Количка X-Lander???

• 78 432
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
  • Sofia
Нека поизясня.
Търговци тук има. Извън рекламни кампании и конкретни договорки с администрацията на сайта те са ПОТРЕБИТЕЛИ.
Дори в споменатите случаи, те са длъжни да спазват ПРАВИЛАТА на форума.
Консултирането на потребителите тук е единствено въпрос на личен избор и докато не е в разрез с правилата е ОК.
Нерегламентираната реклама, експлоатацията на форума за фирмени цели се санкционира.
Нееднократно сме трили единични рекламни публикации и такива, прекрачващи границите на правилата тук, без санкции.
Определени магазини, вносители и търговци решават, че това е мястото за нерегламентирана реклама прикрита под формата на "консултации". Прехвърляйки нееднократно границата, поведението им води до рестрикции.
Мненията им се трият и последващите регистрации се забраняват.

# 481
ok просто са ми на сърце тези колички и следях темата та ми направи впечатление

# 482
Вчера се сдобих с ХА и то в страхотен черен цвят (carbon 2010).

newsm44 newsm44 newsm44

и аз и аз  newsm44 newsm44 newsm44 направихме една голяма разходка и много й се кефя  newsm44

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 15:48 от mimira

# 483
  • София
Здравейте,
искам да попитам да ли има майки които живеят в апартаменти и как се справят с тежестта на XA или XQ.
От десетки страници четене не разбрах кой модел се предлага (освен кошчето за новородено) че бебчето да гледа към майката.

И аз много им се кефя, но ме спира това че само зимния кош гледа към майката. Не видях друг модел на X-Lander с такава възможност  Peace

# 484
Момичета,кажете как се справяте с прибирането на X-LANDER XA в багажника на автомобил  newsm78   ???????

# 485
Момичета,кажете как се справяте с прибирането на X-LANDER XA в багажника на автомобил  newsm78   ???????

Зависи от автомобила, но често махам задниге гуми като я сгъна, за да се събере!  Peace

# 486
Аз я прибирах в багажника на Опел Астра без никакви проблеми  Peace

# 487
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Зависи от автомобила, но често махам задниге гуми като я сгъна, за да се събере!  Peace
Аз така я събирам в Опел Тигра, а в колата на мъжът ми (VW Поло) махам и четирите - така остава място за още багаж.

# 488
въпрос по скоро на конструкция на багажника
аз пък не мога да я вкарам сгъната в кашон в багажника на Chrysler Sebring, макар че в багажника има място поне за 3
- отвора на багажника е доста кофти, а иначе самия багажник е доста голям

# 489
Durango ,май съм съгласна с теб.Скоро се опитах да я събера в шевролет епика (с огромен багажник) и се наложи да се свалят поне две гуми на количката за да се затвори капака.Поспорихме с половинката известно време защото аз твърдях че щом съм събирала къде къде по-големи  колички във  форд ескорт значи и тази трябва някакси  да влиза лесно.Ама като се замислих,то ескорта беше хеч бек,а шевролета седан.Язък за голямата кола и огромния багажник  ooooh! Май ще преглътна свалянето  и слагането на гумите всеки пък.Количката ми харесва.

# 490
sebringa е размера на Epika-ta, Audi A6, Okatavia, Prassat
обърни внимание багажника колко е къс, т.е. целия багжник е вътре в купето, заради което отвора му е прекалено малък
Hatches са с голяма "паст" i  влиза без проблемно. Примерно в голф или поло ще влезе безгрижно.

# 491
Здравейте Simple Smile
Искам да ви попитам според вас има ли нужда да купувам зимен кош при положение, че ще имам пролетно бебе (началото на май) ?
А и всъщност колко време се ползва един такъв кош - 6 месеца или по-малко ?  Rolling Eyes
В момента размишлявам по въпроса, чудя се дали няма да му е по-удобно в коша, макар че доколкото разбрах количката има почти легналоположение. Става въпрос за XA.

# 492
  • Пловдив
аз лично съм за коша и без него ще минеш,но ще ви е по-удобно и на теб,и на бебето

като слизаш от бордюр,без кош трябва да внимаваш да не изсипеш новороденото или да го връзваш с коланите

# 493
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Ами на ХА-то не можеш да обърнеш седалката към теб, т.е. няма да виждаш бебчо.
Иначе коша за новородено е до към 6 месец. Аз съм с лятно бебе и кошът ми е (все още) удобен.

# 494
То май няма Хикс Лендър, който да е с обръщаща се дръжка, или съм в грешка ?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт