Отговори
# 60
  • Бургас
Хайде и от мен момичета леко да минат 9 месеца и да си гушнете красивите бебчета през август.
Дали пак мъжките майки ще са повече?Ние бая мъже народихме.

# 61
   Здравейте момичета!
На 30 години съм и това ми е втора бременност. Имам си една принцеса на 5 години,която вече е много радостна ,че ще става кака.Термина ми е  на 1 август.  Днес си видях  точицата, в 7 г.с. съм.Много съм щастлива,честито на всички момичета и леко бременеене.

# 62
Здравейте мацки!
как сте днес?
Димяни веднага след като ме пита за термина ти писах..12.08.2008..запиши ме ако можеш.

# 63
Здравейте нови мами! Не очаквах да има и тема за авустовски мами толкова бързо. Браво на вас!  Hug Много Ви се радвам, защото аз си мислех да не казвам още, че съм бременна и така не мога да се израдвам хубаво. Моят предполагаем термин засега е 08.08.2008 - чак сега като го написах и видях колко много осмици. smile3521
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАЛКО БРЕМЕННИ И ЛЕКА БРЕМЕННОСТ !!!

# 64
Да добавя моите данни - на 29 години съм, термина ми е за 08.08.2008 г. и това ми е втора бременност. Имам си един слънчев батко на 4 год.

Всъщност имам и един аборт от преди шест месеца, поради разболяване от Варицела в 6 г.с.
Много се надявам с вас да успея да разсея нападналите ме страхове и да се израдвам на щастието да си имам бебче в корема.

Joy

# 65
  • София
Цвети,готова си Hug
valeni,сега и теб ще въведа Hug 

# 66
честито на новите мами!!  bouquet

# 67
  • София
Днес,май ще се презстрашат още мами  Mr. Green
Добре дошли на новите и леко и безпроблемно бременеене и раждане!  bouquet

# 68
аз пък това с не казването не мога да го направя.Такова плямпало съм. Вече всичките ми приятели знаят.
Обаче ми прави впемчатление,  че преобладаваме майките с второ дете. Ще бъде весело

# 69
Аз не съм суеверна дали да казвам за бременността. Проблемът е там, че миналия път тъкмо казах на всички около мен и се наложи да абортирам. Както вече казах веднъж - разболях се от варицела на дърти години. И така после, освен че го преживях тежко се наложи и на всички да обяснявам - много кофти.
Сега ме е страх да не се случи пак нещо подобно. Но така като не казвам и не мога да се израдвам хубаво.

А между другото как сте със спането нощем - аз не съм спала хубаво от две седмици.

# 70
А между другото как сте със спането нощем - аз не съм спала хубаво от две седмици.
като забременях с Кети веднага спрях да спя - УЖАС. На всички бремени им се спия а аз Shocked по цяла нощ. После я кърмих до година и половина по няколко пъти през нощта, после работих с нощни смяни, та определено съм много зле със съня. Преди да забременея спях по 6-7 часа на нощ и супер много се радвахя а от 3 седмици спя по 4-5 часа. Много се моля  Praynig да ме хване сънната болест  Praynig  Praynig  Praynig

а относно казването коментирам с една приятелка, която криеше до 3ти месец, че е бременна,
..... и я питам защо криеш? - отговоря й като твоя "ако се случи нещо да не се обяснявам", добре, ами ако се случи нещо ще им кажеш ли после... замисли се отсече "ДА!"
Та няма да се уморя да казвам едно и също Гледайте положително на бремеността си, радвайте й се и всичко ще е ОК! Без страхове valeni, спокойно ще се радваш на едно здраво и сладко бебче

Последна редакция: вт, 11 дек 2007, 08:39 от Evjeni

# 71
Здравейте аз също съм зле със съня откакто разбрах какво ми се случва сигурно защото ,само за това си мисля!А относно това дали да криеш или не и аз реших да не казвам поне докато не разбера,че бебчето има сърдечна дейност и се развива, а това ще стане най рано след 2 седмици.Иначе в четвъртък съм на преглед и вече нямам търпение!!! Simple Smile

# 72
Добро утрооооо,още не мога да си отворя очите,не съм спала добре от седмица,горе долу от както го разбрах,досега не ме е сполетявало такова безсъние,и аз като теб mama galka23  още много много не смея да споделя с близките,дори на дъщеря ми не сме казали още,че то горкото ще раздуха веднага,мисля да изчакам още 2седмици и тогава.В четвъртък съм на преглед,и чакам с нетърпение да дойде деня!Днес сутринта пак ми се догади ,дори не успях да си изпия цялото кафе,а за сладко да не говорим...не мога да го погледна даже..наблягам на много солено и кисело засега!

# 73
# 74
Здравейте мили момичета! Надявам се всичко при вас да е наред. Искам да Ви попитам дали знаете някой добър специалист при който мога да си проследя бременността т. к. първата бременност ми протече съвсем нормално без никаъв проблем  но за съжаление дъщеря ми се роди с малоформации на четирите крайника и сега страхът ми е много голям. Ще ми се да намеря някой специалист който активно да ме наблюдава независимо дали ще е държавен или частен. Благодаря Ви предварително! И леко бременеене

Общи условия

Активация на акаунт