Количка X-Lander???

• 78 473
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Ани , моделът 2011 мисля че не се различава от модел 2010 - само цветовете мисля , че са различни. Иначе аз се обаждах да питам - има пълно легнало. Чакат да дойдат количките ( от 2010 надявам се и цвят Артктик и цветовете на 2011) след 20.01.

# 556
  • София
Някой знае ли дали на ХТ модел 2011 се обръща седалката и в посока към майката, както е на XQ? Доколкото знам на модел 2010 не се обръща

# 557
Съществената разлика, е че модел 2010  на XQ e изработен в края на годината затова подобренията на този модел се водят 2010/2011 а новото е, че има 3 нови цвята.
Подобренията на XQ : седалката се върти в двете посоки и има пълно легнало положение, регулирането на позициите за гръбчето стават с механизъм (леко, плавно и безшумно, така че ако е заспало бебето, в седнало положение, да не се събуди докато го намествате), а не с колани по-голям сенник.

# 558
здравейте искам да попитам tatko 1 или някой който е наясно възможно ли е  na рамата на  x-lander xa да се сложи кошница за кола maxi cosi и ако да това с адапторите на коша за новородено ли става?
мерси предварително
и другото коя количка е по добра xa ili xq
 :lol

# 559
Ани , моделът 2011 мисля че не се различава от модел 2010 - само цветовете мисля , че са различни. Иначе аз се обаждах да питам - има пълно легнало. Чакат да дойдат количките ( от 2010 надявам се и цвят Артктик и цветовете на 2011) след 20.01.
Цветовете на 2011 ще дойдат след края на март.ХА арктик и карбон няма  да има  повече

# 560
здравейте искам да попитам tatko 1 или някой който е наясно възможно ли е  na рамата на  x-lander xa да се сложи кошница за кола maxi cosi и ако да това с адапторите на коша за новородено ли става?
мерси предварително
и другото коя количка е по добра xa ili xq
 :lol

Със сигурност мога да кажа че на рамата на ХА става кошницата за кола Макси кози Сити , предната седмица си купих точно такова като бях взела адаптери да провам преди покупката,за другите модели на Макси кози май не стават, но не съм сигурна. Адаптерите от коша за новородено също със сигурност няма да ти станат, трябват такива точно за кошница (или столче).
Ако решиш да си купуваш ми пиши ЛС за да ти пратя снимка какви точно адаптери ти трябват.

За избора- аз съм се спряла на ХА след щателно проучване, но мисля че и е въпрос на късмет.

# 561
мерси много за инфото!питам за моя близка която е решила да си купи xa а си има maxi cosi Wink

# 562
  • София
Съществената разлика, е че модел 2010  на XQ e изработен в края на годината затова подобренията на този модел се водят 2010/2011 а новото е, че има 3 нови цвята.
Подобренията на XQ : седалката се върти в двете посоки и има пълно легнало положение, регулирането на позициите за гръбчето стават с механизъм (леко, плавно и безшумно, така че ако е заспало бебето, в седнало положение, да не се събуди докато го намествате), а не с колани по-голям сенник.

Знаете ли дали и ХА ще може да се обръща седалката, защото лично на мен ми се вижда по-стабилна или може би греша?  newsm78

# 563
# 564

Знаете ли дали и ХА ще може да се обръща седалката, защото лично на мен ми се вижда по-стабилна или може би греша?  newsm78

XQ и XV са моделите с обръщащи се седалки. Седалката на XA се поставя по различен начин от тези на XQ и XV - с механизъм , както и новото в моделите е че регулирането на гръбчето става с механизъм да пълно легнало положение.

# 565
има ли фенове на x-lander ?  Да се съберем Simple Smile
http://www.facebook.com/pages/X-lander-Blgaria/179131935440608

# 566
Какви ли ще са новите цветове на xq ???страхотни колички са това без все още да имам нужда знам че ще имам точно x-lander това е количката която отговаря на всичките ми желания и предпочитания!!!С първото си дете се наложи да си купим две  ooooh!
Събрала съм доста снимки на x-lander и мисля че за момента е най-доброто!!!

# 567
  • София

XQ и XV са моделите с обръщащи се седалки. Седалката на XA се поставя по различен начин от тези на XQ и XV - с механизъм , както и новото в моделите е че регулирането на гръбчето става с механизъм да пълно легнало положение.

Мерси за отговора, надявах се да може да се върти седалката и на XA, но явно ще започна да се замислям за XQ Peace

# 568
klechoo В момента XQ има повече екстри, но съм сигурна, че който и модел да избереш няма да сгрешиш !!!

# 569

Общи условия

Активация на акаунт