Количка X-Lander???

• 78 490
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Имам още един въпрос. Таткото не харесва столчето на x-lander за кола ( по необясними за мен причини). Възможно ли е, чрез адапторите за x-lander да се закачи на шасито столче на друга марка? Ако да- чрез адапторите всички видове/модели столчета ли може да се монтират на шасито или само на определени марки?  newsm78   bouquet

# 586
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Имам още един въпрос. Таткото не харесва столчето на x-lander за кола ( по необясними за мен причини). Възможно ли е, чрез адапторите за x-lander да се закачи на шасито столче на друга марка? Ако да- чрез адапторите всички видове/модели столчета ли може да се монтират на шасито или само на определени марки?  newsm78   bouquet
Може и други, но не всички.
Maxi-cosi бяха едните....
Някъде назад е описано по-подробно.

# 587

На рамата на Ландера стават Макси кози сити, Куини и още имаше, но трябва да пробваш преди да купиш. Обаче ако ти се откажеш от стола за кола на Ландера те няма да ти дадат адаптера без столчето, освен ако не си ги купиш отделно. Обясни на мъжа ти че столчето за кола (в случая за новородено то е кошница) не е важно как изглежда, а да е с добра защита и да има сертификат от краш тест. но дали Ландер или МАкси кози ще избереш и двете са добри. Аз например съм с Ландер, но кошницата ми е Макси кози сити (купих си го втора ръка, запазено), по причина че смятам за излишно 240 лв за кошница, която даже и 8 месеца май няма да ползвам. Сега моето дете няма и три месеца, а го е изпълнил и скоро ще ни е малко.

# 588
Другите кощници,които стават на Лендера за Besafe i Aton na Cybex.

# 589
Благодаря Ви.
Мисля да намеря втора употреба кошче Макси кози примерно. Търсих и x-lander, но не намерих втора употреба, а според мъжа ми е излишно да се дават 230лв за кош, когато ще се използва толкова малко, та в крайна сметка най-вероятно това не му "харесва". Всъщност важното е да е здраво кошчето.

# 590
Да питам майките, ползвали модела ХА 2010 г . Колко време ползвахте коша за новородено? Моят момък си е шишко и се е издължил  доста (не знам колко, понеже не сме били скоро на консултация) но като го сложа и той ако се смъкне малко надолу и крачетата му вече опират и се сгъват, май вече другият месец най-много и ще слагам летният вариант. Мислех че повече време ще го ползваме, колко сравнявах с другите модели, ако си бях купила пък друга количка сигурно вече да съм захвърлила коша за новородено. Иначе стабилно си го ползваме, спинка си в него и нощем в нас, понеже има малък проблем и трябва да го наблюдаваме постоянно и така е до мен в количката. Като излизаме и се приберем я чистя основно, смъквам всички гуми и така в нас си я ползваме, супер съм доволна!

# 591
Нашият кош го използвах до към 5- 5 1/2 месец.
Тогава бебка беше около 65 см.

Номерът със смъкването и моята го прилагаше. По едно време даже започна на глава и пети да се придвижва към горният край на коша.
Не си спомням обаче дали престана, или аз си я понамествах  newsm78

# 592
  • София
Коша за новородено - до към началото на 6-ти месец. Можеше и още да изкара, но на детенце и беше тясно заради дебелите дрешки с които я обличам, сега зимата. Иначе тогава (началото на 6-ти месец) беше към 69 см. събираше се на дължина, но пък мн. тясно.

# 593
Здравейте момичета,някои има ли x-lander в цвят vulkano или rocky бих искала да помоля за реални снимки.Предварително благодаря.

# 594
Заповядай  Grinning

# 595
Здравейте,за мен това е най-удобната количка,която съм виждала.Купих я 2009 год.от лимитирана серия с всичко към нея,кош за новородено,чадър,дъждобран,комарник,2 чанти и още други неща.Цвета е страхотно лилаво и розово.Ползвахме коша за новородено 5-6 месеца ,защото малката искаше да става и да гледа какво става навън.Още я ползваме,пера я в пералнята и съхне много бързо.И е като нова изобщо не личи че е ползвана.Мисля скоро да я продавам,та ако има желаещи мога да я покажа.

# 596
Благодаря ти kalei,бих искала да видя и цвят rocki ако някои я има моля да ми пише.

# 597
  • София
Здравейте  Simple Smile Дали някой е ползвал XQ за новородено? Чудя се дали си струва да купувам комплекта с двата коша на ХА или летния (седящ) вариант на XQ е достатъчен... Знам, че има пълно легнало положение и седалката се обръща към майката, което е чудесно. Обаче дали няма да се хързулва бебето надолу и да е опасно предвид, че не го задържа под крачетата някаква преграда...

# 598
  • Пловдив
Maidenly ,слагаш едно порт бебе,което има дупки за коланите и готово
иначе просто така без кош или порт бебе и на мен не ми се струва сигурно

# 599
XQ си има чувал и колани,които минават през него, така че няма опасност да се изхлузи

Общи условия

Активация на акаунт