Холандска Тема - 18 в декемврийско настроение

• 21 306
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
За Судокрема не ти трябва рецепта. Има го и във  Кроидват.

# 196
Мами,
понеже сте питали.
Вчера на ЕЕГ-то не ни казаха нищо, което да не очаквахме. ЕЕГ-то е нормално, но това не значи нищо. И предното беше нормално.
Доколкото разбрах докторът очаква тепърва да се започне, защото епилепсията още се развива и не е ясно в каква посока ще тръгне. Изобщо, не мога да кажа, че се обнадеждих. Мислех, че това, че вече 1 месец не е имал пристъпи ще значи повече, то се оказа, че е добре, ама нищо не значи още.
Днес съм съвсем зле психически понеже все повече мисля, че е възможно диагнозата на Руби да е друга, много по-тежка. Просто не мога да приема, че е възможно в скоро време Руби да се превърне в зомби, което не разбира какво му говорят и изобщо да си остане на сегашното развитие, дори ако не изостане повече.
Това е от нас, просто нямам сили и желание да пиша повече. Още повече като слушам как Руби се кикоти на горния етаж (ще ги къпе във ваната мъжо) и си мисля "Докога ли ще е така?"
Поздрави, Сара

# 197
  • Там,където се събуждам щастлива.
SaraJK,
 Опитай се да мислиш положително......Знам, че е лесно да се каже, а трудно изпълнимо,но не и невъзможно.... Hug Hug Hug

# 198
SaraJK
сигурно е трудно, но не се предавай на черните мисли... опитай да мислиш позитивно Hug Hug Hug
 Praynig Praynig Praynig се за малкия Руби и за вас Hug Hug

# 199
  • NL
Добро утро.Днес е Игнажден и Честит Имен Ден на всички носещи имената Пламен,Огнян,Игнат
Цитат
Според християнските представи от Игнажден започват родилните мъки на Божията майка, които продължават до Коледната нощ. Дните през този период се наричат “Мъченици“. Жените не трябва да работят никаква домашна работа, за да забременяват и да раждат лесно
Цитат
Най-характерен за празника е обичаят "полазване". От това кой ще влезе пръв в къщата на Игнажден, се гадае каква ще бъде и следващата година. Ако „сполезът“ (късметът на първия гост) е добър, то и в къщата през цялата година ще има благоденствие и успех във всичко. Ако не е - през годината домът и стопанството няма да процъфтят. На този ден не се дава нищо в заем, за да се запази изобилието и плодородието в семейството.
Цялата статия ТУК
Сара докато не се знае какво е окончателното становище за състоянието на Руби недей се измъчва така с диагнози.
Докторите съвсем нищо ли не казват по въпроса?
Лек ден на всички. 

# 200
добро утро и от мен Hug

Честито на всички празнуващи  bouquet

Аз само на бърз ход да пожелая лек ден Hug

Сара, в мислите на всички ни понякога се разиграват лоши сценарии. особено когато става въпрос за децата ни, сме особено чувствителни и уязвими. на наши познати, след поставянето на ужасна диагноза на дъщеря им, са им казали да приемат всеки ден такъв, какъвто е. да не се тормозят какво би се случило евентуално някога си, защото животът е това, което се случва сега. опитвам се да кажа, че дали от болестта състоянието на Руби ще се влоши, или задържи същото, никой не знае. но всички се надяваме заедно с вас, че има и друг положителен развой на всичко, което сега ви се случва Hug Руби е добре сега и не е имал пристъпи от един месец, а това е радостна новина Hug

# 201
Добро утро!
Ох, на Софи май и расте още един зъб.  Crazy Явно е решила за първия си  РД да е с пълен набор зъби. Нещо е кисела днес (както никога) и има едно като бяла пъпчица, но доста голяма на горния кучешки зъб. Това ли е признак на никненето на тези зъб?  newsm78  Другия вариант е да се разболява, че на приятелката ми детето, с което се срещнахме вчера, днес е много болно.  Sad
Честито на празнуващите днес!   bouquet
Добре че Милика ме осветли за празника, бях забравила. Искам да имам още едно дете, та за да зачена и родя лесно, ще отложа почистването за утре или пък направо да дам на майка метлата като дойде.  hahaha То я и без това винаги почиства отново след мен. Мен и без това не ми се чистеше, та сега има основателно извинение.  Wink

Сара, за съжаление на всички нас родителите, в главите ни първо се развиват най- ужасните сценарии, което не винаги е от полза за близките ни и самите нас. Наистина трябва да се опиташ да мислиш позитивно, колкото и да е трудно.

