Холандска Тема - 18 в декемврийско настроение

• 21 313
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
  • NL
Добро утро.
Мопи честити нови зъбчета на малката палавница.Да са здрави като на бобърче .
Звездолинке-бравос.Радост в къщи с мама.Тя с какво е пътувала-самолет или автобус?Тия пък точно ракията и лЮтеницата.Не са балами унгарците,знаят какво да вземат Laughing
Цитат
в Бг доколкото знам първо сменят Ам-то и после други методи ползват
това не можах да го схвана newsm78.
Сега пък при нас излезе друг проблем.Омнео се оказа по-гъсто ли незнам  Thinking но запушва дупката на биберона.Пуснах една тема горе  в другият форум пък да видим какво ще ми кажат момичетата.Ако имате и вие идеи,че някои от вас са го ползвали може да споделите.
Сара успех днес Praynig.
Лек ден на всички.

# 181
Milika, мерски да ви се връща.
Аз малко аборигенски подходих към биберона.Давам на Софи едни течни каши като сме навън, та изрязах дупка в биберона за да и се излива в гърлото.Иначе не ще да пие. Мързел голям.
Звезди и мен ме доядя за лютеницата. Ако кажеш пък, че е била и домашна, направо  smile3511
Рено са супер. В България ги недолюбват, защото се скапвали бързо от лошите пътища, но то там и танк ще се скапе. Обаче аз вече съм велосипедист и от коли не се интересувам  Whistling
Сара, какво стана днес на прегледа?
Лека нощ!

# 182
Аз много харесвам Рено - служебната кола е такава и нищо и няма вече три годинки, а е супер удобна.

Днес май ще идваме кым Утрехт, така че ако някой е в района и иска да се видим да пише на лични до кым 11-12 часа. Ние ще сме там кым обед за около 2 часа.

Звезди - айде сега оздравявай бырзо. Друго си е като има помощ. Аз пык се сецнах в крыста. Досега имах супер здрав крыст и не знаех какво е да те боли, обаче от няколко дни понаболява, а сега едвам се движа. Та пропускаме днес гимнастиката на Виктор, че няма как да го вдигам по катерушките.

# 183
Милика: Как въврви с Омнеото?
Моето бебче има и друг проблем - доста му е зачервено около ануса, аз го мажа с борово възелинче. При вас как е?

# 184
Kalina -  Отговорих ти на лични  понеже е много дылго съобщението. Ние се борихме с дупето 3 месеца, та вече мога дипломна работа да изпиша.

# 185
Калина - кутията с лични ти е пылна, затова пиша тук отговора на съобщението ти.

Дано бырзо да се оправи и твоето бебенце, някой лекари наистина са малко...странни, но има и доста добри. Нашият е от вторите (слава богу), но за дупето се изложи - предписа крем сыс кортикостероид, а той само премахва червенината, но не премахва причината. Понякога дава добри резултати, но в нашия случай това не беше добро решение. Затова Виктор стигна до болница заради едно зачервено дупе (поради лакомо цокане и непрекыснато акане). Ако решиш да отидеш на лекар пиши пак, и ще ти кажа за кои кремове да го разпиташ - те не са лекарство, и някой от тях се правят от всяка аптека, но пак трябва рецепта от лекар ( както за повечето неща в Холандия).

# 186
Привет!
Голям студ! Бррррр.
Софи, падна от проходилката.Как успя, не знам.Мислех си че е сигурна и я оставях да щъка сама из стаите.
Калина, аз ползвам Calendula Billenbalsem na Weleda или Sudocream и от двата съм много доволна.НО все пак от зачервяване до зачервяване има разлика. Трябва ти крем с цинк, а във боровия вазелин доколкото знам няма и според мен не помага изобщо.

# 187
за дупето и аз ползвах Судокрем и Бо4ко от БГ. И двата са ц цинк, а в Бо4ко има и смрадлика. В най тежките слу4аи и подмиване с отвара от смрадлика правех.

# 188
 Peace Присыединявам се кым Мопи, пропуснах да ги изброя и тези кремове в съобщението на лични. Само че на Виктор и тези му бяха леки, та се наложи аптеката да направи много пречистен и по-концентриран крем сыс цинк и Са, и само той в комбинация с специаленн бариерен крем изолиращ кожата за 36 часа помогна. Пфффф като се сетя за тези дупешки историй.....

