Количка X-Lander???

• 78 513
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
⅞ ...and Happily Ever After много благодаря за подробния отговор Simple Smile

# 616
Здравейте искам да попитам колко е висока x-lander xq?от семята со началото на коша и от земята до дръжките Ако някой ми каже ще съм много благодарна
Коя количка препоръчвате АБС мамба или ландр
Ако някой има реални снимки на зелената x-lander xq може ли да покаже мерси много!!!

# 617
Гледам снимките от Facebooka на jungle и много ми харесва но в onlain магазиниете не изглежда така моля ако я има някой тази красота може ли да я показе

# 618
Здравейте искам да попитам колко е висока x-lander xq?от семята со началото на коша и от земята до дръжките Ако някой ми каже ще съм много благодарна
Коя количка препоръчвате АБС мамба или ландр
Ако някой има реални снимки на зелената x-lander xq може ли да покаже мерси много!!!
аз също се чудех тончо м/у тези две колички и избрах лендър-а и не съжалявам! Утре ще измеря височината. Само цвета дето е арктик и не мога да помогна за това!

# 619
мерси много!
Навсякъде пише че е 103см висока но мен ме интересува най-разпънатото положени на дръжките
Мъжът ми е доста висок аз също и се притеснявам да не ни е ниска
abc нямат такива екстри като гумите и материяра мрежичките  Wink май всички са доволни аз съм се спряла на xq

# 620
Може ли някой да ми покаже снимки на x-lander xq jungle???
От къде ги купувате?

# 621
дончева, от кой  град си?Количката се продава в София,Варна,Бургас,Добрич,Пловдив,Плевен..

# 622
  • Варна
Отзиви за XS ???

# 623
Назад в темата има.... и мен ме интересуваше, че си търсихме лека лятна количка. Пусни търсачката и ще намериш. Peace
А виждам, че си от Варна. В "Сладури" чакат зареждане на  XS тази седмица в четвъртък на 10.03. Говориха ми за цветовете лимон и графит и може би за вулкан.  Grinning

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 09:28 от Denni

# 624
  • Варна
Има добра иферта за XS втора ръка та затова се интересувам ,видях по назат малко негативни мнения та може и някой друг да се включи.Иначе и в хиполенд има зеленожълта и най добре да я пробвам лично

# 625
мерси много!
Навсякъде пише че е 103см висока но мен ме интересува най-разпънатото положени на дръжките
Мъжът ми е доста висок аз също и се притеснявам да не ни е ниска
abc нямат такива екстри като гумите и материяра мрежичките  Wink май всички са доволни аз съм се спряла на xq
103 см е най-високата част на дръжката. КОша е на 65см от земята.

# 626
  • Пловдив
Има добра иферта за XS втора ръка та затова се интересувам ,видях по назат малко негативни мнения та може и някой друг да се включи.Иначе и в хиполенд има зеленожълта и най добре да я пробвам лично

Моята е ползвана само няколко пъти, не ми беше удобна. Точна жълто-зелената имам. За сега няма да я продавам, защото сестра ми ще има бебе и на нея може да и допадне. Аз още си ползвам така оплюваните в този форум Чико. Два пъти по-тежка, но 100 пъти по-меневрена и лесна за управление, обслужване.....Лично мнение, но на мен лека количка по нашите разбити улици не ми допадна.  Peace Иначе в магазина е супер, аз отидох за пюре, купих си количка  Mr. Green

# 627
дончева, от кой  град си?Количката се продава в София,Варна,Бургас,Добрич,Пловдив,Плевен..
Къде в Добрич и Варна, че нещо не ги намирам.

# 628
Къде в Добрич и Варна, че нещо не ги намирам.

http://www.x-lander.bg/contacts.php

# 629
НАИСТИНА ЛИ??? Sad
НАЛИ СЕ РЕГУЛИРА КАТО СЕ ИЗДЪРПВА
ТОВА КАТЕГОРИЧНО МЕ ОТКАЗВА ТОВА Е МНОГО МАЛКО Cry Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт