Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 2

• 123 199
  • 447
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте! Аз пак съм с гъбички и се чудя вече какво да правя! Докато отида на гинеколог ще полудея от сърбеж! Въобразявах си, че ме сърби от праха за пране, защото на синът ми мишниците също пламнаха. Но снощи видях ужасните бели парцали , от които си мислех, че съм се отървала вече! Тук бях чела за промивки с кисело мляко, дали да не опитам? Мих се със сода бикарбонат, мазах се с един стер Нистатин, но докато стигна тази седмица до гинеколога и инфекцията ми може да се разрастне. Преди 2 дена имахме контакт с мъжа ми, сигурно и него съм  го замърсила.  ooooh!

# 211
  • Sf
pazzza, принципно, ако не се лекувате двамата, нищо не правите - все ще се заразявате взаимно.

# 212
pazzza, с какво се лекува предният път?

# 213

ooooh! Здравейте!
Има ли някой който, да се  е лекувал от бактерия клебсиела във влагалището. Откриха ми я  наскоро и в момента се лекувам с антибиотик от който няма май голяма полза все още имам сърбеж  и силно течение - нека ако има някой с такива бактериики да сподели борбата си с тях аз изпаднах в ужас и все още не мога да се съвзема извинявам се ако не пиша както и където трябва все още се уча  Cry
[/quote]                                                                                                                                                         бактериите се лекуват с антибиотик,а след него гъбичките.сърбежа е от тях.

# 214
нещо се обърка.цитат за клебсиела на mdd1976.моят отговор,че бактериите се лекуват с антибиотик,пък сърбежа е от гъбичките,които се третират с други препарати.

# 215
pazzza, принципно, ако не се лекувате двамата, нищо не правите - все ще се заразявате взаимно.
Да, лекувахме се двамата. Моята одисея продължи почти 15 години и вече не помня какво последно сме пили и мазали! От споменатите в темата на предните страници много сме употребявали. Само едни свещички, които ми донесе моята приятелка от Америка не видях сред мненията- макмирор 7- се казват. Лошото е, че аз от години имам все едни и същи симптоми- първо себорея ( или нещо подобно) на главата и 2-3 дена след това се появяват гъбичките вагинално. На гинеколозите като им споделя тези мои наблюдения ми се смеят и ми казват, че си въобразявам!!! От 2-3 години не бях получавала гъбички и сега като ги видях се ужасих! До края на тази седмица няма да мога да отида на лекар и не знам как ще издържа! #Crazy

# 216
  • Sf
До края на тази седмица няма да мога да отида на лекар и не знам как ще издържа! #Crazy

Уф, съчувствам ти. Като знам колко гадни са тези сърбежи!  #Puppy dog  А на дерматолог ходила ли си? Аз бих пробвала и нещо подсилващо имунитета - ама ти сигурно си се сетила и сама.  newsm78

# 217
Да, лекувахме се двамата. Моята одисея продължи почти 15 години и вече не помня какво последно сме пили и мазали! От споменатите в темата на предните страници много сме употребявали. Само едни свещички, които ми донесе моята приятелка от Америка не видях сред мненията- макмирор 7- се казват. Лошото е, че аз от години имам все едни и същи симптоми- първо себорея ( или нещо подобно) на главата и 2-3 дена след това се появяват гъбичките вагинално. На гинеколозите като им споделя тези мои наблюдения ми се смеят и ми казват, че си въобразявам!!! От 2-3 години не бях получавала гъбички и сега като ги видях се ужасих! До края на тази седмица няма да мога да отида на лекар и не знам как ще издържа! #Crazy

Щом си слагала и макмирор, значи най-вероятно имаш кандида. Ако все още не е много силна инфекцията, можеш да си вземеш 2 капсули микомакс 150 мг и да ги пиеш 2 последователни дни. Последно аз така се оправих. Когато си с  много силна инфекция , обаче се пият по друга схема. 5 дена по 1 капсула 100 мг и после след 1 седмица още една капусла , след още една седмица още една , и след още една седмица последната капсула... След това за профилактика можеш да пиеш по една капсула между 4 и 12 месеца ...

# 218
Radostche благодаря ти за съвета! Това лекарство- микомакс- не съм го използвала досега. Само от тук  в тази тема разбрах, че има ефект. Мъжа ми вика, че  нямал никакви симптоми, ама аз си знам как после пак ще ми ги пренесе. Ходих и на дерматолог преди 2 години и тогава попаднах на една лекарка, която е много популярна за съжаление в черния списък. УФ!
Льо Пингвин, правих си по друг повод изследване и имунната ми система се оказа в ред. Нещо на нервите трябва да помогна. При първото по-сериозно притеснение и гъбясвам. Уникат съм явно, така викат лекарите! ooooh!

# 219

Пиша за "наказанието"  гъбички по ноктите на палците на краката, от което страдам много години. Мазала съм ги с клортримазол, канестен, йод. Много добре се повлияват от морската вода - когато работех на морето през лятото изчезваха, но от 10 години съм само в София и се лекувам като редовно ги изрязвам и намазвам с противомикотични мехлеми.
През октомври започнах да употребявам капки от сибирски женшен, изпивам по 20 капки  и капвам по една капка върху болния нокът сутрин и вечер. Ноктите започнаха да се нормализират, болната част изсъхва и се изрязва лесно и отдолу расте здрав нокът за моя голяма радост. Оздравителният процес е бавен, трябва нокътя да израсте наново, но важното е, че този път се показва  здрав нокът.
Лекарството се казва Съкровищата на тайгата и струва около 7 лв. В листовката към опаковката е описано действието му. Успех!

# 220
Pemilly, какво пише в упътването на тоя женшен за употреба по време на бременност и кърмене?

# 221
  • София
Pemilly, от къде го копуваш това нещо? /съкровището на тайгата/
И аз не мога да преборя един нокът на палеца на ръката, пих 12 седмици ламизил на таблетки и нищо / а струва 600 лв/, сега мажа с лак батрафен, но не забелязвам подобрение.

# 222
Niakoi ot vas lekuval li se e ot tazi bakteria-Gardinela?

# 223
Niakoi ot vas lekuval li se e ot tazi bakteria-Gardinela?
В момента се мъча, ама да видим. Вече 2 ден пия хапчета най-различни  Wink

# 224
До Лилита

В указанието на лекарството сибирски женшен не пише нищо за употреба при бременност и кърмене. Продукт е на фирма Булдоктор, тел.02/987 05 59. Аз имам отличен ефект при гъбичките по ноктите на краката  - пия по 20 капки и капвам по 1 капка върху болните нокти сутрин и вечер. Може би може да се опита  само с капване върху ноктите, което едва ли е опасно, но все пак е хубаво да се консултираш с лекар.

Общи условия

Активация на акаунт