Количка X-Lander???

• 78 466
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Durango благодаря за бързия отговор,така или иначе точно този модел съм харесала. Hug

# 376
А при това почти легнало положение само облегалката ли пада назад или като на Quini Buzz  и ABC Design цялото столче пада назад и остава чупка в кръста ?

# 377
облегалката пада назад, не е като ABC -to бебето да е с вирнати крака

# 378
  • Варна
За мамите от Варна - може да видите колички X-Lander, моделите XA и XV в м-н Сладури на ул. Александър Малинов срещу м-н Биберон.

Аз направо ще се пръсна от яд - купих си вече друга количка само защото не успях да видя никъде във Варна X-Lander, а не посмях да си купя ей така без да съм видяла и пипнала. А преди два дена случайно се намърдах в този магазин и като видях  Shocked Shocked Shocked
XV е разкошна - легналото й положение е идеално за новородено, напълно равно е благодарение на приставката. Невероятно лека количка.

Иде ми да  smile3511 smile3516

# 379
Къде в Пловдив може да се види на живо лятната XS, на каква цена е?

# 380
Здравейте, и на мен ми харесва ХА и искам да питам tatko N 1 с каква гаранция са

# 381
  • Пловдив
Galia_5 ,продаваш вече купената количка и си купуваш мечтаната.Ще има известна загуба на пари,но ще си удовлетворена Mr. Green

# 382
vivi_ivi
и без да съм татко N1  ще ти кажа че са с една година гаранция

# 383
Много благодаря за бързия отговор  Simple Smile

# 384

Къде в Пловдив може да се види на живо лятната XS, на каква цена е?

Иначе мисля, че в сайта на Касида има и адрес къде е магазина

# 385
199 XS
Сайта вече няма нищо общо с магазина

# 386
  • Пловдив
магазин Касида на главната е капут
зад кино Космос работи все още

# 387
  • София
199 XS
Сайта вече няма нищо общо с магазина
Сигурно ли е толкова цената? В сайтовете е към 280.

# 388
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Най-много колички има в Касида на Пещерско шосе,там е най-новия магазин,на главната вече го няма,в магазина зад Космос има точно 5 колички,3 от които са X-Lander.Моделът XS е много добър,за тези,които се чудят за лятна количка,цената е 279 лв,прясно инфо от събота.

# 389
цената е 199 лв.

Общи условия

Активация на акаунт