Отговори
# 75
Tsvetelinka аз също не съм казала на моето детенце, ама тя е още мъничка и предполагам, че като започне да ми расте коремчето и ще разбере,засега не виждам смисъл да и казвам.
Cveti ivanova,откъде си питам заради лекаря?

# 76
Не знам дали ще ми повярвате, но горе долу откакто съм забременяла, от преди да разбера, моето синче ми казва че иска да имаме бебе и ходи и ми гали корема и му казва "О, бебо..." А аз - "Няма бебо". А то какво се оказа - че е бил прав. Мисля скоро да му кажа, защото знам че ще се зарадва. Само дето миналия път ми беше доста трудно да му обясня защо го няма вече бебето в корема.
Май е крайно време да си променя настройките и да започна да се наслажсдавам на момента си. Пък каквото сабя покаже!
Много ви се радвам мамчета, защото така като ви чета и пиша и се чувствам по добре и не толкова изплашена.

# 77
Хей мами, а как сте с работата? Аз съм нова и още със срок за изпитване - ако кажа съм аут (или поне така си мисля)!  Всъщност остана ли някой на линия?

# 78
Здравейте на всички. От 2 дена следя темата и не смея да се включа. Откакто разбрах че съм бременна съм на седмото небе от щастие, но не смея да кажа на никого. Омъжена съм от три години,от които повече от две прекарахме в опити да си имаме бебенце. Ходихме по лекари наляво надясно и всеки ни казваше че нищо ни няма и когато му дойде времето ще ни се усмихне щастието, а сега като се случи и ме е страх да не би да се окаже просто сън.

# 79
  • София
morska_feq, akо искаш сподели повечко,термин,годинки и т.н.   bouquet

# 80
Като чета какво сте написали и просто не можах да се сдържа да не кажа все пак на някого. Ами според калкулаторът на bg mama терминът ми е на 1 август. Аз съм младичка и неопитна  Embarassed едва на 22, но пак го искам повече от всичко.

# 81
  • София
morska_feq,имате вече и теб в списъка! Леко бременеене мила!   bouquet 

# 82
 Аз съм от Своге на 30 мин от София

# 83
Здрасти Морска фея, Честито и леко бременеене.

# 84
Мерси Димяни

# 85
Като се спомена за работа моят съвет към теб valeni е за момента да не казваш. Доколкото знам сега изпитателния срок е 3 месеца и след това те назначават  а като те назначат след срока можеш да излезеш в болнични до края на бременността. Дано да не ти правят проблеми, защото моя приятелка много се ядосва с нейния работодател и в момента е само на болничен / тя ще ражда през май/ Това разбира се е мойто мнение ти си прецени какво е най- доброто за теб

# 86
Здравей и от мен Морска фея леко бременеене

# 87
Искам да ви попитам нещо нормално ли е от толкова много да ми се гади. Аз всъщност по това разбрах, че съм бременна. Почти нищо не мога да ям. Карам само на прясно мляко, солети и плодове. Дори и варени картофи не мога да ям.

# 88
  • София
morska_feq,аз бях като теб до към 3 ти месец и после се пооправих Peace

# 89
Искам да ви попитам нещо нормално ли е от толкова много да ми се гади. Аз всъщност по това разбрах, че съм бременна. Почти нищо не мога да ям. Карам само на прясно мляко, солети и плодове. Дори и варени картофи не мога да ям.
Съвсем нормално е ,минала съм такава бременност и знам какаво е ,не се притеснявай това е добър знак казваше доки..че бебо се развива..сега като гледам и тази бременост на там ми отива..

Общи условия

Активация на акаунт