Мопи - много пыргава щерка имаш Simple Smile. Скоро явно няма да и трябва проходилката. надявам се да не се е ударила лошо.

# 189
  • Там,където се събуждам щастлива.

Ira Talis [YES] , вчера гледах, че Софи има подобна играчка възглвничка като на твоя син (дето тръсеше) само, че куче (или поне на такова прилича).Подарък и е от Рабобанк.Видях, че на етикета пише Jurjen de Vries, Leeuwarden. Имат онлайн магазин. До колкото си спомням, вашата играчка и тя беше закупена някъде из Фрисланд или бъркам  newsm78 .

Продуктите, които продават наистина приличат от тази фирма..Май, обаче, може да се пазарува само голямо количество.

Ira Talis [YES], ако се свържеш с фирмата и трябва да се вземе на място, няма поблем. Ще ти го изпратя по пощата.

# 190
привет, девойки!

Мопи, честити зъбки на Софи Hug радвай се, че не си забелязала кога са избили. поне и за нея не е било болезнено. а как е тя след падането? милата, сигурно доста се е стреснала Hug

Сара, как мина вчера на прегледа? дано са ви казали нещо обнадеждаващо Praynig

по другите теми, за жалост, не мога да допринеса особено. Алекс беше доста продуктивен и проблеми със запек не сме имали. и аз ползвах Судокрем и все още го ползвам за какво ли не.

Калина, дано бебчо се оправи бързичко Hug

Звезди, аз нашите прилежно ги инструктирах да сложат лютеницата в куфара. чакам ги тази вечер, надявам се без усложнения. весело изкарване на мама с вас на празниците Hug

отивам да довършвам приготовленията за нашите. остана и да пазаря, а как не ми се излиза в тоя студ ooooh!

лек ден от мен Hug

# 191
  • NL
Привет и от мен.
Калина още е рано да кажа за Омнеото но на вторият ден напълнихме памперса.Това не се е случвало преди.Нека още малко да и дам и ще споделя вече окончателно.Търчах обаче вчера за ново шише,че запушваше бибата на старите.
За дупето ползвам Судокрем(все Судоку му викам newsm78).Досега не е била с подсечено дупе,защото като сменям памперса и след забърсването с кърпичка или миене я оставям известно време (2-3 мин)докато изсъхне дупето или попивам с една мека кърпа и  тогава слагам памперс.Около анусчето като се зачерви и след намазване със Судокото  се оправя почти веднага.
Сподели по-нататък докъде сте стигнали.
Миленски-приятно посрещане на родителите ти и дано да донесат Л¨теницата Grinning.Докога ще са тук?
Лека вечер на всички.

# 192
Леле, всичко все около лютеница се върти. Аз и мъжа ми научих да яде лютеница, а не трябваше. Така щеше да има повече за мен.  Mr. Green  Аз обаче си поръчвам от далечни лели и стринки домашна.Даже се замислям догодина да купя продукти в Бг и да им дам да ми направят.
Миленски, весело прекарване с родителите ти. Как ли са се затъжили за Алекс!
И аз нашите съм ги предупредила да не слагат никаква храна в ръчния, че е забранено.
Днес бях с една приятелка и детето и на кафе и пуснах Софи да си играе в детския кът с другите деца. Пощуря от кеф. Дърпаше ги закачаше ги, пък те нали е малка не и обръщаха много, много внимание. Oт кога може да се дава детето в  зали за игра и има ли записване? Или знаете ли някакви други форми за забава на малки деца. Тя ще пощурее съвсем с мен вкъщи.
Да ви кажа в Краудват раздаваха безплатно изостаналите шоколадови букви. Вдигнали ли са цената на  Нутрилона или на мен така ми се струва  newsm78 .
Темата става много бебешка. Май е време някой да поеме щафетата подадена от Сара и Милика, няма Мегън сама да бременее я .  Аз съм се замислила след година и нещо да почвам да действам за второ, тъй че мен не ме закачайте.  Sunglasses
Направо си настана люта зима!

# 193
Нещо не мога да си редактирам старото съобщение.
Калинка, така е.Но спред мен не биха отказали за дете. Пък и ти щом можеш да я пратиш ако я имат, тогава избощо няма да са затруднени.

# 194
За Судокрема трябва ли рецепта?
Аз в момента имам от тази zinkzalf, ще пробвам с нея, а ако не стане ще опитам със Судокрема.
Ще ви пиша кое на нас ни е помогнало  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт