Отговори
# 210
поздравления Валени..! И аз нямам търпение да видя на видеозона нещо,защото сега като че ли е прекалено рано Simple Smile. Майка ми казва че всяка бременност ти е като за първи път....! Тя е родила 2 и казв че и двете бременности са и били различни,а и раждането е било съвсем различно. На мен ще ми е за първи път и толкова мноооого се вълнувам.

# 211
Здравейте !Днес ми е много отпаднало и постоянно ми се гади..от всичко,дори не мога да хапна почти нищо.Гърдите от 5дни започнаха да ме болят и ми тежат много,коремчето ми е подуто и не ми стават дънките  в кръста..запасявам се от сега с ханцузи и тва е !

# 212
Здравейте  и от мен!
Честито на новите момичета ,леко  бременеене!Много се радвам ,че отбора се увеличава.
Като чета постовете ви се зареждам с много положителна енергия,пожелавам на всички да си останете все такива!
Аз съм си все така с гадене и т. н. Лек ден на всички и много усмивки Grinning

# 213
  • София
Идва момент в който повечето бременни се чувстават добре и гаденето изчезва,при мен беше до 3 месец и после край  Peace
Пожелавам и на вас да не е повече от 3  Peace

# 214
С Кети ми беше лошо съвсем малко, но супер качествено. До такава степен, че само да се обърнех в кревата от ляво на дясно и буато беше готово. Но това беше 1 ден, а иначе неразположение усещах 2 седмици и изчезна към 12 седмица. Сега не знам, доста по-рано ми става гадно, но само когато не съм яла.
Спрях да кърмя преди година 3 месеца и да Ви кажа сега имам чувството, че ми напира кърма в гърдите, а всъщност няма нищо, само усещането е същото. Иначе кърмата тотално ми е спряла

# 215
  • София
Аз кърмих много малко....... 22 дни и до ден днешен ми е гадно,че останах без кърма за 1 ден точно! Опиах да стимулирам но без ефект и сега си папаме АМ и от 1 месец плодови пюренца които обожава и докато папа няма търпение да му подам лъжичката и пищи Mr. Green
Захраних го раничко заеади проблем с запек а ефект нямаше и ме е още по яд  :
ooooh:

# 216
  • софия
Момичета,от 18 часа съм на лекар.Зацапването продължава.Стискайте ми палци Praynig

# 217
# 218
# 219
E не мога да се сдържа да не се обадя и аз  Mr. Green

И аз съм от августовските мами 2007  Crazy
Добре дошли на всички бременлийки и пожелавам много лека бременност и едни красиви и здрави бебешочета налято  Hug
Като ви чета ми става много мило   Heart Eyes  Спомням си сега всичките вълнения покрай моята бременност. И на мен до 3 месец много ми се гадеше от всичко, но нито веднъж не повърнах  (е, само веднъж, но то беше от някакъв гаден сос дето ядох  Mr. Green ) И след това бременността ми беше просто приказка - пожелавам го на всички... Имах много смешни моменти - заспах на масата на купона послучай рождения ми ден  Blush Голям резил - срааам, срам!
Сега да си призная коремчето ми липсва... и ритничетата   Blush Heart Eyes, но пък за сметка на това си гушкам сладкото синче Яни  Heart Eyes
Ще ни прощавате, че понякога окопираме вашата темичка, ама...    ееех, спомени спомени  amiiii

Димяни марш обратно в нашата тема  smile3513
Бъзикам се  newsm62 newsm51

# 220
  • София
И  на мен ми липсват всички техни трепети Бейби в момента и не мога да издържам Embarassed и тук ми е хубаво bowuuно все пак да не се уливан нали съм августова мама на 2007 обаче Wink

# 221
Ами.. няма как.. ще трябва и тук да ни търпите  Blush Ще помагаме с каквото можем  Peace
Да ви кажа само под секрет Димяни много обича биричка почерпете с биричка и всичко ще си каже  Mr. Green Ама и аз така  Mr. Green Heart Eyes
Тони   Hug Heart Eyes  bouquet

# 222
  • София
ООооо........... и не само beer smile3521и други bowuu хаха.............
А за помоща наистина винаги може да разчитате на нас  Hug Heart Eyes

# 223
Момичета СУПЕР сте!!!Dessyy стискам палци всичко да е на ред!!!Мен днес малко повече ме боли корема и кръста и затова гледам да почивам повече Simple Smileдоколкото това и възможно с дете в къщи Laughing

# 224
Dessyy ,  mama galka23 надявдам се вдсичко е ок при вас

Общи условия

Активация на акаунт