Количка X-Lander???

• 78 435
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
Галя,не ме 4у в на4алото и пак дойде на мойта.
С това 4уполино  ади моля ooooh!

# 466
Здравейте, момичета.Аз съм нова тук. Simple Smile
Харесала съм си една количка и ще ви помоля за съвет...притесняваме това, че дръжките й не се регулират, а и не съм я виждала на живо.Обиколих магазините в нашия град- няма я...Ще се радвам да чуя мнение, пък ако се окаже, че някоя от вас я има и има лични впечатления още по-добре.Благодаря!
А ето за какво говоря:
http://www.bebe-best.com/x-lander-x-go-rocky-x-pram-20102.html

# 467
Ами те са две отделни дръжки.Как да се регулират?Аз май не съм виждала такива дръжки, които да се регулират.Може и да бъркам Peace

# 468
Имам предвид, че не се регулират на височина и наляво-надясно...

# 469
Ами те са две отделни дръжки.Как да се регулират?Аз май не съм виждала такива дръжки, които да се регулират.Може и да бъркам Peace
Има ,има . Wink
Модел на Пег Перего примерно "СИ".

# 470
  • София
Привет  Hug
Някой да си е копувал задна гума барабар с джантата за ХА модел? Даки въобше се предлага  newsm78

# 471
Привет  Hug
Някой да си е копувал задна гума барабар с джантата за ХА модел? Даки въобше се предлага  newsm78
Защо искаш с джантата заедно,проблем ли има?

# 472
Привет  Hug
да,предлага се цяло колело

# 473
  • София
да споделя и аз - чудесни колички, първо си взех с XQ с кош за новородено и кошница за кола, и накрая извадих душата на милото за XS - лимоненозелено Laughing. Влюбена съм в XS-а!!!

Сега зимата пак ще съм с XQ, никакви забележки, а около нас е само павета, няма скърцане, няма дрънкане  Naughty

# 474
Здравейте,
искам да попитам да ли има майки които живеят в апартаменти и как се справят с тежестта на XA или XQ.
От десетки страници четене не разбрах кой модел се предлага (освен кошчето за новородено) че бебчето да гледа към майката.

Нашето бебе е на 3 месеца, имахме подарък количка на бертони от който искаме да се отървем и да си купим друга
Преди три дена мислихме да си купим бебе комфорт стриит плюс кошче за новородено. После се захванах с тежката задача да прочета за количките понеже на бебе комфорт стриит(~8 kg и страшно компактна когато е сгъната) гумичките ми се видяха смешно малки и попаднах на x-lander темата и честно казано най големия минус ми се видяха тези килограми.
Може ли да ме спасите от дилемата понеже 3 дена не съм спал  Mr. Green и направо да ми препоръчате едната от горе споменатите, или x-lander имат ли някаква лека количка с възможност да се добави и кошче за новородено!
Поздрави

# 475
XQ е лека - 8,5 кг. със силиконови гуми, към 10 с помпащи задни
Моделите 2010-2011 ще са с обръщаш се кош
XQ/XV модели със кош комплект са 650/700 лв., ако е останало нещо
XGo e под 10 кг
лека нощ
ето ти нагледно
http://www.bebe-best.com/x-lander-promo-kolichka-xq-rasberry-kos … 2009-p-18378.html
http://www.bebe-best.com/x-lander-promo-kolichka-kosh-chanta-xv- … 2009-p-17315.html

# 476
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Според мен събира доста.
Аз побирам половината покъщнина вътре + дребни покупки Smile

# 477
е то новата промоция я няма още щото няма количките  Mr. Green

# 478
абе нещо ми се губи едно мнение от вчера  newsm78

# 479
поизтрито е  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт