Количка X-Lander???

• 78 495
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
Ами решението е много просто-преди да си вземете количка четете и преценявате.Нима очаквате детето само да си стяга каишките.Не съм ползвала XQ, но знам какъв му е коша.Трябвало е да се замислите преди да си я вземете.

# 421
Ами решението е много просто-преди да си вземете количка четете и преценявате.Нима очаквате детето само да си стяга каишките.Не съм ползвала XQ, но знам какъв му е коша.Трябвало е да се замислите преди да си я вземете.

бибо ако не се лъжа я ползваш вече 9 месеца.

# 422
Да,за килограмите както и горе съм писала аз съм си виновна,но за каишките никъде не пише в характеристиките,тук бях питала дали има напълно легнало положение и ми беше отговорено ,че няма 180 гр.,но поне на 160 става!
А я ползвам 9 месеца,защото първите 6 месеца бебето беше в зимния кош,а от 2м и пол.вече е в летния и точно заради него ще я сменям!

Не съм писала,за да убеждавам някой да я взима или не,просто ,който смята да си я купува да знае какво да очаква,защото пак повтарям никъде не пише ,че гръбчето се изправя с каишки,а и колкото и да се изпъват пак не може да стане напълно легнало!
.Нима очаквате детето само да си стяга каишките.
Това изобщо няма да го коментирам,защото просто не мога да си представя,че някой може да го измисли,а пък какво остава и да го каже! newsm78

# 423
  • Пловдив
Бибо,кофти наистина.Явно си взела количката без да я видиш на живо

# 424
За разлика от ABC Design и Quinny на XQ му се регулира поставката за крачета, така че да не спи с вирнати крака нагоре.
Ако под пълно легнало разбираш 180 градуса - няма такава количка, максимума е към, 170
А дали е с каишка или с някакъв друг механизъм - все ще се прави по 2 пъти на ден, и то най-вероятно като детето е заспало
Мисля че аз ти отговорих, че ляга до 160 градуса и не мисля че съм те заблудил за това (сега може и да съм излъгал с градус два, не съм го мерил с траснпортир) т.е. не съм казал че пада на 180 градуса.
Между другото, най-близкия варянт до XQ е ABC Astro (Mamba) и нещата седят аналогично, само дето и поставката за крачета не може да се регулира, а и с около килограм по тежка

# 425
Ех, значи, не давате да се каже нищо от някой недоволен, какво толкова, момичето е очаквало едно, ползвала е друго и не е останала доволна! Било 9 месеца или година, сега и сметка да вземете да и потърсите накрая!  Thinking И наистина каишките не са от удобствата на количките Х Лендър, особенно ако детето наближава максималните 15 кг например и трябва да се свали и издърпа каишката!
Достатъчно пъти съм си чупила ноктите и съм си наранявала пръста, от опити да освободя затегнатата каишка от тежестта на детето!
Но, както се казва, няма идеална количка!  Grinning
Ако сега трябваше да си взимам, щеше да е ето тази http://www.vitodesimone.com/content/view/12/22/!
Няма такова удобство и широчина на коша, багажник и здравина на количката!
Ама за второто ще зная!  Mr. Green

Само да кажа на Татко номер1, че за 20 лева се оправи от майстор, случаен, проблема на желязото, което се беше счупило на моята количка, но материала е много издръжлив, може и мен да издържи вече ако реша да се возя на количката на детето!

Друго, което след 2 години возене се случи на моята количка Х Лендър е износен и сцепен найлон, който е на сенника отгоре, за да вижда майката детето, прокъса се дамаската на седалката на летния кош, купих скъпия оригинален дъждобран, който също се нацепи на доста места, от чадъра съм доволна, все още е здрав!

Последна редакция: нд, 25 юли 2010, 21:40 от ORHIDEA

# 426
има много сходства между тях . Но това е като колите всеки си има вкус и предпочитания.
Орхидея изпрати ми на лично снимки на дъждобрана и сенника за да ги видим и ако има такива проблеми ще ги подменим с нови .

Ами такива са нещата, каквито ги написах, ще ги снимам и покажа като ми остане време! Гаранцията отдавна ми е минала, така че си е за моя сметка общо взето! Найлоните явно не са много издръжливи, въпреки твърдостта и дебелината явно се амортизират скоро и се начупва найлона при свиване на сенника, което на ден става по доста пъти! С дъждобрана е същото, при всяко вадене, трябва и да го прибера след това и сгъна, което явно е причината да се начупи на местата на свиване!  Thinking

# 427
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Привет!

Искам да попитам някой знае ли дали чадърчето x-lander може да се постави на коша за новородено?
 newsm78

# 428
поставч се на рамата

# 429
Супер!
Мерси за бързият отговор !

# 430
Супер!
би могло да се постви и на коша за новородено но невиждам смисъл от това ?

# 431
Супер!
би могло да се постви и на коша за новородено но невиждам смисъл от това ?
при насрещно слънце не помага сенника

# 432
  • Пловдив

да,така е
може да мяташ една пелена на сенника на коша.бебето няма да може да вижда какво става навън,но поне ще е скрито от  слънцето

Последна редакция: пт, 06 авг 2010, 10:29 от Elfita

# 433

да,така е
може да мяташ една пелена на сенника на коша.бебето няма да може да вижда какво става навън,но поне ще е на слъвце
на новите кошове част от плата на сеника се обръща. иначе ако си сложиш комарника предпазва и върху него може да слагаш по желание тънка пелена или нещо друго. чадъра може да се захване от страни на коша и да му се изкриви дръжката така че да прдпазва от слънцето.

# 434

на новите кошове част от плата на сеника се обръща.

А може ли да обясните по-подробно как става номера (за по-несхватливите като мен  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт