Отговори
# 225
Ох,вече съм по добре починах си и сега се чуствам супер!Dessyy какво стана при теб дано новините да са добри Praynig

# 226
  • софия
Мерси момичета за стиснатите палци.С бебчо всичко е наред,голям е цели 8 мм Laughing,има си и сърдечна дейност.Но имам хематом близо до плодния сак,от който всъщност кървя и който не е безобиден.Изписа ми антибиотик и продължавам с Дуфастона и Нош-па.Трябва много да лежа и да се надявам,че хематома ще изчезне.Лекарката искаше даже да влезна в болница,но не мога заради мойто синче.Не мога да си го оставя,та ще се пазя вкъщи.

# 227
Dessyy радвам се,че новините все пак са добри!Пази се и съм сигурна,че всичко ще се оправи Simple Smile

# 228
Деси, щом трябва да лежиш, ще лежиш. Аз с Кети съм лежала 1 месец. Ставах да си взема ядене и да ходя до тоалетна на веднъж. Ядях в полулегнало положение. Въобще не си позволявах да се размотвам напред-назад.

# 229
Момичета добро утро!Как се чустваате днес?Аз се събудих заредена с много положителна енергия  като видях каква бяла приказка е на вън,при нас има много сняг и продължава да вали усилено!А детето как се радва Simple Smileто кога е видяло толкова сняг Laughing

# 230
Добро утро и от мен! Hug
Днес приготвям багажа ,оправям доста неща из нас и довечера си заминаваме,вече нямам търпение,а утре ме чака цял ден път.Да се надяваме ,че всичко ще е ок.mama galka23  искам и аз да видя сняг,и най вече да го пипна,че от много години не съм го виждала,а дъщеря ми никога досега.Събудих се с гадене отново ,но не съм повръщала днес.В понеделник съм на лекър отново да си чуем сърчицето и ще ви пиша следобеда какво е станало.

# 231
  • София
Деси,почивай си и лежи повечко доко;лкото е възможно и вярвай че всичко ще е наред! Hug
Цвети лек път! travel

# 232
Цвети лек път и от мен!!! Simple Smile

# 233
Здравейте момичета!
 Аз днес се чувствам  по-добре не ми е толкова лошо,в разкошно настроение съм ,пожелавам го на всички .
И аз като  mama galka23 като полежа и си почина съм като нова.
Лек и много снежен ден ан всички!

# 234
Здравейте мами,
колко е хубаво, че е паднал снега преди Коледа,тук едва ли ще има и тази година.
Цвети приятно пътуване и от мен.
На мен все още не ми става лошо и си хапвам много добре  Blush
В сряда ще е първия ехограф и нямам търпение.
Много весел съботен ден ви пожелавам. Hug

# 235
Здравейте момичета, радвам се че сте добре. А аз не съм. Вчера уж всичко беше ОК, а след обяд прокървех - 1 капка, но я имаше. Удариха ми инжекция и сега пия Дуфастон и Но-шпа. Трябва и аз много да лежа. Лошото е че в понеделник трябва да отида и на работа след едноседмичен отпуск, и на лекар - да ми продължи с друг болничен. Не знам какво да направя с работата.
А съм толкова притеснена и изплашена дали ще запазя бебчо. Всеки ми казва да мисля позитивно, а вчера тъкмо се зарадвах след прегледа и хоп...
Деси, ти усещаше ли нещо с твоето зацапване?

# 236
Май на вскякъде има сняг, освен тук в Благоевград. Дано и тук да вали след обяд. Обичам да е бяло и снежно около Коледа.

# 237
Valeni надявам се всичко да мине добре при теб Praynig Praynig Praynig

# 238
  • София
Валени гледай себе си и бебчо на работата майната и!
Важни сте сега вие двамата! Naughty
Почивай си много и вярвай в доброто!
Аз също имах много  проблеми до края но ето че родих много лесно и имам едно здрвао бебче Heart Eyes което сега гушкам  Hug

# 239
Благодаря ви, приятели! Много ви благодаря! Дано всичко да се размине без сериозни последици.

Ето, че и тук заваля пухкав сняг! Стахотно е! Бяло и хубаво!

Общи условия

Активация на акаунт