Количка X-Lander???

• 78 465
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
tsvetkova_elica, кажи ми моля те ако знаеш къде точно се намира този магазин в морската? Или ти имаш предвид другите майчета, които имат такава количка???  newsm78

# 361
  • Пловдив
Galia_5 ,трябва да гледаш другите майчета.Повечето са услужливи,защото и те са минали по този път  Mr. Green
а и информацията от човек,ползващ стоката е много по-добра от колкото от магазина

# 362
Здравейте, може ли да ми кажете, дали при модел XA Ocean 2010 най- светло синьото на количката е различно от това на коша за новородено?

# 363
Galia_5  имах предвид другите майки.Защото не знам дали има магазин във Варна, където да ги зареждат.Имаше в Штъркела, но доколкото знам спряха да ги продават.

# 364
Здравейте, може ли да ми кажете, дали при модел XA Ocean 2010 най- светло синьото на количката е различно от това на коша за новородено?
еднакви са цветовете и на коша и на количката
няма във варна магазин, работи се по въпроса Simple Smile
вече има един XA Ocean във Варна, но не знам дали го разхождат вече

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 11:02 от Durango

# 365
Здравейте!И аз съм се ориентирала към моделите на X-Lander и по-специално към XT и XV.Tова,което ме интересува е заключването на предното колело от дръжката ли е и 8.5 кг.е само рамата на количката или рамата с летния кощ.

# 366
Здравейте!И аз съм се ориентирала към моделите на X-Lander и по-специално към XT и XV.Tова,което ме интересува е заключването на предното колело от дръжката ли е и 8.5 кг.е само рамата на количката или рамата с летния кощ.

Заключването на предното колело става със специален бутон които се намира над предното колело. 8.5 кг е теглото на модел XV заедно с летния кош. заедно с коша за новородено става ~ 12 кг. самия кош за новородено е ~ 3.4-3.6 kg.

# 367
Вярно ли е че в Македония X-lander се продава като Mac-Lander и няма син цвят за да не се бърка с ШопЛандския боец, което се продава само в София
 Joy

# 368
Във Варна може да се видят и в магазин "Сладури", на "Ал. Малинов " 8.

# 369
Здравейте, включвам се и аз с един въпрос, интересувам се от моделите на X-Lander ( XA, XV, XQ ), но до сега не можах да ги видя в нито един магазин в София. Може ли да ме ориантирате къде мога да ги видия?

# 370
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Ето тук : Магазин „Бейби пух”
Можеш да видиш почти всички модели...  Peace

# 371
Kalei , благодаря за бързия отговор!

# 372
стартира промоция на XV+x-pram+x-bag 2009 и новата лятна количка XS 2010

# 373
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Моля за мнение,кой от моделите е по-подходящ за бебе на 5 месеца-XA,XV,XT?Искам да е по-лека,от това,което прочетох XV е най-лека,но май няма напълно легнало положение.Все пак бебето ще спи в нея,скоро ще сяда,но дали този модел е подходящ ?

# 374
XV
то в момента така или иначе е с кош
Не е най-напълно легналото, но е доста

Общи условия

Активация на акаунт