Количка X-Lander???

• 78 462
  • 745
  •   1
Отговори
# 435

на новите кошове част от плата на сеника се обръща.

А може ли да обясните по-подробно как става номера (за по-несхватливите като мен  Embarassed
ами ако коша x-pram ти е модел 2010 . откопчаваш ципа от долната страна на сеника (не този по средата -които покрива мрежичката за вентилация)  и обращаш плата на сеника от другата страна над обрача на сеника.

# 436
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Аха! То било елементарно ...  Embarassed
Мерси за отговора  Mr. Green

# 437
Купих си XS количка, лятна. Много съм доволна като почнем от това, че има борд, чувал, 5 кг е, а и има хубави цветове. Като "-" , много лесно се обръща назад като детето не е вътре, а има малко багаж отзад. И също така, че на прозорчето отгоре няма плат и пече вътре през него.\
А също така е много маневрена, с една ръка я завъртам на 360 градуса.

Последна редакция: вт, 10 авг 2010, 23:10 от gingerina

# 438
Купих си XS количка, лятна. Много съм доволна като почнем от това, че има борд, чувал, 5 кг е, а и има хубави цветове. Като "-" , много лесно се обръща назад като детето не е вътре, а има малко багаж отзад. И също така, че на прозорчето отгоре няма плат и пече вътре през него.

Ох много исках и аз тази лятната.
Иначе в БГ бутах лятна Сайбекс, а тук имам Макларън-и двете се обръщат лесно като има малко багаж по дръжките и детето не е седнало.Явно е от самата форма на лятната количка.Колко багаж съм изпотръшкала така по земята  ooooh!

# 439

smile3521
Много ми хареса решението със сенника на новата XA
Как ме връхлетяха спомени от преди 2 години  Flutter

# 440
Записвам се да следя темата и ние сме избрали модел на X-Lander.

# 441
Здравейте, искам да попитам при закрепване на зимния кош на модела ХА дали ще мога да виждам детето с/у мен или не ? (тоест да съм лице в лице с детето)
Мерси !

# 442
  • Къде ли не
Кошовете за новородено винаги се поставят, така че бебето да е с лице към майката.

# 443
Здравейте, ще ми кажете ли каква е разликата между моделите на X-lander XA от 2008,2009 и 2010 г. ?
Писах и в друга тема и дано някой може да ми отговори. Харесала съм една 2008 втора употреба много запазена за 400лв с всички аксесоари без кошница за кола, а тези които са 2010 са 699лв само зимен и летен кош и незнам сега коя да избера  newsm78 newsm78. Simple Smile помогнете ...

# 444
Здравейте!Днес понаучих някои неща за моделите на X-Lander.Парвият дефект,който ми споделиха е в дръжката,бутоните за регулиране на височината се прецакват(неподнадлежало на ремонт,само подмяна).Закопчалката за закачване на чантата на дръжката на количката също много често се чупела.Алуминиевата рамка се разхлопвала лесно и постоянно скърцала.Ощо взето нищо по-различно от количките по -нисък клас,но тук все пак цената е малко по-висока.

# 445
а на някой подменено ли му е ?
имам известен опит с марката и за пръв път чувам такива дефекти

# 446
Здравейте!Днес понаучих някои неща за моделите на X-Lander.Парвият дефект,който ми споделиха е в дръжката,бутоните за регулиране на височината се прецакват(неподнадлежало на ремонт,само подмяна).Закопчалката за закачване на чантата на дръжката на количката също много често се чупела.Алуминиевата рамка се разхлопвала лесно и постоянно скърцала.Ощо взето нищо по-различно от количките по -нисък клас,но тук все пак цената е малко по-висока.

За времето, в което бутах ХА не съм имала никакви проблеми със споменатите части.Бутоните за регулиране на дръжката са леко хлабави, в смисъл, че самата дръжка халтави леко, но това не ми е създавало никакъв проблем при бутане, вдигане и т.н.
За алуминиевата рама имаше писано по-напред.На една мама й се беше счупила.
Закопчалката на чантата пък не ми е мръднала изобщо.
Според мен не може да има абсолютно никакво сравнение с Лендъра и колички по-нисък клас (Бертони, Чиполино и т.н) Peace

# 447
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E

Според мен не може да има абсолютно никакво сравнение с Лендъра и колички по-нисък клас (Бертони, Чиполино и т.н) Peace

Абсолютно  Peace

# 448
  • Къде ли не
sladursy, ти специално се регистрира за да ни кажеш че сме се набутали като сме си купили "скъпи" колички ли?
Durango, да на мен ми се развали въпросния механизъм. Подмениха ми го за 15лв.
За мен това си е напълно нормално, все пак количката е в експлоатация трета година и се сгъва всеки ден. А за скърцането - и до днес моята количка е една от най - безшумните, които съм срещала. И съм съгласна с Елица, че място за сравнение с чиполино не може да има!

# 449
Не ми харесва. Много голями и груби гуми.Изглежда ми неудобна
и аз съм на това мнение  Rolling Eyes днеска посетих Бейби Лайф (малечко) имаше голям избор от колички,с някакви цветя,красоти..направо ми се искаше да имах нужда от една  Joy

Общи условия

Активация на акаунт