# 202
Сара: С теб сме ! Дано всичко в крайна сметка да се оправи!

# 203
moppie, ееееей много съм трогната!!!  Hug
То нашето също е куче...гледах сайта, нещо не мога да се ориентирам. Може би трябва да им пиша заедно със снимка дали имат това куче.  Или ако сме наоколо да им разгледаме шоурума...
Много ти благодаря!!!

Kalinka, на теб също благодаря!
А как мина пътуването или тепърва предстоеше? Искаме снимкиSimple Smile

Milika, хубаво е, че не си се отказала с Омнеото. Наистина е по-добре да пробваш храната да промениш, а после да търсиш други решения. Много е опасно на тази възраст да се дават разни неща... Аз нямах време да ти пиша минали я път подробности, но гледам вече памерса се пълни по-редовно. Да ти кажа, Борил и с Омнеото действаше на 4 дни. Но не забелязвах дискомфорта от преди...

SaraJK, неяснотата е ужасно нещо и може да те накара да мислиш в далеч по-негативна посока, от колкото всъщност са нещата. Отгоре на всичко си преуморена, сигурно и с болки от раждането все още...дано някак успееш всеки път, като си помислиш най-лоштото да прокрадваш и мисли за най-положителния изход. Много, много те  Hug

звездичка, ние тук, семейно, приятелски и колегиално сме се побъркали  с една игра...само дебенем Боре да заспи  Wink
...та това ми е ник-а там. То за това известно време стоях с новата снимка и стария ник...уж да свикнат съфорумците. Simple Smile

# 204
Kalinka, на теб също благодаря!
А как мина пътуването или тепърва предстоеше? Искаме снимки:)

Много мило, че се сещаш да питаш. Замианваме в събота и изгарям от нетърпение за пътешествието....
Весели празници ти желая.  Hug

Последна редакция: пт, 21 дек 2007, 10:53 от Kalinka

# 205
честит първи сняг Nature Snowman поне при нас има yes

сега се чудя защо не купих на Алекс шейната newsm78 ама знаех ли аз, че сняг ще падне  Thinking

Калинка, приятно изкарване на пътешествието  bouquet

Мопи, Софи има ли вече ново зъбче? кога идва твоята мама или вече е при вас?

лек ден от мен Hug

# 206
Ех, при нас няма никакъв снежец.  Confused Но в следващите 13 дена се надявам да си наваксам.
Приятно празнуване на празниците на всички.

# 207
  • NL
Добро утро.
Калинке много хубаво да си изкарате на екскурзията.
Миленски ама вие в Алпите ли сте  smile3521?Тук сняг няма,само стууууууууд голям.Как са вашите?Добре ли си изкарвате?
Къде наистина зачезнаха някои  дами,които преди пишеха тук?
Гледам сега по новините за премахването на границите в шенгенската зона.ще има пропусквателен пункт на унгарската и австрийската граница(там ако се усетят да вземат лЮтеницата Laughing),че после до Холандия няма да има никакви проверки повече.Това е добре,че ако пътуваме с кола няма да губим време по граничните зони,освен ако не си отвисяваме с влизането в Унгария. Ние лятото точно там откарахме към няколко часа в чакане.

# 208
Имаме си сняяяг! Ох, много се радвам!
Миленски, няма зъб, така си стои това бялото нещо, но снощи ни направи луди калинки с татко и.  Crazy Пак искаше да си играем. Изправяше се в легълцето (в нашата стая е) и почваше да си изнася репертоара-уа-уа-уа, ня-ня, да-да, мо-мо, ма-ма, тя-тя  и така от 2 до 4  Crazy .Ох, оплаках се и ми олекна.
Мама идва в неделя и вече нямам търпение. Така съм се затъжила.
Ira Talis [YES] , на същата фирма ли е наистина?  Grinning
Ох, на мен не ми споделяйте за игри,че много бързо се пристрастявам. Но аз разгледах сайта и май-ще си я поръчам за Коледа  Mr. Green .
Калинка, весело прекарване и чакаме мнооого снимки.
Приятен ден.

Последна редакция: пт, 21 дек 2007, 11:47 от moppie

# 209
Здравейта моми4ета Hug

Калинка приятно прекарване на екскурзията.

Миленски, ако знаеш как несъвсем благородно ти завиждам за гостите..... Ние сняг баш нямаме но дърветата са заскрежени много красиво, само дето ми е адски студеноооо, хи4 и няма да си покажем сдребния носа навън.

Като дойде ре4 за зъбки, аз в4ера видях 4е на Алекс са му пробили и 4етерите кътника, без даже да усетя кога. Та ние приклю4ихме със зъбоникненето за сега с актив от 20 броя. Следващите май са при смяната на мле4ните зъбки, или греша newsm78

Общи условия

Активация на акаунт