Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои риби са подходящи за плънка?
Как се приготвя кисела зеле?
Кой сироп е подходящ за лечение на болки в гърлото и кашлица?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои риби са подходящи за плънка?
-
Как се приготвя кисела зеле?
За да приготвите кисела зеле, поставете нарязаната сурова зелева маса в тенджера с вода и я загрейте. След като водата заври, изключете котлона и оставете зелето да престои, докато листата омекнат. След това нарежете листата и ги върнете в същата топла вода, добавяйки повече сол. Оставете зелето да престои няколко дни, докато стане кисело.
-
Кой сироп е подходящ за лечение на болки в гърлото и кашлица?
-
Къде мога да намеря капки за колики?
-
Какви са коричките за баница и къде мога да ги намеря?
, да казват момичтата с по-големи дечица. 

), но всичко е било в багажа. по принцип не се разрешава течни неща в ръчния и те си знаеха за предпазните мерки. а вече с кола направо стекове могат да се пренесат 
да ви е жива и здрава, много послушна и много радост да носи

,от 30 градуса на -4 си е доста неприятно. 
.Другият път живот и здраве ,като ходим надалеч ще е за 2 седmици поне,че 1 е доста кратко...
.Такава красота ...
.
,не видях по висок мъж от мен,а аз съм само 163 см..едни 4ерни,ниски и набити..все едно нямат вратове..но пък са много мили(е може би щото чакат бакшиши де
)..иначе на центара в магазините на сувинири,които са доста,продавачите са ужасно банални,седнали отвън и само приканват
(малко ми напомниха за Египеt,където едва ли не ,не ти ближеха краката само и дамо да си купиш нещо
...нямаше само мляко от пиле
.Толкова много и разнообразна храна не съм виждала през живота си на едно място.Няма нищо вярно,че всичко е лютиво
....ми то а това да опиташ,а онова..и се оказва че си изял 3 кила храна 
,чакаме и снимков материал.
.Да е здрава и всичко все така лесно да и се отдава както лесно се е родила.На Софи рожденият ден също наближава както гледам по календарчето.
. Ние напоследък нещо бързичко хапваме и не винаги вкусничко,но толкова ни позволява времето.
Само докато четях олигавих компютъра , аз както си падам по глезотийки за ядене 
.На отиване имахме закъснение