Количка X-Lander???

• 78 479
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
# 571
  • София
klechoo В момента XQ има повече екстри, но съм сигурна, че който и модел да избереш няма да сгрешиш !!!

Мерси, Кара Simple Smile Притесняват ме малко предните гуми, че са мънички, но предполагам, че няма да има проблеми  Peace

# 572
Записвам се при вас, че ми предстои покупка на количка и май ще е такава!

За сега съм се спряла на два модела - XRun и XT.

Имам един въпрос, момичета! Имат ли тези два модела нещо като покривало за крачета!

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 15:55 от Shine On You Crazy Diamond

# 573
Със сигурност имат покривало за крачета.Много удобно с ципчета.Не знам обче дали е в комплекта при новите или се купува отделно.
Аз като си купувах моята преди две години си беше в комплекта. Peace

# 574
Със сигурност имат покривало за крачета.Много удобно с ципчета.Не знам обче дали е в комплекта при новите или се купува отделно.

Благодаря от сърце!  Hug Най-вероятно утре ще се разходя до магазина им да проверя точно как стоят нещата! Страхотни са и двата модела!

# 575
  • Burgas
Здравейте,

събирам лични впечатления от XS версията. Сериозно обмислям покупката, тъй като ще ми е втора количка, а трета ще ми дойде в повече в гарсониерата Grinning

# 576
XQ -то имат със сигурност. Утре чакам да ми пристигне количката  newsm44 Питах специално за това и те казаха , че има покривало! Предполага , че и другите модели ще имат!

# 577
Здравейте,

събирам лични впечатления от XS версията. Сериозно обмислям покупката, тъй като ще ми е втора количка, а трета ще ми дойде в повече в гарсониерата Grinning

До колкото знам е много добра количка.За съжаление не съм я пробвала.По-назад в темата мисля имаше писано по въпроса  Peace

# 578
Има ли отзиви за модел XV ?,в момента е на промо :
http://www.novobebe.com/bebeshka_kolichka_x-lander_XV_2009_orang … bran-bg-1531.html
Бебчето ни е малко и се чудя за кош за новоредо дали да има или да си купя замо летния вариант с чувалче,защото разходките с коша ще са 2-3мес не повече,после бебка като почне да седи няма да ни трябва,а един такъв кош е около 200лв над тази цена....

# 579
http://www.novobebe.com/bebeshka_kolichka_x-lander_XV_2009_orang … bran-bg-1531.html
Бебчето ни е малко и се чудя за кош за новоредо дали да има или да си купя замо летния вариант с чувалче,защото разходките с коша ще са 2-3мес не повече,после бебка като почне да седи няма да ни трябва,а един такъв кош е около 200лв над тази цена....

Тази промоция обаче е модел 2009 и затова е и евтина. Купи са за 500 лв един Ландер модел 2010, до скоро той вървеше с чувалчето за тази цена, което е много хубаво, а коша щом е за 2 -3 месеца не ти трябва.

# 580
Съществена разлика между модел 2009 и2010 има ли ??????

# 581

Тази промоция обаче е модел 2009 и затова е и евтина. Купи са за 500 лв един Ландер модел 2010, до скоро той вървеше с чувалчето за тази цена, което е много хубаво, а коша щом е за 2 -3 месеца не ти трябва.
а мен ме интересува модел 2009 много ли е висока? Пише 103см, но с коша ли е толкова висока или само шасито. Иска ми се да е по-нисичка.

# 582
а мен ме интересува модел 2009 много ли е висока? Пише 103см, но с коша ли е толкова висока или само шасито. Иска ми се да е по-нисичка.

Най-високата точка е самата дръжка. А и дръжката се регулира на височина и дължина.

# 583

Най-високата точка е самата дръжка. А и дръжката се регулира на височина и дължина.
Благодаря   bouquet Дребна съм, видях, че дръжката се регулира на височина, но не мога да добия представа кошовете на каква височина стоят.
Всъщност аз вече поръчах XV 2009 без дори да съм я виждала. Наш семеен приятел е вносител на  няколко марки колички и ми я препоръча и аз на сляпо без да я видя на живо се съгласих.

# 584

Благодаря   bouquet Дребна съм, видях, че дръжката се регулира на височина, но не мога да добия представа кошовете на каква височина стоят.
Всъщност аз вече поръчах XV 2009 без дори да съм я виждала. Наш семеен приятел е вносител на  няколко марки колички и ми я препоръча и аз на сляпо без да я видя на живо се съгласих.

Ами аз смятам, че всички модели са супер! Аз имам XA и я взех, защото ми се струва по-лесна за управление с четири колела отколкото триколката XT. Мисля, че избора ти е много добър.

Общи условия

Активация на акаунт