Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 2

• 123 059
  • 447
  •   1
Отговори
# 390
Какво точно представлява микоплазмата, ако са били така добри да ти разяснят де?
[/quote

ами доколкото ми обясниха или поне така разбрах това са бактерии без клетъчни стени (за това не съм убедена) които са чувствителни кам доста антибиотици но МНОГО трудно се лекуват .  а относно мъжете , при тях вси4ко за виси от имунната система , на моят мъж след 2 изследвания се оказа 4е и двете со4ат 4е вси4ко е ок при него , така 4е лошото за нас жените както винаги .  съвета ми кам повечето момичета е да тарсят наистина доказал се лекар колкото и скапо да взима защото това не е шега работа. ако искате информация ми пишете лично съобщение.

# 391
ами доколкото ми обясниха или поне така разбрах това са бактерии без клетъчни стени (за това не съм убедена) които са чувствителни кам доста антибиотици но МНОГО трудно се лекуват .  а относно мъжете , при тях вси4ко за виси от имунната система , на моят мъж след 2 изследвания се оказа 4е и двете со4ат 4е вси4ко е ок при него , така 4е лошото за нас жените както винаги .  съвета ми кам повечето момичета е да тарсят наистина доказал се лекар колкото и скапо да взима защото това не е шега работа. ако искате информация ми пишете лично съобщение.

Може и да си споменала вече, но как точно се установява това, т.е какви изследвания са необходими?

Светле, не се шашкай толкова, спазвай препоръките на доктора и всичко ще е наред.  Peace За интимен сапун - аз лично съм много доволна от Себамед.

# 392
Моля ви да ми препоръчате добър гинеколог във Варна,по възможност жена.
Че вече почти година не мога да се отърва от гадното течение.Ходих при една докторка,препоръчана ми от тук,но уви,резултата беше само за седмица и после отново.Откри ми бактериална вагиноза.На 2 пъти ми предписва разни медикаменти.Писна ми вече.
За това,чакам препоръки за лекар.
Мерси предварително Hug Hug Hug

# 393
И при нас се появиха отново... Но странното е, че аз нямам никакви симптоми и оплаквания, а половинката има сърбел.
Малко ми е притеснено и се чудя дали това наистина са гъби, защото предния път като имахме, той нямаше никакви симптоми, за разлика от мен. А сега е обратното. Случвало ли се е на някои от вас? Ние ще ходим на лекар, но чак утре...

О да при мен проблема е същия ту аз ту той проявяваме симптоми.
Сега отново съм аз... ходим и двамата на лекари на мен ми изписват глобули и хапчета най-често микомакс и кандидазол (които имат едно и също действащо в-во) казаха ми той да ги пие . после неговия лекар му даде крем да се маже. изпълнихме заруките и симптомите изчезнаха... сега обаче при мен отново се получи рецидив ( за 1 година се получава за червърти път което вече много ме притеснява)
явно единия от нас не ги доизлекува или... не знам... упорита работа са тия гъби, а и на сексуалния живот ми се отразява... не знам какво да правим вече!  Cry

# 394
Светле, напълно те разбирам как се чувстваш и на мен като ми сервираха диагнозата за първи път изчетох хиляди безнадежни коментари в нета и се скъсах от рев (бях на 17) но проведох лечение и нещата се оправиха... За съжаление сега пак си го докарах до главата и имам подозрения че е от един плаж на който ходихме с приятеля ми  Confused
сега сме двама и явно лечението ще е по-трудно но, това са гъби а не някоя смъртоносна болест... Медицината е достатъчно напреднала и не може да не се лекуват. Ще се оправиш споко. btw намали кафето влия е зле както на гъбите така и на нервите  Wink

# 395
наистина са страшно упорити тези гъби...
При нас слава богу този път се оказа, че е някаква алергична реакция, а не гъби...
Но да, ние имахме същия проблем като теб, единия се излекувал, другия не е и айде пак с лекарствата...
Ужасно... Сега да чукна на дърво - всичко е ок. Дано да не ни споходят отново, но май... няма как да не се случи.

# 396
наистина са страшно упорити тези гъби...
При нас слава богу този път се оказа, че е някаква алергична реакция, а не гъби...
Но да, ние имахме същия проблем като теб, единия се излекувал, другия не е и айде пак с лекарствата...
Ужасно... Сега да чукна на дърво - всичко е ок. Дано да не ни споходят отново, но май... няма как да не се случи.

