Холандска Тема - 18 в декемврийско настроение

• 21 306
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, да се похваля-имам племенница! Родила се е много бързо за 30 минути. Здравичка и пухкавичка. С племенника ми се мъчи 12 часа и накрая го изкараха с вакуум.
Ох, вече съвсем се насторих на бебешка вълна! Май ми идват в повече бебетата около мен и романтичните коледни филмчета.
Карилуис, честити ви зъбки! Чак толкова напред със инфото за зъбите не съм стигнала  Simple Smile , да казват момичтата с по-големи дечица.
Ho-Ho-ho Let it snow, let it snow, let it snow!

# 211
привет от мен Hug

между печенето на торта и хляб да кажа едно дзак Wink
сняг имаме все още, но едва ли ще се задържи дълго Rolling Eyes

Милика, на мен ми донесоха и ракия и лютеница )(не давам на никой да ми яде от запаса Naughty), но всичко е било в багажа. по принцип не се разрешава течни неща в ръчния и те си знаеха за предпазните мерки. а вече с кола направо стекове могат да се пренесат Mr. Green
иначе Алекс има сега с кой да си играе и кой да му обръща нон- стоп внимание.

Карилуис, честити ви зъбки Hug пазете се и топло да се обличате, че голям студ навън Naughty аз гоня Алекс да му обувам чорапогащник, а той ми казва, че само момичетата носели Crazy

Мопи, честита ти племенница stork-girl да ви е жива и здрава, много послушна и много радост да носи lovekiss
а до идването на мама не останало време Wink поне ще си наспите сега Hug

тичам, че няма време newsm49

# 212
Здравейте момичета!! Hug
Ние вчера се завърнахме,и още не можем да се климатизираме #2gunfire,от 30 градуса на -4 си е доста неприятно. Tired
Изкарахме една незабравима и невероятно красива почивка,ревеше ми се като тръгвахме Cry.Другият път живот и здраве ,като ходим надалеч ще е за 2 седmици поне,че 1 е доста кратко... Laughing
Нямам думи от красотата в курорта там(Плая дел Кармен),чисто,подредено,пълен лукс...ние не сме и излизали,но той е огромен...само в нашия хотел има6е,огромна плажна ивица,с 2 големи басейна,джакузи,фитнес зала,5 ресторанта,театър,лятна градина с сцена за концерти,фонтани,барове..място за воден,за плажен волыбол,за дарz,за гимнстика..абе нещо невероятно голямо #Crazy.Такава красота ...
ходихме няколко пъти до центара на Плая дел Кармен,който също е голям с много магазини,и бутици,но и доста скъпичко бих казала Thinking.
За мексиканците бих казала,че са доста грозни Sick,не видях по висок мъж от мен,а аз съм само 163 см..едни 4ерни,ниски и набити..все едно нямат вратове..но пък са много мили(е може би щото чакат бакшиши де Joy)..иначе на центара в магазините на сувинири,които са доста,продавачите са ужасно банални,седнали отвън и само приканват ooooh!(малко ми напомниха за Египеt,където едва ли не ,не ти ближеха краката само и дамо да си купиш нещо Sick)..,но в бутиковите магазини,бяха доста културни..и цените бяха #Crazy ...един потник 120 $ ако щеш...
За храната нямам думи,нашия хотел(Riu Palace Mexico) е алл инклузив,и ядене и пиене на корем 24 часа Whistling...нямаше само мляко от пиле Sunglasses.Толкова много и разнообразна храна не съм виждала през живота си на едно място.Няма нищо вярно,че всичко е лютиво Naughty..,mоже би мексиканците си приготвят лютива храна в къщи,но по хотелите не е така..мин 15 вида салати,над 20 вида хляб и питки,риби,меса,haiveri..гарнитури по 20-30 вида,deserti ..абе нещо невероятно бе #Crazy #Crazy..станахме слончета от мамбане hahaha....ми то а това да опиташ,а онова..и се оказва че си изял 3 кила храна Sick..Отделно правеха статуи от лед,за декорации,разни издълбани картини,ама то живо изкуство,в дини и пъпъши,като лебеди,и разни животни....красота,лукс..
Ще кача снимки ,но немога да направя да ми се вижда албума,сложила съм го на публичен,но пак се иска паролата.. #Cussing out
Ще прочета тези дни кво сте писали,че имам доста да наваксвам ooooh!

