Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои риби са подходящи за плънка?
Как се приготвя кисела зеле?
Кой сироп е подходящ за лечение на болки в гърлото и кашлица?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои риби са подходящи за плънка?
-
Как се приготвя кисела зеле?
За да приготвите кисела зеле, поставете нарязаната сурова зелева маса в тенджера с вода и я загрейте. След като водата заври, изключете котлона и оставете зелето да престои, докато листата омекнат. След това нарежете листата и ги върнете в същата топла вода, добавяйки повече сол. Оставете зелето да престои няколко дни, докато стане кисело.
-
Кой сироп е подходящ за лечение на болки в гърлото и кашлица?
-
Къде мога да намеря капки за колики?
-
Какви са коричките за баница и къде мога да ги намеря?

Иначе се увеличава риска и от разтройства, и от колики и от евентуални алергии по-нататык. Големината на бебето не е то значение, а степента на развитие на храносмилателната система, която става достатычно развита да поема такива храни чак кым 6-я месец.
.. не мога да си позная детето

.Как сте вие?
,и въобще не сме спали..но днес няма
..,явно от зъбите,защото сега излизат горните кучешки(и двата
).
...нещо не мога да го оправя там проблема.
. Илче ти е обяснила много добре. Моята дъщеря беше само на кърма до 6 месеца и беше много едра. Все и даваха 2-3 месеца отгоре.
,и след това захранване..ми то аз като ям боб,ме заболява корема
,а кво остава на това мъниче.... 
)
самос е услушвам като глуха с бейбифона
а местенцето е супер