Да това са добри новини.  Grinning
А иначе как ви се отрази на половия живот бяхте ли интимни повреме на лечението? взимахте ли някакви мерки? и как най-накрая успяхте да ги разкарате и двамата?!
Въпреки че все си мисля че е въпрос на имунна система... малко да падне имунитета и ето ги пак... но дано не ви се случи

# 397
Това за имунитета е вярно. Обикновено, когато организма отслабне гъбичките рецидивират. А за полов контакт по време на лечение - знам, че не е желателно, макар че аз лично не съм го спазвала особено.  Embarassed

# 398
И аз си мисля, че много зависи от имунитета...
Не правихме секс, защото аз се подувах и като се опита да направи нещо ме боли...
Излекувахме се микомакс. Той пи и цитросепт, а аз капсули с котешки нокът...
Аз спрях да слагам захаар в кафето, не ядяхме картофи, ориз, сладки неща...
КОето за мен беше кошмар, защото аз много обичам целувки и шоколад...
Сега ядем много кисело мляко, а зимата и греипфрути...
Аз вече не ползвам дантелено бельо, само памучно...
Ако обличам дантела е за няколко минути - само докато го впечатля  Twisted Evil
Преди да си обуя бельото го гладя... Спрях да използвам интимни шампоани... Мия се само с водичка.
Абе, така съм се вманиачила, че не можеш да си представиш  Simple Smile

# 399
А за полов контакт по време на лечение - знам, че не е желателно, макар че аз лично не съм го спазвала особено.  Embarassed
А не изпитваш ли болка?

# 400
Това за имунитета е вярно. Обикновено, когато организма отслабне гъбичките рецидивират. А за полов контакт по време на лечение - знам, че не е желателно, макар че аз лично не съм го спазвала особено.  Embarassed
то и ние не го спазваме много и може и в това да е проблема... newsm78
ще отидем пак на лекар кажете ми добър гинеколког и уролог в софия
че нещо от досешните не съм доволна.
а и още нещо не мога да разбера Candida нормални обитатели на вагиналната флора ли са или са само патогенни ?! newsm78

Мариада, напълно рабирам вманиачеността ти... Simple Smile аз дори се замислям да изхвърля всичкото си беьо и да сменя така гардероба Wink ма нека мине прегледа мисля да отида след като ми спре цикъла, че сега съм 3 дни преди да дойде и мисля да изчакам...

# 401
а и още нещо не мога да разбера Candida нормални обитатели на вагиналната флора ли са или са само патогенни ?! newsm78
[/quote]

Май са нормални... поне имам някакъв такъв много бегъл спомен от консултациите при моята лекарка...

# 402
о, да. То така се започва... със смяна на бельото  Simple Smile
После захвърляш впитите дънки и започваш да носиш широки панталони и
поли - за да се проветряваш по-лесно  Laughing
После стигаш до там, че обръщаш ужасно много внимание на дъното на панталона (докато го гладиш)
на чаршафите - отново ги гладиш и то няколко пъти - след като ги свалиш от простора и преди да си ги постелиш... И накрая мъжът ти ти казва, че вместо да ходиш на гинеколог, трябва да посетиш психиатър  Laughing
Това е в кръга на шегата де...
Но се чудя защо дядо Господ е трябвало да създава гъбичките?
Не страдаме лии достатъчно!?

# 403

Май са нормални... поне имам някакъв такъв много бегъл спомен от консултациите при моята лекарка...
[/quote]

и на мен ми се върти че съм чела нещо такова... още повече че имам достъп и до медицинска литерарура, но за candidata не пишеше дали е или не е нормален обитател, но ако приемем че е. то няма как да се излекуваме. То и E. coli е нормален обитател само че на чревната флора но ако попадне в половите пътища става патогенна... сложна работа  newsm78

трябва си стабилно друсане с антимикотици май и после силен имунитет за да не се повтори. обикновенно се повтаря май след цикъл, защото тогава имунитета при жената пада и сме податливи на инфекции, затова си мисле дали да не пия преди всеки цикъл по един микомакс профилактично... но пък така ме е страх да не се развие резистентност към хапчето. А не мога да си намеря свестен лекар на който да задам всички тези въпроси  newsm78 много съм объркана

.... да захвърля дънките  Sad о не, не мога   Grinning

а защо ги има гадните гъби ли?! верно си е божа работа

# 404
Моята докторка е много разбрана - отговаря на всякакви въпроси без значение дали й звъниш когато е на работа или събота и неделя... Но пък като отидеш на преглед и ти одира кожата...

Общи условия

Активация на акаунт