се сменят. Ние след доста търсене намерихме що годе добри връзки на добри цени, но после като гледах същите компании за обратно от Лисабон до София имаше 2 престоя по 12 часа което си е доста. Ние тръгнахме сутринта рано от София с Wizzair, в Италия сменихме с EasyJet(нещо такова) до Мадирд, където имахме около 20 часа претой и тъй като бяхме и с бебе решихме да вземем стая в хотел. От Мадирд до Фаро летяхме с Raynair(пак не съм сигурна дали така се пишеше). От обслужването бяхме доволни. От Испания до БГ лятото май Wizzair пускат доста евтини билети, така че ако си намериш подходяща връзка до някой Испански град. Но тези скай и те са дали добри цени. Ако мога да ти бъда полезна с нещо насреща съм  Peace

# 191
Светле,мерси за темата,аз открих друга,Добри и лоши авиокомпании и там писах за инфо.Общо взето отзивите са добри ,лошите са малко.Спестяват се много пари има дни,в които цената е 9или 29 или 39 или 49или 69 или89 или 239е,таксите са около 100 и нещо,но като изберешдати с цена 29 излиза около 197 двете посоки всичко.До сега не летяха до Лисабон,толкова ги чаках и сега се чудя,майка на отиване ще е сама с Ини,после си идва с нас и няма страшно,но се чудя.
Зои,регистрирай се в сайта и после можеш да разгледаш всичко на Бг.
Вики,мерси за инфото.
Целувки.  bouquet

# 192
Малеее и аз се зарибих....
и ние тази година смятаме да си ходим но с кола поради при4ината с скъпите полети.....но така излиза и по евтино....
но май трябва време да се рови 4овек....
Вики а съвпадат ли лети6тата на разли4ните компании? Аз от доста време съм си го мислила да комбинирам но....ме е страх ако има отмяни или закъснения.... newsm78

# 193
Рови, рови, че мама ни е обещала нещо  Hug Heart Eyes

Момичета, чета Ви - мислете ново заглавие скоро  Mr. Green

# 194
Рови, рови, че мама ни е обещала нещо  Hug Heart Eyes

Момичета, чета Ви - мислете ново заглавие скоро  Mr. Green
Joy ти наистина си 4енге Hug

Общи условия

Активация на акаунт