# 213
megan79
докато чета за прекрасната ви почивка... надебелях и почернях да знаеш Hug Hug
лекоооо ви завиждам, ама да знаеш, че с хубаво Hug
 не казваш как мина полета?  Thinking

# 214
  • NL
Меган добре дошла.Както го описваш сте изкарали страхотна седмица  Hands Clap,чакаме и снимков материал.
Мопи-честита племенница 4470.Да е здрава и всичко все така лесно да и се отдава както лесно се е родила.На Софи рожденият ден също наближава както гледам по календарчето.
Milenski72
Цитат
между печенето на торта и хляб да кажа едно дзак
Ох,това звучи много вкусно newsm22. Ние напоследък нещо бързичко хапваме и не винаги вкусничко,но толкова ни позволява времето.
kariluis-честити зъбчета и на вас.
Аз да се похваля,то сигурно ви се струва смешно но след няколко дневно търсене най-после успях да намеря правилната биберона за Омнео.Вярвяйте ми бях се видяла в чудо,защото едната запушва дупката,друга голяма и се дави детето.Едва съм я хранила тези дни.
В Понеделник сме на първа ваксинация.

# 215
Меги , как не те е срам   Crossing Arms  Само докато четях олигавих компютъра , аз както си падам по глезотийки за ядене  Cry  Искааааааааам и аз !  Чакам с нетърпение снимките ! Може да се чуем да споделиш за фирма , хотел и т.н.  Wink  Ели слуша ли? Сигурно голям кеф й е било на басейна ?

# 216

ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА 2008 ГОДИНА !!!
ПОЖЕЛАВАМЕ ВИ ЩАСТИЕ,ЗДРАВЕ,ЛЮБОВ И ХИЛЯДИ УСМИВКИ...

Ян, Марияна и Джей Джей
Heart Eyes

# 217
megan79
 не казваш как мина полета?  Thinking

Полета е дълъг,и доста изтощителен Tired.Елисе обаче е герой,спа през по голямата част от него Peace.На отиване имахме закъснение #Cussing out,отделно полета не беше директен #Cussing out,както беше предвидено,а през Куба Sick...и стана от 9.30 uhr на 13 часа и нещо...но си заслушаваше де... Mr. Green Mr. Green
Ние пак ще пътуваме утре Joy,ще ходим до Франкфурт, наши приятели от БГ са там на покупки,та мъжо реши да ме изненада...и моето дупе да намаже ... Party Party
Момичета,желая ви весело посрещане на Коледа  bouquet Hug,много усмивки и пълни трапези.. Mr. Green hahaha Joy

# 218

Весели празници от Ели,Влади,Алекси и Максим!

# 219
Момичета, желая ви от сърце весело прекарване на празниците !
 Tada  ura dazzler1 Tada  ura dance dazzler1 Tada
Ние отпрашваме към Кьолн да посрещаме мама и да хванем последния ден на вайнахтсмаркт-а и пийнем по един глювайнче.  newsm24

# 220
Минавам на бързо да пожелая на всички

БЛАГОСЛОВЕННА КОЛЕДА И БЛАГОДАТНА НОВА 2008!

ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА ПРАЗНИЦИТЕ С ЛЮБИМИТЕ ХОРА!

# 221
момичета,
 минавам да пожелая приятно изкарване на Бъдни вечер Hug Hug Hug

# 222
Весела Коледа и от нас!

# 223
  • NL
Весело посрещане на празниците и от нас
и
нека всички желания които си пожелаете в полунощ да се сбъднат

# 224

Честита Коледа!Пожелавам на всички ви здраве,щастие и късмет!
И приятно  newsm44 newsm44 smile3534 smile3534 1dating 1dating luvbed luvbed 1stroller 1stroller Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts 1crib 1crib smile3504 smile3504 passifier passifier newsm30 newsm30  babyuu  babyuu  ylinfant  ylinfant feeding feeding newsm32 newsm32 stork-girl stork-boy stork-girl stork-boy thumbsup thumbsup smile3501 smile3501 smile3533 smile3533 smile3525 smile3525 newsm51 newsm51 smile3502 smile3502 rotfImbo rotfImao rotfImao 1crib newsm30

Общи условия

Активация на акаунт