Количка X-Lander???

• 79 828
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
  • София
До колкото схващам цената е за количката с чувалче за краката само.....
ама това четейки между редовете както се казва....

# 91
  • Стара Загора
Клото,мисля да ходя до магазина на Касида в Пловдив и ще питам и за твоя модел

А къде се намира магазинът на Касида, от страницата им не отких адрес? А дали имат наличност или зареждат при поръчка? Аз също ще съм благодарна да споделиш! Hug

# 92
  • Пловдив
По форумски обяснения магазина се намира в уличката до кино Космос.Ще ходя да го издирвам. Mr. Green

Имало наличности и може направо от там да си вземеш каквото ти харесва,не е само шоу рум.

Мисля,че нарочно не е посочен адреса в сайта. newsm78

# 93
До колкото схващам цената е за количката с чувалче за краката само.....
ама това четейки между редовете както се казва....
И аз така подозирам.

# 94
  • София
що направо не ги питаш през скайпа?
но като гледамч, че от другите модели пълния комлект е 900 лв, няма как това да е с 3 коша....

# 95
# 96
Питах, само за летния кош става въпрос. Както и предполагахме...  Laughing

# 97
изчетох всичко за тази количка(и), което сте писали и взе и на мен да ми харесва
но аз май предпочитам триколките. някой може ли да ми каже каква е разликата с четириколките?

# 98
  • София
Почти никаква - въпрос на навик и вкус, евентуално заради единичните си колела ще са по-проходими, единственото нестабилно е като е въртящо предно колело, момента в който се качваш на тротоар и количката остане само на предното си колело...предполагам, че и с това се свиква...но като цяло са по-тежки и по обемнички...въпреки че при тази марка, май са едни габарити и тези с 3 и с 4 кокела...

# 99
Почти никаква - въпрос на навик и вкус, евентуално заради единичните си колела ще са по-проходими, единственото нестабилно е като е въртящо предно колело, момента в който се качваш на тротоар и количката остане само на предното си колело...предполагам, че и с това се свиква...но като цяло са по-тежки и по обемнички...въпреки че при тази марка, май са едни габарити и тези с 3 и с 4 кокела...

Само да допълня-колелото на триколката е въртящо, но има копче, което го стопира и може да бъде само напред, без да се завърта, което не би пречило на качването на тротоарите! Peace

# 100
  • София
Да, имат ест заключване, но тогава колелото постоянно ти е заключено и се губи от маневреността на количката.
Иначе триколката на бебе конфорт...сега забравих модела....тя е с такова копче на дръжката при майката, което заключва и отключва предното колело, но май е само тя с тази екстра Wink

# 101
  • Пловдив
medunkata ,и аз съм се ориентирала към триколката на X-Lander.Имат само един модел,но е хубава.

Момичетата преди мен са ти казали разликите.

# 102
  • София
всъщност имат 3 модела триколки...

# 103
  • Пловдив
Angel_Dust,в сайта на Касида видях една триколка ,показана в различни цветове. newsm78

# 104

Общи условия

Активация на акаунт