Отговори
# 150
Момичета да ви питам,ще чистите ли с по силни препарати?Аз тази сутрин,като си чистих кухнята и ми прилоша от препарата(а с първата бременност живеехме при свекито и не ми се е налагало да го правя)и започнах много да се замислям дали няма да навреди по някакъв начин.

# 151
Здравейте, аз се казвам Ани и съвсем наскоро разбрах че ще ставам майка. Не че не го планирахме, но все си мислех че ще отнеме повече време и така термина ми е на 13.08.08  Joy Joy JoyМного сме щастливи всички вкъщи...!

# 152
Честито Ани! Леко и безпроблемно бременеене! newsm10

# 153
Малеее...аз вече не знам къде ми е акъла.Днес излязох с две торби,в едната боклука ,а в другата новите ми панталони за подгъване и един пуловер за химическото.Отворих кофата,хвърлих всичко вътре и чак като стигнах до колата,осъзнах че си изхвърлих и другата торба  CrazyВръщам се до кофата,обаче естествено че плика беше паднал така ,че не мога да го взема.Хайде качих се обратно в къщи,развинтих си дръжката на парцала и се върнах при кофата,взех си пликчето,цялата червена Blush Не искам да си помислям какво ли са си мислили съседите. Joy

# 154
Благодаря...! Simple Smile

# 155
graciana честито  bouquet

# 156
Ето ме и мен.  Laughing Днес бях на преглед и вече мога да се запиша в отбора за август 2008.  Heart Eyes
Малкото бебе, което днес беше цели 5 мм, има време до 2 август да порасне.  Simple Smile
Имаме си батко Марти, който тогава ще е точно на 2 години. Видях, че има  има и други мами с малки деца. Ще можем да обменяме инфо и за каките/батковците.

На всички ви пожелавам лека и успешна бременност! Пазете се и се радвайте на всеки ден от бременността.

Роси, не си само ти дето изхвърляш нещо в боклука и после ровиш да си го вземеш. Споко.  Wink

# 157
Благодаря ви много сте готини всички. Аз ходих на преглед на 7.12. след два поредни положителни теста, но за съжаление не успяхме да видим нищо на видеозона. Sad Малко се притесних, но скоро пак ще отида. Доктора каза че било нормално, защото е много рано да се види на видеозона.

# 158
Martini mama честито и на теб   bouquetдобре дошла в отбора Simple Smileох как се радвам,че всеки ден ставаме все повече

# 159
Martini mama честито и на теб   bouquetдобре дошла в отбора Simple Smileох как се радвам,че всеки ден ставаме все повече
И аз се радвам много ,и особенно за датата 13.08..много станахме за тази дата! Hug

# 160
  • София
Добре дошли на новите мами и леко бременеене! Praynig  bouquet
Цветелинка,последно термин 12 ти или 13 ти Peace Обичам 13 та дата  Heart Eyes родих тогава моя прекрасен син Райън  Heart EyesУтре ставаме на 4 месечета! Party bowuu
Нека другите мами кажат годинки ако искат за да ги впиша Hug

# 161
Дими ще ти кажа утре като мине прегледа и ми даде доки термин,макар че тук слагат 10дни от последната дата на Мц и не знам ,да не стане така да ми каже 16.08,абе каквото такова..нек до там да стигнем!Иначе калкулатура на бг мама дава 12.08,зачатие 13.08,утре ще кажа какво ми е казал и докито!Лека вечер за сега и  Hug

# 162
# 163
Айде мамчета, вече сте увеличили бандата:)
така като чета, добре се справяте. Ама как ви завиждам само...... Mr. Green

# 164
Здравейте, аз съм за 5 август, първа бременност!  Много се радвам!!! Изчислението е по календара на бг мама

Общи условия

Активация на акаунт