Количка X-Lander???

• 78 440
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
enimna.Съжалявам че така си ме разтълкувала,реших да потърся и други мнения и затова се регистрирах.Все пак тези форуми са затова да си споделяме мнения и наблиудения,както и да си бъдем полезни с каквото можем.Просто изказах някакъв коментар на приятелки използвали тези колички.Радвам се че си доволна от нея.

# 451
Ами честно казано като човек, който е бутал не малко колички (Чико, Чиполино, Сайбекс, Макларън, Кангаро, Лендъра) най-добрата е Лендъра.Вярно е, че е голяма, но пък няма по-лесно бутаща се количка и по-маневрена от нея.Само за сравнение Лендъра е 15,5 кг, а Сайбекса 6 кг.Ами със Сайбекса направо оставах без сили на лекия наклон в Морската във Варна.Не знам защо приятелките ти са останали недоволни.

# 452
Ами честно казано като човек, който е бутал не малко колички (Чико, Чиполино, Сайбекс, Макларън, Кангаро, Лендъра) най-добрата е Лендъра.Вярно е, че е голяма, но пък няма по-лесно бутаща се количка и по-маневрена от нея.Само за сравнение Лендъра е 15,5 кг, а Сайбекса 6 кг.Ами със Сайбекса направо оставах без сили на лекия наклон в Морската във Варна.Не знам защо приятелките ти са останали недоволни.

елица знаеш ли сега за англия каква серия x-lander готвят нещо ако аристократично . серията ще има нов бранд класически модели които залагат на класа стил комфорт. това са старите http://www.leebruss.eu/index.php?p=gallery&t=9

# 453

елица знаеш ли сега за англия каква серия x-lander готвят нещо ако аристократично . серията ще има нов бранд класически модели които залагат на класа стил комфорт. това са старите http://www.leebruss.eu/index.php?p=gallery&t=9

Ами аз и преди това съм писала, че за второто пак такава количка ще си взема  Laughing
На снимките се вижда, че предните колела завиват.Това е голямо удобство в сравнение с един от старите модели(забравила съм как беше)

# 454
Ауу,страхотна е,красота просто!

# 455
И тук да благодаря на Татко N 1 за замяната на скъсания ми сенник и дъждобран, с изтекла гаранция, от които имах оплакване назад в темата! Дано повечето фирми са така, в услуга на клиента!  Peace

# 456
Щях да пропусна темата и понеже е за моята количка да си публикувам описанието и тук . Модела е ХА

http://writer.zoho.com/public/yourpower/x-lander-xa/script

# 457
Щях да пропусна темата и понеже е за моята количка да си публикувам описанието и тук . Модела е ХА

http://writer.zoho.com/public/yourpower/x-lander-xa/script

Много хубаво и подробно описание си дала. Страхотна си!

Ние бяхме с Пег Перего плико Р3, която купихме комбинирана. Вчера обаче си купихме XA модела на x-lander, защото е доста по широк летния вариант от нашия. Забелязах и че другите модели на почти всички марки са същия тип - тесни.

Много се радвам че попаднах на x-lander и няма да се замислям живот и здраве за второто каква количка да взема. Невероятна е количката, маневрена, стабилна, удобна и се управлява сама.

Гласувам за тези колички с две ръце и два крака  Peace

# 458
Да се похваля и аз се сдобих с X-Lander XA. Купихме я с всички кошове и аксесоари.Обещавам като събера впечатления да споделя. Успех с избора Ви!

# 459
Да се похваля и аз се сдобих с X-Lander XA. Купихме я с всички кошове и аксесоари.Обещавам като събера впечатления да споделя. Успех с избора Ви!
Със здраве да си я ползвате.  bouquet

# 460
 Купихме X-Lander XA с всички кошове и аксесоари. Преди 2 дни направихме първата разходка. Количката е невероятна,бута се съвсем леко и е много маневрена.Бебчо спинка почти по цял ден в нея, и аз си го местя от стая в стая Simple Smile Мисля ,че съм направила най-добрия избор за количка.
Когато имам повече впечатления пак ще пиша Simple Smile  Hug

# 461
Нашата количка е тази марка, модел  XQ  Simple Smile Мнотго сме доволни, препоръчвам горещо!!! Hug

# 462
  • Варна
Galia_5 ,продаваш вече купената количка и си купуваш мечтаната.Ще има известна загуба на пари,но ще си удовлетворена Mr. Green

По-добре късно отколкото никога! Точно това направих. Вчера се сдобих с ХА и то в страхотен черен цвят (carbon 2010).

newsm44 newsm44 newsm44

Последна редакция: сб, 25 сеп 2010, 09:30 от *Галя*

# 463
Гале, честита придобивка за Страшко и мама. Хайде скоро да ни я покажеш  на живо Wink

# 464
*Галя* много е хубава, аз също се двоумях за този цвят,честито!

Общи условия

Активация на акаунт