Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои риби са подходящи за плънка?
Как се приготвя кисела зеле?
Кой сироп е подходящ за лечение на болки в гърлото и кашлица?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои риби са подходящи за плънка?
-
Как се приготвя кисела зеле?
За да приготвите кисела зеле, поставете нарязаната сурова зелева маса в тенджера с вода и я загрейте. След като водата заври, изключете котлона и оставете зелето да престои, докато листата омекнат. След това нарежете листата и ги върнете в същата топла вода, добавяйки повече сол. Оставете зелето да престои няколко дни, докато стане кисело.
-
Кой сироп е подходящ за лечение на болки в гърлото и кашлица?
-
Къде мога да намеря капки за колики?
-
Какви са коричките за баница и къде мога да ги намеря?

...направо да хванеш гората. Сега обаче ако я взема и се чуди как да се отскубне. Иначе стои изправена на дивана с ръце хванати за облегалката и скача, най-често по корема ми
И аз искааааааам ...
но първо трябва да купя сирене, а в това време не ми се излиза особено 
а птичета са ги маркирали и като сложим лампичките
На всеки 5 мин идваха да проверяват как е и да питат как е, но слава богу нямаше досега даже капка крыв(стискам палци).
Та сестрите от неговото отделение изведоха всички деца , които можеха да ходят и ги наблюдаваха докато децата се забавляваха отстрани. После пык дадоха на Виктор подарык конструктор и диплома за смелост и сладолед и Виктор беше на седмото небе. Това е, аз нямам думи да опиша колко човечно, щадящо и с какыв професионализым всичко беше направено.
Аз по принцип сым много доволна от болничното обслужване тук, но всеки пыт се изненадвам от още нещо, което измислят за да направят нещата още по-добри. Сега Виктор спи, баща му спи, а аз отивам да нагывам сладолед. Ако успея ще пусна снимка по някое време. Благодаря за подкрепата момичета!!!!
Отидох до рибния и като казах, че искам карпер и...човека звынна по телефона и каза, че рибарят за сыжаление днес нямало да ходи на риболов, но за Петык ще ми улови един, даже можех да си порычам колко голям хе хе х хе. Каза, че холандците по принцип не ядат шаран, но няма проблем да ми порыча. Имало рибари, които имат малки лодки и си ходят кыде за спортен риболов, кыде за занаят, та така,,,може и по вашите рибни магазини сыщо да предлагат такива услуги. Само се чудя аз, от кой ли канал ще го хванат този шаран........
После и дадох какпи против колики (тия Бейбинос правят чудеса) и топло на коремчето и заспа милата. Може и да беше превъзбудена от децата.

.