Отговори
# 165
Milena4ko честито  bouquetлека и безпроблемна бременност ти пожелавам!!!

# 166
Да ти е честито и от мене.  newsm03

# 167
mama galka23 май май сме самички тази сутрин Simple Smile

# 168
  • софия
Здравейте на всички  bouquetГледам отбора се увеличава бавно,но сигурно Laughing
Да ви се оплача,от една седмица имам едно гадно кафеникаво зацапване и пия Дуфастон и Нош-па.Днес май вече е понамаляло PraynigИначе продължава да не ми е лошо,само гърдите ме болят,особено зърната ooooh!Утре съм на лекар и дано видим сърчице PraynigСъс сина ми си спомням,че го видяхме още в началото на 6 седмица,а сега това се крие.
Момичета,дайте да мислиме за заглавие на новата тема и има ли някой желаещ да я пусне?

# 169
  • софия
Ох,досега рових из нета,има невероятни картинки за темите smile3521
Ето едно предложение от мен за заглавие:"Съмнение вече не остана,ще бъда аз АВГУСТовска мама"

Последна редакция: чт, 13 дек 2007, 09:25 от dessyy

# 170
Добро утро и от мен! Толкова е хубаво, че се увеличаваме.
Деси, как си я пусна тази линийка с бременността? Вчера се опитвах на толкова пъти и не става.
Относно кафеникавото - какво казва доктора? Аз при миналата бременност прокървявах до третия месец включително около дните на менструалния ми цикъл - нещо като по навик на матката. Не знам дали е нещо подобно, но само доктор може да каже какво е.

# 171
  • софия
valeni ,кое точно не можеш да направиш с линийката?Кажи и ще помогна.За течението,нищо не ми каза докторката,само че не е от матката и засега няма нищо притеснително.Аз също имах такова зацапване с първата ми бременност,но тогава се беше отлепил малко плодния сак.Сега не знам какъв е случая,дано утре ми каже нещо повече.

# 172
Ох,досега рових из нета,има невероятни картинки за темите smile3521
Ето едно предложение от мен за заглавие:"Съмнение вече не остана,ще бъда аз АВГУСТовска мама"
на мен ми харесва, но бих го попроменила на Съмнение вече не остана,ще стана аз през АВГУСТ мама

# 173
  • софия
 Съмнение вече не остана,ще стана аз през АВГУСТ мама
 newsm10

# 174
А някой знае ли как мога да си сложа двете лентички една до друга, а не както са сега една под друга. Гледах в темити, в които се обяснява, но нещо не видях за 2 лентички една до друга как може да стане

# 175
Деси, аз линийката си я правя, но не мога да копирам кода после. А кък нямам Word Pad. Опитах вчера да го препиша кода, но пак не стана.

# 176
  • София
Валени,защо да не можеш и от къде искаш да си направиш линийка?
Заглавието е прекрасно за 2 рата ви темичка  newsm51

# 177
Сайтът е LaFemmeBonita.com - линийката е с ембриона в корема. С всички други линийки няма проблеми, но тази като я направя и не мога да копирам кода. Ето това ми е проблема.

# 178
  • София
Айде по късно ще намеря време да влезна там а ти на лични ми прати какво да ти сложа и аз ще я направя и ще ти копирам кода  newsm51 и изпратя на лични!

# 179
Здравейте и от мен ,първо искам да пожелая на новите момичета  лека и безпроблемна бременност и добре дошли сред нас!  
Dessyy   пожелавам ти бързо да се оправяш .
Димяни искам да ти честитя 4 месена на Райан,пожелавам му  всичко най-хубаво.
 На мен все още ми се гади много,засега не повръщам(поне).Пак си ме боли много глава,даже започна да ми се спи.
И аз съм за  Съмнение вече не остана,ще стана аз през АВГУСТ мама.

Общи условия

Активация на акаунт