Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 2

• 123 192
  • 447
  •   1
Отговори
# 195
А някой няма ли да се похвали за добър гинеколог. На мен малко спешничко ми трябва. И мисля точно поради тази причина

# 196
Здравейте!
  И аз имам гъбички, и аз съм ги лекувала много пъти...не водех редовен полов живот и казано честно изобщо не ми пречеха, т.к. не съм имала сърбеж или много силно течение или нещо неприятно. Сега си имам сериозен приятел и непременно искам да се отърва от тях. Последния път, когато бях на АГ, ми предписа низорал таблетки+ клотримазол глобули. Обаче не помня как точно трябваше да се приемат: таблетките по време на леченияето с глобулите, нали???
 Ако някой може да ми каже, моооля Rolling Eyes , защощо лекарят ми не е тук, пък не би ми било удобно да се консултирам с друг.
 Благодаря предварително!

# 197
Да - едновременно .Пробвай с тази комбинация - дано ти помогне. На мен за съжаление, не успя  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 21 яну 2008, 19:21 от Radostche

# 198
Я ми кажете за Полилиижинакса как се слагаха преди след цикъл newsm78

# 199
Я ми кажете за Полилиижинакса как се слагаха преди след цикъл newsm78
Това, което на мен са ми казвали лекари е, че лечението се започва без оглед на следващия цикъл, защото може да се ползва и по това време. Единствено в най-силния ден може да не се сложи глобула.

# 200
  • Варна
Здравейте!
Ползвали ли сте "Лактофем"? За пръв път ми го изписват и ми се иска да чуя отзиви.

Благодаря!  bouquet

# 201
Това, което ми се струва правилно от казаното тук е, че гъбичките се хранят предимно с глюкоза и въглехидрати, т.е. хранителният режим е много важен пи борбата с тях. На второ място, проблемът с гъбичките възниква тогава, когато се наруши баланса между тях и другите микроорганизми в тялото на човек - тогава нормалните техни "спирачки" в организма не успяват да си свършат работата. Аз спазвам хранителен режим и приемам добавки (ДИДА и имуностимулатори) за нормализиране на микробиологическия баланс в организма...надявам се и на вас да помогне

# 202
Natali81, кажи какви имуностимулатори пиеш ?Или някой друг ако може да препоръча някой добър имуностимулатор

# 203
Mar4ella, az vzimam respistim plus, balgarsko i migo preporachaha kato dobro

# 204
Благодаря ти Natali81, от колко време го взимаш и има ли странични ефекти като повишаване на апетита и т.н.Бих ти писала на личните, но ти не си регистрирана, много ти благодаря предварително и макар, че темата не е за имуностимулаторите бих била благодарна ако някой друг също се включи Simple Smile

# 205
И аз имам гъбички от началото на бременноста си ,мазах се с Нистатин но ефект няма.Сега си слагам свещички Полижинакс.Много ми е некомфортно,имам сърбеж и парене.Може ли да ме кажете кое мазило става за бременни?

# 206
И аз имам гъбички от началото на бременноста си ,мазах се с Нистатин но ефект няма.Сега си слагам свещички Полижинакс.Много ми е некомфортно,имам сърбеж и парене.Може ли да ме кажете кое мазило става за бременни?

Опитала ли си с Цитросепт. Мисля, че той ставаше за бременни, но не е мазило, а капки, които се пият..Ако вече не  ползваш такъв, можеш да си вземеш и интимен гел - например Лактацид фемина или пък Нивеа, миенето със сапун само влошава нещата. Слагай само памучно бельо, избягвай прашките. ИЗмиване със разтвор на хлебна сода също помага, но само за облекчаване на симптоммите. Гледай да закрепиш положението до раждането, а след това да се лекуваш с по-сериозни средства - например Микомакс или Фунголон, естесвено след консултация с лекар. Тези две лекарства са капсули , които се пият, но мисля, че не са подходящи за бремени ....

Последна редакция: сб, 26 яну 2008, 20:46 от Radostche

# 207
  • Sf
Благодаря:) Аз питам за д-р Гунев, защото ми го препоръча като добър микробиолог една приятелка, която няма такива проблеми... А вече от смяна на толкова гинеколози нямам доверие много на препоръки от хора, които ходят само на профилактичен преглед...

Мен точно Гунев ме отърва от гъбичките, при все че бях и бременна вече - което само по себе си е почти мишън импосибъл.  Peace

# 208
Благодаря:) Аз питам за д-р Гунев, защото ми го препоръча като добър микробиолог една приятелка, която няма такива проблеми... А вече от смяна на толкова гинеколози нямам доверие много на препоръки от хора, които ходят само на профилактичен преглед...

Мен точно Гунев ме отърва от гъбичките, при все че бях и бременна вече - което само по себе си е почти мишън импосибъл.  Peace
ooooh! Здравейте!
Има ли някой който, да се  е лекувал от бактерия клебсиела във влагалището. Откриха ми я  наскоро и в момента се лекувам с антибиотик от който няма май голяма полза все още имам сърбеж  и силно течение - нека ако има някой с такива бактериики да сподели борбата си с тях аз изпаднах в ужас и все още не мога да се съвзема извинявам се ако не пиша както и където трябва все още се уча  Cry

# 209
Здравейте!
Ползвали ли сте "Лактофем"? За пръв път ми го изписват и ми се иска да чуя отзиви.

Благодаря!  bouquet
Да,ползвала съм.Това са живи млечнокисели бактерии,които възстановяват нарушената микрофлора във влагалището,като подтискат развитието на патогенните микроорганизми.
Тези глобули не са за лечение,а само за възстановяване на нарушения баланс.
ПП:Трябва да си направила курс на лечение за каквото там се налага,и след него се прилага Лактофема.
Peace

Общи условия

Активация на акаунт